Braid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenti Hirosimás utalást felejtsétek, annak nincs köze hozzá... viszont a legutolsó pálya, és utána a befejezés... Elég annyit mondanom, hogy nagyon lenyûgözött a játék addig is, de azt a pályát muszáj voltam még egyszer végigvinni. Egyszerûen döbbenetesen jó a lezárása szerintem...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A WOW a WOW!!
elõre is köszi
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Nálam ez a játék csillagos 5ös...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Én ezzel a kritikával értek egyet:
Ezzel
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jó kis cikk lett, ez tény, de:
"és egy kis történeti szálat is felfedezhetünk majd, amelynek túl sok jelentõsége nincsen" cáfolnám. Ha nem érted a mögöttes tartalmat, akkor nem sokat ér a játék. Nem a logika és ügyesség a legfontosabb. A mondanivaló. Alapból is nagyon jó,elragadó. De ha elolvasod, és megérted a kis könyvecskéket, már megérte. Nem tudom, kinek mi tûnt fel benne. Pár példa: kiemeli a megbocsájtás szerepét. Mielõtt teszel, gondolkozz, mert te nem tudod megváltoztani a múltat. Amit egyszer elrontottál, nem fogod ugyanúgy visszakapni. Kiemeli a szeretetet. A tudász vágyát, ahogy kutat. Ahogy kutatja a "hercegnõt". És a végén hova jut? Lehet, hogy lelövöm a "poént". Ha ennyit mondok, hogy Hiroshima, megérted? Remélem igen. Köszi, hogy elolvastad, nem beszólásnak intéztem, csak akinek nem tûnt volna fel. Ez a játék... egy igazi klasszikus. Nagyon szép, és jó. Fogadjátok meg a tanítását.
Ui.: Bocs, hogy E/2nek címeztem, de gí bárki is olvassa, úgy érezheti, konkrétan hozzászólok! 😊
Asszem ezt beajánlom a Reflexive Arcade oldalnak, hátha felrakják magukhoz.
Ezen jót röhögtem 😊 Bizonyára az általad említett oldalak is fizettek az SGnek, ezért született róluk már több hasonló hétvégi cikk 😊
http://www.sg.hu/cikkek/60307/gyilkos_flash_jatekok_10_ora_jatekido_ingyen
Vagy
http://www.sg.hu/cikkek/58218/online_flash_jatekok_a_mindennapi_addikciot_add_meg_nekunk_ma
Vagy:
http://www.sg.hu/cikkek/60607/online_flash_jatekok_ultra_kreativ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Szeretem az olyan játékokat amik nem egy délutánosak, és kihívást jelentenek." Szóval te lazán végignyomtad az elejétõl a végéig, és közben egyetlen rejtvény se jelentett kihívást. Szeretnék veled kezet fogni. Vagy lehet, hogy ki se próbáltad?? ejjj 😞
"Nos tessék szétnézni..." Konkrét példát kértünk, te nem tudtál mutatni. Akkor meg mirõl beszélünk?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
És most tényleg az SG-nek köszönhetem, hogy tudomást szereztem róla. Máris beférkõzött a mindenkori top 10-embe! És ez nem kis szó.
Azokat pedig nem értem, akik fikázzák. Ilyen egyedi és hangulatában megismételhetetlen játékkal régen találkoztam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Meg az nem tetszik benne, hogy ha véletlen rossz világba lépek bele (olyanba, amit már megcsináltam), akkor végig kell újra járnom 😞
LZ forever
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
És az általad belinkelt oldalakon valóban nagyon összetett és szép játékokat találhatunk.
LZ forever
Ez az oldal errõl szol, meg a sok 10 évesrõl akik beszólhatnak bármibe , beleanyázhatnák minden büntetés nélkül..
Végül is ez a mai szint, na én léptem sok sikert a marió-záshoz, és az egymás alázásához.
bb
LZ forever
Amúgy linkelnél egy ennél komolyabbat? Csak kíváncsiságból kérdem.
ha érdekel használd a google-t csodákra képes, nem egy komolyabb flash-t láttam már. ahol logikai játékok komplexebb összevonásából ilyet vagy jobbat kihoztak.
Lényegében 3 játék összevonása mario, puzzle, és b&w. Nem mondom hogy rossz de nekem kevés aki újra, és kihívásra vágyik.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Braid Videóvégigjátszás
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De nem értem.. a Hit ereje pálya elején van egy puzzle rögtön az elején, ott van fölöttem, de akárhogy ugrálok, nem tudom leszedni :S Meg amikor 6/6 vadászni kell az elején, akkor se tudok átugrani a másik oldalra 😞(
LZ forever
Sok mai, csilivili game elbújhat a Braid mögött, olyan hangulata van.
Csak megsúgom, ez nem egy Mario platformer, ott csak végig kell menni a pályán. A Braid-ben bizony ha nem használod az agyad akkor sose fogod tudni végigjátszani, vannak benne olyan megoldások hogy a fejedet fogod amikor végül rájössz.
Zseniális.
Casual flashjáték? lol
Ezrével vannak ilyen casual flash pár órás játékok a neten.
Kb félóra alatt a feléig toltam aztán meguntam.
Pénzt tuti nem adnék érte mert ingyen vannak ilyenek máshol.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
asszem még vissza alszok kicsit -.-
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A kategóriájában méltán lett az év játéka.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,