Folytatódik a közönségkedvenc sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nállam a Fringe az abszolult námbör ván 😊
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Én említettem és megragadt<#wilting>#wilting>
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04
nem mellesleg a fringe, a house, a mentalista, valamint j.j. abrams neve lett megemlítve, ehhez képest hogy jött ide a médium és a szellemekkel suttogó...
á, szerintem csak divatf*ka volt, a szokásos. a médium remek sorozat, az egyik legkreatívabb, még az 5. szezonban is. bár lenne hasonló sorozat, de én a közelben sem látok.
médiumról leszállni, abszolút kedvenc.ha férj leszek, csak ilyen legyek, ha feleségem lesz, csak ilyen legyen.(jó, halottakat nem muszáj látnia)<#buck>#buck>
wow, micsoda elhatalmasodó fóbia😊 milyen gyenge flame-kísérlet. vajon miért érdekel ennyire az illetõ, hogy minden vele kapcsolatos topikjában panaszkodsz?
pedig örülhetnél, hogy végre lelépett a tévézésbõl (ugyebár _kvázi_ 5 éve nem is foglalkozik tévével, nem is értem, hogy jön ide az epizódszórás, ráadásul az írásról átnyergelt rendezésre, s végre láthatod moziban második rendezését. most kiderül, hogy rendezni tud-e.
nem mellesleg a frusztráció eredete érdekelne, ha elárulod, mert van egy olyan érzésem, hogy sokaknak, talán neked is, téves feltevéseid vannak abrams munkásságával kapcsolatban😊 (nem, nem vagyok abrams-rajongó, bár az MI3 nem volt rossz, de már rég láttam abrams művet, hogy véleményt mondjak róla.)
pedig örülhetnél, hogy végre lelépett a tévézésbõl (ugyebár _kvázi_ 5 éve nem is foglalkozik tévével, nem is értem, hogy jön ide az epizódszórás, ráadásul az írásról átnyergelt rendezésre, s végre láthatod moziban második rendezését. most kiderül, hogy rendezni tud-e.
nem mellesleg a frusztráció eredete érdekelne, ha elárulod, mert van egy olyan érzésem, hogy sokaknak, talán neked is, téves feltevéseid vannak abrams munkásságával kapcsolatban😊 (nem, nem vagyok abrams-rajongó, bár az MI3 nem volt rossz, de már rég láttam abrams művet, hogy véleményt mondjak róla.)
Úr-sitten!
A 'Médium' és a 'Szellemekkel suttugó' olyan agyzsugorító szarság, hogy azon sem csodálkozom, hogy mindenki zombi módjára várja a hozzájuk hasonló sorozatok megjelenését...
Abrams meg már egy kaptafára, futószalagon szórja az epizódokat, mint Donald P. Bellisario... a nívó meg csak süllyed.
A 'Médium' és a 'Szellemekkel suttugó' olyan agyzsugorító szarság, hogy azon sem csodálkozom, hogy mindenki zombi módjára várja a hozzájuk hasonló sorozatok megjelenését...
Abrams meg már egy kaptafára, futószalagon szórja az epizódokat, mint Donald P. Bellisario... a nívó meg csak süllyed.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez scifisebb de mindegy, én a mentalistát nem nézem nekem nem jött be, akkor inkább a médium. A fringe az nagy kedvencem örülök a hírnek lesz még még minimum 1 évad az jó<#vigyor0>#vigyor0>
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04
Pedig a mentalista jobb... szvsz