88
  • geronemo
    #88
    Minek itt szűrni. A stúdiók már a nyitó hétvégén megkapják a kiadásaikat csak Amerikában. A színészek úgy is ki vannak fizetve. Nem kell szer filmet csinálni és akkor nem kell szórakozni ennyit DVD-s megjelenéssel. Vagy vigyék lejjebb az árát és megveszem. Mert így akármennyire szeretném a watchmen-t nem fogom 6000Ft-ért megvenni az biztos.
  • Don Kanyar
    #87
    [b] semmiféle szűrés NEM lesz. Ez a cikk egy sima HOAX !
  • FefeeX
    #86
    Már ha beengednének akármilyen klubba, de már a hajléktalanok kajaosztásánál is megbuksz a face-controllon, akkora sötét barom vagy...
  • sylvanor
    #85
    Remélkem nem lesz nagyon nagy szűrés, jó sok filmet onnan töltök. Miután megjeleni valamelyik új Smallville, Supernatural vagy Heroes azt szedem is le.
    És mindegy, hogy milyen, XOR, Xvid-NOTV, meg miegymás van még. Felirat úgy is mindhez lesz rövidesen mindig.
    Pld. tegnap néztem meg a Smallville S08E21-et, ami HDTV-2HD-s volt. Kb. ugyanaz mind. 350-400mega között és a minőségük is csaknem ugyanaz.

    Nah de a lényeg, hogy ne legyen nagyon sok szűrés, hogy ha keresek vmit, akkor meg is találjam.
  • Don Kanyar
    #84
    Ha én ezt a klubba elmesélem...
  • Don Kanyar
    #83
  • FoodLFG
    #82
    Ja meg van egy oldaluk is (ezt még lehagytam), ahol fent vannak a torrentek, de én még nem nagyon használtam. mininova kényelmesebb volt.

    http://eztv.it
  • FoodLFG
    #81
    Az EZTV-sek úgy hidalják át a problémát, hogy csak a torrent fájlra mutató URL-t seedelik egy text fájlban.

    http://www.mininova.org/tor/2579738
    Due to mininovas current filtering system we are not uploading the direct torrent file of our releases.
    Instead we will provide a text file which has a url of where you can download the correct torrent from.

    Sorry for this inconvenience.

    - EZTV Staff


    Ez az URL található a The amazing race legutóbbi részének torrentjében:
    http://re.zoink.it/4a0783b3

    Kicsit körülményes, de gondolom ez csak valamilyen ideiglenes megoldás.
  • vasziszdasz
    #80
    Nem ez a sodi?
  • vasziszdasz
    #79
    Kissé? Adolf Hitler reloaded.
  • cipike
    #78
    nem vagy kissé antiszemita?
  • Don Kanyar
    #77
    Nekünk is mind1 lesz majd hogy hova fogjuk őket szállítani a vagonokba...
  • Don Kanyar
    #76
    az ötágú vörösnél már csak a hatágú csillagot szereti jobban, meg a hétágú... gyertyatartót
  • FefeeX
    #75
    don kanyar=vajon kiki? vagy csak egy hasonlóan aluliskolázott, intelligencia-alulvezérelt barom?
  • cipike
    #74
    ez azért erős volt egy kicsit
  • Sanyix
    #73
    pedig egy agymosott álszent majmot is eltűr, akinek az agyában csak a nagy vöröscsillag fénylik előtte sarlóval és kalapáccsal, körülötte koszorúval.

    De hogy átveszi a nyilas nácik (neki az egész jobboldal+aki nem ért vele egyet) kifejezéseit (pribék) :D
  • BobaFett
    #72
    a vitán kivül, az viszont tény, hogy az EZTV -s sorozatlinkeket most nem találja meg a mininova...
  • who am I 7
    #71
    És még a milliószámnyi tömörített dolgokról nem is beszéltünk...de még1x jó munkát hozzá :D
  • who am I 7
    #70
    Akkor jó munkát hozzá, hogy azt a többszázezer/millió linket, stb végignyálazzák, h tényleg-aze, stb mert ugyse iso is létezik, és le kelle ellenőrizni az adott példányt, hogy tényleg copy-e...válság idején.Jó moka, ez a legfontosabb az emberiség történetében 2009ben...
  • who am I 7
    #69
    Meg az ilyen antiszemitázó makikét mint te.Nem kötelező látogatni ezt az oldalt.Jah, és nem te írányítod..bármennyire is szeretnéd...lépő van.
  • FoodLFG
    #68

    Ezen a drogos dolgon én is gondolkodtam már. Érdekes, hogy ha varezról van szó, akkor már nem téma ez a nagy szabadelvűség (vagy mi). :DD
    Kétszínű alakok.
  • pingvin01
    #67
    "Nincs olyan technológia és nem is lesz soha, ami azonostani tudna több száz-ezer leglális film , eredeti DVD kópiájából, illetve annak MPEG2-es verziójából egy DIVX-be vagy XVID-be tömörített film bármely részletét. Illetve, ha van is az bizonyosan kézi beavatkozást és emberi tevékenységet is igényel, ami ilyen nagyságrend mellett gyakorlatilag több, mint lehetetlen, de mindenesetre igen embertelen és hálátlan feleadat (lenne)"

    Ez így nem teljesen igaz. Már viszonylag egyszerű algoritmusokkal is be lehet azonosítani filmeket elég jó hatásfokkal.
    Egy egyszerű eljárás pl. 5 másodpercenként egy képkocka elemzése (pl. fényerő átlag vagy hisztogram), és az így kapott sorozat általában jól illeszkedik az eredeti filmre számított értékekre. Tekintve, hogy így csak pár száz referencia értéket kell előállítania, elég gyors is.
  • fonak
    #66
    A torrent és az összes többi fájlcsere, warez persze hogy a jogsértésről szól.
    Más kérdés, hogy a szerzői jog irracionális, nem követi a mai valóságot. Az a törvény, amit tömegesen megszegnek, bűntudat nélkül, rossz törvény! Ennyi.
    Érdekes, hogy a szabadelvű pajeszosok akik kiállnak a drogok legalizálásáért, ha a szerzői jogokról van szó, rögtön a kiadók érdekeit képviselik. :))))
    Csak én gondolom úgy, hogy ugyanolyan szemétség pár gramm fű miatt lecsukni egy fiatalt, mint "milliós" szerzői jogsértésért, vagy akár "hackertámadásért"?
    Érdekes, nem látom, hogy csődbe ment volna a Microsoft, a játékkiadók, a filmstúdiók, a zeneipar (na jó ők szopnak azért, de hát akkor el kell gondolkodni rajta, hogy szükség van-e rájuk), a fájlcsere/warez miatt...
    Ha a jövedelmünkhöz képest nekünk is annyiba kerülne a windóz vagy egy játék, vagy egy dvd, cd, mint az USA-ban akkor itt is ugyanolyan arányban vásárolnánk "tiszta forrásból". És mint látjuk ott is messze nem mindenki...
    Egyszerűen felül vannak árazva ezek a dolgok, és hatósági eszközökkel akarják lenyomni a torkunkon, hogy fizessünk érte... rendőrileg segített eladás ez semmi más.
    Ha nagyon akarják oldják meg maguk, találjanak fel valami feltörhetetlen hiper-szuper másolásvédelmet, aztán ha olyan jó a termékük akkor is megveszik!
  • fonak
    #65
    LOL. Kit érdekel hogy te minek nevezed?
  • TeDDyRuSh
    #64
    "nincs szükség trackerre, igaz, ha nem találják meg eleinte egymást a peerek, manuálisan kell küldeni át a torrentfájlt a fogadófélnek"

    Szerintem ez lesz a jövő. A hagyományos torrent helyett, a kliensek egymással fognak kommunikálni (nem tudom hogyan), ezért konkrétan semmi nyoma nem lesz egy oldalon sem, hogy egy bizonyos adatcsomagnak mi a neve, hányan seedelik stb. Csak akkor tudnak bármi infót, ha ők is használják, persze senkinek nem lesz köze, hogy ki milyen IP-ről használja. Biztos vagyok benne, hogy csak olyan megoldások jöhetnek szóba a jövőben, ahol egy oldal sem vesz részt a közvetítésben.
  • 5c0rp330n
    #63
    hát igen. azért az összes tisztelt magát jogvédőnek mondó (egyébként munkanélküli) seggfej megtehet egy szívességet, és elhúzhat a halál retkes f@szára.
  • szlovákiai hun
    #62
    De hát ez már a hányadik regje....
  • szlovákiai hun
    #60
    De nem szabad elfelejteni, nem fog visszaszorítani, maximum torrent oldalakat, mivel a kliensben van egy DHT funkció is, nincs szükség trackerre, igaz, ha nem találják meg eleinte egymást a peerek, manuálisan kell küldeni át a torrentfájlt a fogadófélnek, de nem feltétlen feltétel a tracker megléte, csak igy nehezebb a dolog valamivel, de ismerve erre szakosodott emberkéket, ennek a nehézségeit is leküzdik...Ennyi erővel a bittorent céget is belehet perelni, de hát ők tök legálisan feljesztik az utorrentet....
  • Don Kanyar
    #59
    remélem idővel te is belátod, hogy a nagyszüleid, nem véletlenül járták meg a kockabajszos bácsi nyári táborait...
  • TeDDyRuSh
    #58
    Gerygrey:"Ugyanígy jártak 100 évvel ezelőtt a lovaskocsi-készítő üzemek is. Technikai fejlődésnek hívják azt, hogy fölöslegessé váltak, ami nem egy üldözendő dolog, hanem ez viszi a világot előre."

    Fontos: Ha lovaskocsi gyártása és használata gazdaságosabb lett volna, mint az autó, akkor most is azzal járnánk. Alapvető gazdasági irányelveket azért ne borítsunk fel. Egy találmány pont annyit ér, amennyi lóvét ki lehet belőle húzni. A torrent (vagy más fájlcserélő rendszerek) meg csak az egyik oldalnak jó. Nekünk usereknek, a tracker üzemeltetőknek és a forgalmat generáló szolgáltatóknak. Akiknek a termékéből torrent lesz, azoknak baromira nem.

    És most lépnek...keményen. A mi oldalunkon állnak a lelkes zugmesterek, akik mindent elkövetni, hogy kijátszák a Big Brothert, náluk meg van a pénz és a kormányok, ami nem kis hatalom. És tudjuk jól, hogy jó pár győzelmet arattak már, pl. Nepster stb.
    Persze a "küldetés" nem lehetetlen, de megkönnyíteni nem fogja senki dolgát.
  • Don Kanyar
    #57
    vagy egyszerűen beírod egy fórumba ! pl. ide az sg-re... ... punci.jpg -> gyozi2torrent.hu/gyozike_legujabb_pancserkodasai.recycle_bin.wmv és máris az sg-t terheli a felelősség, hogy "illegális" "torrenteket" "terjeszt"...
    aztán majd jól bezárathatnak minden fórumot, sőt !

    az egész ZINTERNETET !!!
  • Don Kanyar
    #56
    jó akkor íme egy elég fantziátlan, de hatátsos 5let:

    p*nci.jpg ->g (innen ugrás egy másik weblapra) -> y -> innen ugrás egy harmadik weblapra -> o -> z -> i -> k -> e -> innen pedig ugrás a TORRENT LINKRE[szin=black]

    És ez még csak egy gyors 5let volt... de vannak itt még cifrábbak is a tarsolyban ...

    és utána jöhet bárki bármit bizonygatni... meg tiltani
  • Don Kanyar
    #55
    a másik oldalon semmilyen tábor nincsen, csupán néhány zsírfejű ingyenélő , meg fizetett pereputtyaik.
  • alma2
    #54
    Ezek tenyleg otletes dolgok, de ennel ugyanaz a helyzet, ha ezt publikusan akarod tolni, hogy a fel vilag hasznalhassa akkor valahol le kell azt is irni, hogy a p*nci.jpg -> gyozike - album 2. Ahol pistike is ratalal a varva vart albumara.
  • Don Kanyar
    #53
    akkor sajna van egy rossz hírem a számukra: ahogy azt már lentebb megírtam vala, csak az ilyen "nagyobb" megosztó helyekből van kb. 100.000, azaz százezer, legalábbis ami a nagyságrendet illeti, köztük nem egy ami olyan orrszágban van ahol nem -egyhamar- fognak a torrent ellen törvényt fosni... ugyhogy én jómunkát kívánok nekik !

    Jómunkásemberek lesznek , elvégre szép dolog az elkötelezettség !
  • alma2
    #52
    Maradjunk annyiban itt mindenki kepes a szemellenzoje mellett kitekinteni, kiveve teged :)
    De valahogy azt se tiszta elotted, EN se szeretnem ha ez lenne a szamomra is szomoru jovo, nagyon sokan nem szeretnek, ha ez lenne. Nagyon sokan tesznek is ellene, hogy ne igy legyen, de se te, mr szajkarates, se en nem tettem meg semmit ellene...jaj sorry te tettel, hiszen mennyi jo kis oldal cimet bemasoltad, kerdes ennek melyik tabor orul jobban.
  • Gerygrey
    #51
    Ilyesmi népszerű volt egy időben, "képek" voltak egy oldalon, sima JPG fájlok, és egy img src taggel voltak beszúrva az oldalra. Aztán ha jobb klikk -> kép mentése opcióval lementetted, egy speciális programmal dekódoltad, akkor kiderült, hogy miért 80 mega az a 320*240 felbontású fotó: mert egy zenei album volt elrejtve benne :)

    Meg is találtam a cuccot: Camouflage
  • Don Kanyar
    #50
    felőlem meg is kostolhatják amilyet szarok, sőt szerintem ezt már ma is megteszik ... viszont a torrentet SOHA nem fogják tudni megakadályozni, mert

    ...az ár elsodorja őket...
  • alma2
    #49
    ehh, csak nem tudom megallni :)
    Mivel te szuper ugyes vagy, irsz egy ilyen programot, amivel nekem atkuldsz egy filmet, persze lehet, hogy a szomszedomban laksz gyorsabb lenne cd-n kiirni, de ez most mellekes. De ez ugye nem erdekel senkit, hisz nem te vagy a celpont, /barcsak az lennel/ hanem a "nagyuzemben" mukodo, mindenki altal konnyen elerheto "megoszto helyek" visszaszoritasa, eletuk megkeseritese.
  • Don Kanyar
    #48
    ha nagyon felqrjátok az agyam meg is írok egy ilyen programot, plain textbe sima html-be lesz tárolva a film egy egyszerű weblapon , ami "kicsit" ugyan girbegurbának tűnik de a kellő dekódoló program természetesen a session kulccsal egyből filmmé alakítja vissza... ennyi.. a robotok meg csak figyelgethetik, meg keresgethetik a titkosított adatokat meg a portokat