Szekeres Viktor

Folytatódik a közönségkedvenc sorozat

Ősszel a Fringe (nálunk: Rejtély) úgy indult neki a sorozatszezonnak, hogy a krimisorozatokkal telített amerikai televíziózásában meglehetősen rétegtémával kell megszólítania tömegeket, hogy legalább közepes sikerről beszélhessünk.

Sokan féltették is a sorozatot, főleg, hogy a Fox csatorna egyik zászlóshajójával, a House-szal került párba, ami jelzi, hogy az adó komolyan tervezett a Fringe-dzsel. Ráadásul J.J. Abrams neve garancia is lehetett a sikerre, hiszen az író legutóbbi tévés munkái, melyekben közvetlenül is közreműködött, sikert-sikerre halmoztak.


Épp ezért nem is meglepő, hogy a Fringe ősztől újabb (várhatóan) 22 résszel térhet vissza az amerikai Foxra (s később minden bizonnyal az RTL Klubra is). Ha pedig azt nézzük, hogy az újonc sorozatok közül a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban egyenesen az évad legjobb újonca lett a Fringe (megelőzve a mentalistát.), akkor végképp nem lepődhetünk meg a hosszabbítás tényén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TH0R #10
    Nállam a Fringe az abszolult námbör ván :)
  • m minnifield #9
    tényleg
  • atis78 #8
    Én említettem és megragadt
  • m minnifield #7
    nem mellesleg a fringe, a house, a mentalista, valamint j.j. abrams neve lett megemlítve, ehhez képest hogy jött ide a médium és a szellemekkel suttogó...
  • winnie #6
    á, szerintem csak divatf*ka volt, a szokásos. a médium remek sorozat, az egyik legkreatívabb, még az 5. szezonban is. bár lenne hasonló sorozat, de én a közelben sem látok.
  • m minnifield #5
    médiumról leszállni, abszolút kedvenc.ha férj leszek, csak ilyen legyek, ha feleségem lesz, csak ilyen legyen.(jó, halottakat nem muszáj látnia)
  • winnie #4
    wow, micsoda elhatalmasodó fóbia:) milyen gyenge flame-kísérlet. vajon miért érdekel ennyire az illető, hogy minden vele kapcsolatos topikjában panaszkodsz?

    pedig örülhetnél, hogy végre lelépett a tévézésből (ugyebár _kvázi_ 5 éve nem is foglalkozik tévével, nem is értem, hogy jön ide az epizódszórás, ráadásul az írásról átnyergelt rendezésre, s végre láthatod moziban második rendezését. most kiderül, hogy rendezni tud-e.

    nem mellesleg a frusztráció eredete érdekelne, ha elárulod, mert van egy olyan érzésem, hogy sokaknak, talán neked is, téves feltevéseid vannak abrams munkásságával kapcsolatban:) (nem, nem vagyok abrams-rajongó, bár az MI3 nem volt rossz, de már rég láttam abrams művet, hogy véleményt mondjak róla.)
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Úr-sitten!
    A 'Médium' és a 'Szellemekkel suttugó' olyan agyzsugorító szarság, hogy azon sem csodálkozom, hogy mindenki zombi módjára várja a hozzájuk hasonló sorozatok megjelenését...
    Abrams meg már egy kaptafára, futószalagon szórja az epizódokat, mint Donald P. Bellisario... a nívó meg csak süllyed.

  • atis78 #2
    Ez scifisebb de mindegy, én a mentalistát nem nézem nekem nem jött be, akkor inkább a médium. A fringe az nagy kedvencem örülök a hírnek lesz még még minimum 1 évad az jó
  • geristar #1
    Pedig a mentalista jobb... szvsz