Megszűri a torrenteket a Mininova

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek itt szûrni. A stúdiók már a nyitó hétvégén megkapják a kiadásaikat csak Amerikában. A színészek úgy is ki vannak fizetve. Nem kell szer filmet csinálni és akkor nem kell szórakozni ennyit DVD-s megjelenéssel. Vagy vigyék lejjebb az árát és megveszem. Mert így akármennyire szeretném a watchmen-t nem fogom 6000Ft-ért megvenni az biztos.

semmiféle szûrés NEM lesz. Ez a cikk egy sima HOAX ! <#falbav>

Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !

Már ha beengednének akármilyen klubba, de már a hajléktalanok kajaosztásánál is megbuksz a face-controllon, akkora sötét barom vagy... <#mf2>
Remélkem nem lesz nagyon nagy szûrés, jó sok filmet onnan töltök. Miután megjeleni valamelyik új Smallville, Supernatural vagy Heroes azt szedem is le.
És mindegy, hogy milyen, XOR, Xvid-NOTV, meg miegymás van még. Felirat úgy is mindhez lesz rövidesen mindig.
Pld. tegnap néztem meg a Smallville S08E21-et, ami HDTV-2HD-s volt. Kb. ugyanaz mind. 350-400mega között és a minõségük is csaknem ugyanaz.

Nah de a lényeg, hogy ne legyen nagyon sok szûrés, hogy ha keresek vmit, akkor meg is találjam.
Ha én ezt a klubba elmesélem...

Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !

<#eplus2><#duhos2><#action><#papakacsint><#nevetes1><#eljen><#banplz><#email><#nyes><#finom>

Ja meg van egy oldaluk is (ezt még lehagytam), ahol fent vannak a torrentek, de én még nem nagyon használtam. mininova kényelmesebb volt.

http://eztv.it

https://twitter.com/foodlfg

Az EZTV-sek úgy hidalják át a problémát, hogy csak a torrent fájlra mutató URL-t seedelik egy text fájlban.

http://www.mininova.org/tor/2579738
Due to mininovas current filtering system we are not uploading the direct torrent file of our releases.
Instead we will provide a text file which has a url of where you can download the correct torrent from.

Sorry for this inconvenience.

- EZTV Staff

Ez az URL található a The amazing race legutóbbi részének torrentjében:
http://re.zoink.it/4a0783b3

Kicsit körülményes, de gondolom ez csak valamilyen ideiglenes megoldás.

Nem ez a sodi?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Kissé? Adolf Hitler reloaded.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

nem vagy kissé antiszemita?<#kerdes>
Nekünk is mind1 lesz majd hogy hova fogjuk õket szállítani a vagonokba...

az ötágú vörösnél már csak a hatágú csillagot szereti jobban, meg a hétágú... gyertyatartót <#violent><#violent>

don kanyar=vajon kiki? vagy csak egy hasonlóan aluliskolázott, intelligencia-alulvezérelt barom?
<#banplz><#banplz>
ez azért erõs volt egy kicsit <#guluszem1>
Sanyix
pedig egy agymosott álszent majmot is eltûr, akinek az agyában csak a nagy vöröscsillag fénylik elõtte sarlóval és kalapáccsal, körülötte koszorúval.

De hogy átveszi a nyilas nácik (neki az egész jobboldal+aki nem ért vele egyet) kifejezéseit (pribék) :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

a vitán kivül, az viszont tény, hogy az EZTV -s sorozatlinkeket most nem találja meg a mininova...
És még a milliószámnyi tömörített dolgokról nem is beszéltünk...de még1x jó munkát hozzá :D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Akkor jó munkát hozzá, hogy azt a többszázezer/millió linket, stb végignyálazzák, h tényleg-aze, stb mert ugyse iso is létezik, és le kelle ellenõrizni az adott példányt, hogy tényleg copy-e...válság idején.Jó moka, ez a legfontosabb az emberiség történetében 2009ben...

Meg az ilyen antiszemitázó makikét mint te.Nem kötelezõ látogatni ezt az oldalt.Jah, és nem te írányítod..bármennyire is szeretnéd...lépõ van.

<#eljen>
Ezen a drogos dolgon én is gondolkodtam már. Érdekes, hogy ha varezról van szó, akkor már nem téma ez a nagy szabadelvûség (vagy mi). :DD
Kétszínû alakok.

"Nincs olyan technológia és nem is lesz soha, ami azonostani tudna több száz-ezer leglális film , eredeti DVD kópiájából, illetve annak MPEG2-es verziójából egy DIVX-be vagy XVID-be tömörített film bármely részletét. Illetve, ha van is az bizonyosan kézi beavatkozást és emberi tevékenységet is igényel, ami ilyen nagyságrend mellett gyakorlatilag több, mint lehetetlen, de mindenesetre igen embertelen és hálátlan feleadat (lenne)"

Ez így nem teljesen igaz. Már viszonylag egyszerû algoritmusokkal is be lehet azonosítani filmeket elég jó hatásfokkal.
Egy egyszerû eljárás pl. 5 másodpercenként egy képkocka elemzése (pl. fényerõ átlag vagy hisztogram), és az így kapott sorozat általában jól illeszkedik az eredeti filmre számított értékekre. Tekintve, hogy így csak pár száz referencia értéket kell elõállítania, elég gyors is.
A torrent és az összes többi fájlcsere, warez persze hogy a jogsértésrõl szól.
Más kérdés, hogy a szerzõi jog irracionális, nem követi a mai valóságot. Az a törvény, amit tömegesen megszegnek, bûntudat nélkül, rossz törvény! Ennyi.
Érdekes, hogy a szabadelvû pajeszosok akik kiállnak a drogok legalizálásáért, ha a szerzõi jogokról van szó, rögtön a kiadók érdekeit képviselik. :))))
Csak én gondolom úgy, hogy ugyanolyan szemétség pár gramm fû miatt lecsukni egy fiatalt, mint "milliós" szerzõi jogsértésért, vagy akár "hackertámadásért"?
Érdekes, nem látom, hogy csõdbe ment volna a Microsoft, a játékkiadók, a filmstúdiók, a zeneipar (na jó õk szopnak azért, de hát akkor el kell gondolkodni rajta, hogy szükség van-e rájuk), a fájlcsere/warez miatt...
Ha a jövedelmünkhöz képest nekünk is annyiba kerülne a windóz vagy egy játék, vagy egy dvd, cd, mint az USA-ban akkor itt is ugyanolyan arányban vásárolnánk "tiszta forrásból". És mint látjuk ott is messze nem mindenki...
Egyszerûen felül vannak árazva ezek a dolgok, és hatósági eszközökkel akarják lenyomni a torkunkon, hogy fizessünk érte... rendõrileg segített eladás ez semmi más.
Ha nagyon akarják oldják meg maguk, találjanak fel valami feltörhetetlen hiper-szuper másolásvédelmet, aztán ha olyan jó a termékük akkor is megveszik!
LOL. Kit érdekel hogy te minek nevezed?
"nincs szükség trackerre, igaz, ha nem találják meg eleinte egymást a peerek, manuálisan kell küldeni át a torrentfájlt a fogadófélnek"

Szerintem ez lesz a jövõ. A hagyományos torrent helyett, a kliensek egymással fognak kommunikálni (nem tudom hogyan), ezért konkrétan semmi nyoma nem lesz egy oldalon sem, hogy egy bizonyos adatcsomagnak mi a neve, hányan seedelik stb. Csak akkor tudnak bármi infót, ha õk is használják, persze senkinek nem lesz köze, hogy ki milyen IP-rõl használja. Biztos vagyok benne, hogy csak olyan megoldások jöhetnek szóba a jövõben, ahol egy oldal sem vesz részt a közvetítésben.
5c0rp330n
hát igen. azért az összes tisztelt magát jogvédõnek mondó (egyébként munkanélküli) seggfej megtehet egy szívességet, és elhúzhat a halál retkes f@szára.

De hát ez már a hányadik regje....
De nem szabad elfelejteni, nem fog visszaszorítani, maximum torrent oldalakat, mivel a kliensben van egy DHT funkció is, nincs szükség trackerre, igaz, ha nem találják meg eleinte egymást a peerek, manuálisan kell küldeni át a torrentfájlt a fogadófélnek, de nem feltétlen feltétel a tracker megléte, csak igy nehezebb a dolog valamivel, de ismerve erre szakosodott emberkéket, ennek a nehézségeit is leküzdik...Ennyi erõvel a bittorent céget is belehet perelni, de hát õk tök legálisan feljesztik az utorrentet....
remélem idõvel te is belátod, hogy a nagyszüleid, nem véletlenül járták meg a kockabajszos bácsi nyári táborait...

Gerygrey:"Ugyanígy jártak 100 évvel ezelõtt a lovaskocsi-készítõ üzemek is. Technikai fejlõdésnek hívják azt, hogy fölöslegessé váltak, ami nem egy üldözendõ dolog, hanem ez viszi a világot elõre."

Fontos: Ha lovaskocsi gyártása és használata gazdaságosabb lett volna, mint az autó, akkor most is azzal járnánk. Alapvetõ gazdasági irányelveket azért ne borítsunk fel. Egy találmány pont annyit ér, amennyi lóvét ki lehet belõle húzni. A torrent (vagy más fájlcserélõ rendszerek) meg csak az egyik oldalnak jó. Nekünk usereknek, a tracker üzemeltetõknek és a forgalmat generáló szolgáltatóknak. Akiknek a termékébõl torrent lesz, azoknak baromira nem.

És most lépnek...keményen. A mi oldalunkon állnak a lelkes zugmesterek, akik mindent elkövetni, hogy kijátszák a Big Brothert, náluk meg van a pénz és a kormányok, ami nem kis hatalom. És tudjuk jól, hogy jó pár gyõzelmet arattak már, pl. Nepster stb.
Persze a "küldetés" nem lehetetlen, de megkönnyíteni nem fogja senki dolgát.
vagy egyszerûen beírod egy fórumba ! pl. ide az sg-re... <#ejnye1><#alien> ... punci.jpg -> gyozi2torrent.hu/gyozike_legujabb_pancserkodasai.recycle_bin.wmv és máris az sg-t terheli a felelõsség, hogy "illegális" "torrenteket" "terjeszt"...
aztán majd jól bezárathatnak minden fórumot, sõt !

az egész ZINTERNETET !!! <#falbav><#falbav><#szomoru1><#rinya><#sir><#nezze><#csodalk><#banplz>

jó akkor íme egy elég fantziátlan, de hatátsos 5let:

p*nci.jpg ->g (innen ugrás egy másik weblapra) -> y -> innen ugrás egy harmadik weblapra -> o -> z -> i -> k -> e -> innen pedig ugrás a TORRENT LINKRE[szin="black"]

És ez még csak egy gyors 5let volt... de vannak itt még cifrábbak is a tarsolyban ...

és utána jöhet bárki bármit bizonygatni... meg tiltani <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

a másik oldalon semmilyen tábor nincsen, csupán néhány zsírfejû ingyenélõ , meg fizetett pereputtyaik.<#violent><#violent>

alma2
Ezek tenyleg otletes dolgok, de ennel ugyanaz a helyzet, ha ezt publikusan akarod tolni, hogy a fel vilag hasznalhassa akkor valahol le kell azt is irni, hogy a p*nci.jpg -> gyozike - album 2. Ahol pistike is ratalal a varva vart albumara.

szerintem

akkor sajna van egy rossz hírem a számukra: ahogy azt már lentebb megírtam vala, csak az ilyen "nagyobb" megosztó helyekbõl van kb. 100.000, azaz százezer, legalábbis ami a nagyságrendet illeti, köztük nem egy ami olyan orrszágban van ahol nem -egyhamar- fognak a torrent ellen törvényt fosni... ugyhogy én jómunkát kívánok nekik !

Jómunkásemberek lesznek , elvégre szép dolog az elkötelezettség ! <#buck>

alma2
Maradjunk annyiban itt mindenki kepes a szemellenzoje mellett kitekinteni, kiveve teged :)
De valahogy azt se tiszta elotted, EN se szeretnem ha ez lenne a szamomra is szomoru jovo, nagyon sokan nem szeretnek, ha ez lenne. Nagyon sokan tesznek is ellene, hogy ne igy legyen, de se te, mr szajkarates, se en nem tettem meg semmit ellene...jaj sorry te tettel, hiszen mennyi jo kis oldal cimet bemasoltad, kerdes ennek melyik tabor orul jobban.

szerintem

Gerygrey
Ilyesmi népszerû volt egy idõben, "képek" voltak egy oldalon, sima JPG fájlok, és egy img src taggel voltak beszúrva az oldalra. Aztán ha jobb klikk -> kép mentése opcióval lementetted, egy speciális programmal dekódoltad, akkor kiderült, hogy miért 80 mega az a 320*240 felbontású fotó: mert egy zenei album volt elrejtve benne :)

Meg is találtam a cuccot: Camouflage
felõlem meg is kostolhatják amilyet szarok, sõt szerintem ezt már ma is megteszik ... viszont a torrentet SOHA nem fogják tudni megakadályozni, mert

...az ár elsodorja õket...

alma2
ehh, csak nem tudom megallni :)
Mivel te szuper ugyes vagy, irsz egy ilyen programot, amivel nekem atkuldsz egy filmet, persze lehet, hogy a szomszedomban laksz gyorsabb lenne cd-n kiirni, de ez most mellekes. De ez ugye nem erdekel senkit, hisz nem te vagy a celpont, /barcsak az lennel/ hanem a "nagyuzemben" mukodo, mindenki altal konnyen elerheto "megoszto helyek" visszaszoritasa, eletuk megkeseritese.

szerintem

ha nagyon felqrjátok az agyam meg is írok egy ilyen programot, plain textbe sima html-be lesz tárolva a film <#mf1> egy egyszerû weblapon , ami "kicsit" ugyan girbegurbának tûnik <#eplus2> de a kellõ dekódoló program természetesen a session kulccsal egybõl filmmé alakítja vissza... ennyi.. a robotok meg csak figyelgethetik, meg keresgethetik a titkosított adatokat meg a portokat <#email>

Gerygrey
a fájó csak az (nekik), hogy a koncertek mellett korábban jött a lemezlóvé is. Most nincs.

Ugyanígy jártak 100 évvel ezelõtt a lovaskocsi-készítõ üzemek is. Technikai fejlõdésnek hívják azt, hogy fölöslegessé váltak, ami nem egy üldözendõ dolog, hanem ez viszi a világot elõre. Aki elavult, piacképtelen terméket állít elõ, az a piac szabályai szerint lemarad, csökkennek a bevételei, majd éhen pusztul. Ezt hívják kapitalizmusnak.

A szocializmusban mûködött az a szemlélet, hogy brutális hitelekbõl életben tartottuk a veszteséges, silány minõségû termékeket elõállító gyárainkat, csak hogy elmondhassuk, a vas és acél országa vagyunk. Még ma is nyögjük ezt az ostoba rendszert.

te mit szólnál hozzá, ha megalkotnál valamit ( zenét, filmet, játékot ) - idõt, szaktudást és esetleg pénzt nem spórolva - és nem kapnál érte semmit sem, mert valami jó lelkû ember lemásolná és osztogatná?

Én tudom milyen érzés mindez. Én is heteket, hónapokat elszöszölök egy videó elkészítésével, egyszerûen azért, mert szeretem csinálni, és jól esik utána kirakva a Youtube-ra figyelni hogy pörögnek a 6-7 számjegyû nézettségi adatok, és jönnek tucatjával a visszajelzések. Pénzt meg kapok a munkámért, ezt hobbiból csinálom. A zenész is nyugodtan elmehet dolgozni, milyen dolog az hogy legyárt 2 hónap alatt egy CD-t és mégis 12 havi fizetést kap az évben... Azt hiszem, tudnám élvezni ezt a helyzetet, de a világ nem így mûködik :)
alma2
... iletve nem azert mert a titkositasod megved. A gyenge lancszem az ember, nem a rendszer.

szerintem

alma2
bah, hihetetlen arc vagy :) De sajna ez az utso kommentem, mennem kell. De vegletekig leegyszusitve a sarkitott peldaddal peldalozva.
Ha amerika bacsinak erdeke fuzodne hozza, foleg a tehetosebb korokbol, akkor azt is nyilvantartanak milyen szinut sz*rsz, nem csak azt, hogy mit toltesz le vagy fel...
Micsoooda, hooovaaa demonok birodalmaba, meghalljak a tengerentulon, ahol annyira toljak a kereszteny hitvallast, hogy engem zavar ilyen tavolrol. Demonok -> el kell pusztitani oket -> atomot nekik, na jo nem atomot, mert azt nem nezni jo szemmel a vilag, eleg kiirtani oket valami mondvacsinalt dologgal, sot jot tesz a gazdasagnak is, a jogvedok is szeretni fognak, hmm sertesvirus gocpontja, ez jo indok, a vilag is beeszi, boldog is lesz tole, hogy megmentettuk oket a gonosztol, ez most ugyis felkapott tema, aztan volt nincs torrentparadicsomod. Ismeros jelenseg ?
Persze valoszinu ilyen nem lesz, de nem azert, mert te nem akarod...

szerintem

mirõl beszélsz , mi az hogy azért mert hagyják ???!!! <#csodalk><#guluszem1><#falbav> gondolkodjál már !!! ma is már random portokon megy a torrent, és egy sima SSL handshake után... SENKI még csak azt SEM tudja megmondani, hogy milyen típusú application protokoll (jelen esetben a torrent) szállítja le a titkosított adatokat, ha mindkét végponton Erõltetve van a titkosítás !!! nemhogy megszûrni !!!!

ha nagyon akarnék én írok egy szteganográf programot ami sima html-be fog neked egy filmet átküldeni amit semmilyen robot nem szûr ki , csak maximum a zsírfejû és igen karikás szemû buzgómócsing jogvédõ ördög ... <#nemtudom>

Bármit kitalálhatnak ezek után még az egész internetet is betilthatják, már akkor is késõ. Saját Wi-Max rendszereket fog mindenki felállítani a pinyóban ha kell, hogy tudjon torrentezni. És vastagon le fogjuk szarni még azt is ha a szolgáltatók kizárólag plain text és http adatokat engednek átküldeni egyetlen porton.
Sõt! Szarrá fogjuk az összes adatot szteganografálni, amit majd csak valami 35000Gigaherces processzor fog tudni felismerni Kr.u. 2550 környékén. <#falbav><#falbav>

alma2
maskeppen fogalmazva, azert mukodik mert hagyjak, most foleg a publikus trackerekre gondolok, neha van egy ket latvanyos per, figyelemfelkeltes celjabol, hogy mind a ket oldal kicsit magaenak erezze az elonyt, befogja a szajat, csillapitsa a kedelyeket stb, nem azert mert egy ludasmatyi aki valoszinuleg eleteben egy torrentet se toltott meg fel, veri a nyalat, de ha egyik reggel bekopogna nala az FBI, mert sajna ilyen is van, nalunk is, az anyjat is odaadna nekik, csak, hogy mentse a szaros kis segget.

szerintem

és hogy egy kicsit az agyament technikai részleteidbe is belekössek, hány de hány keresõ van a világon ??? hányszázezer ??? szerinten mindegyik keresõt egységesen cenzorálni tud bárki is a világon??? a surinámi benszülött törvények értelmében a torrentezés pl. maga szellemkapu a démonok birodalmába, vagy a húsvét szigeteken bálványként tisztelik a nagy torRENT szellemet és semmilyen méteresorrú bíró nem tudná betiltani, meg ellene korrupt , iGAZSÁGtalan törvényeket hozni, mert egybõl még tovább vágnának neki az amugy is már megcsonkított mûszerébõl <#violent>

szal ennyit az összeesküvésetekrõl, meg a torrent és az igazság elleni szánalmas kis harcotokról.... <#levele>

Don kanyar, higgadj le, baromságokat beszélsz, 10 éve még bárki feltehetett egy mp3-at az oldalára direkt letöltésre. A fájlcserélés nem olyan régen terjedt el. És igen, a kezdetektõl bacta a csõrüket a dolog. Most válság van, kell a lóvé. Szabályokat akarnak! Valahol jogos, hisz te sem használhatod a saját SIM kártyád telefonálásra, mert képes vagy csinálni egyet.

A kiadók meg melóznak, nyomják a koncerteket, a fájó csak az (nekik), hogy a koncertek mellett korábban jött a lemezlóvé is. Most nincs.

Ezt az energiát Don kanyar, meg fektesd inkább tanulásba, mindenki jobban járna, hatalmas agytröszt lehetsz.

U.I.: Nem vagyok: kommunista, cionista, jogvédõ, népbutító, népsanyargató, sem "kockabajszos bácsi" fan!
alma2
huh, eleg egyszeruen latod a vilagot :), de ahogy a mondas tartja "Bolondoknak áll a világ"
Ahogy a regi eddy murphy filmben volt, "allambacsinak" majdnem mindegy, hogy a nyomi jogvedoktol, vagy a internet szolgaltatoktol /adobol/ , palyazatokbol a internet halozat fejlesztesekert az eutol zsebeli be a penzt, azt te is latod az utobbiban tobb a penzt, mint az altalad uldozott jogvedok szervezetek tudnanak tejelni. De egy sg forumos szajhos, nem fog valtoztatni ezen, majd egyszer te is belatod, illetve remelem idovel kevesbe fog habzani a szad, ha ilyen temarol probalsz beszelni :)

szerintem

Csóri Mininovának kellett hoznia egy ilyen szerencsétlen "geopolitikai" döntést. Szembe megy a várható eseményeknek. Ennyi... Próbál alibit kreálni magának, hogy azt mondhassa: Én mindent megtettem.

Szerintem meg a szûrés nem lehet annyira bonyolult dolog. Még csak nem is kell mindet megszûrni, hisz ha indul száz jogos per, az vissza szorít legalább ezer torrent készítõt...mondjon akárki akármit. És nem olyan biztos a helyzete a kicsi trackereknek sem. Ki gondolta volna, hogy Thaiföld és Malajzia ilyen kemény törvényi intézkedéseket hoz a fájlcserélés visszaszorítására. Ha egy kicsit belegondolsz, akkor mi a facér tartaná a hátát egy kis állam olyan oldalakért, amibõl pénzt se lát, csak adatforgalmat. Fõleg ez érvényes, mikor majd kopogtat nála az EU, meg USA.

És persze senki nem gondolja azt komolyan, hogy létezik olyan titkosítás vagy kikerülõ módszer, ami ugyanezt a kényelmet nyújtja mint eddig és csak a jogvédõk és spanjai nem tudják megfejteni.

Hölgyeim és uraim és elkezdem temetni a torrentet és minden olyan fájlcserélõ módszert, aminek nyoma lehet valamilyen szerveren, még ha csak egy pár k-s fájl is az. Max 3 év múlva olyan szintem fog mozogni, mint most a DC.
Oldal 1 / 2Következő →