21
  • jin
    Az Opera a leggázabb böngésző, én azonnal dobtam. A Chrome nemcsak brutálisan gyors, de magasan a legjobb is!
  • Sir Ny
    tényleg? én úgy tudom már kész van.
  • Vanek úr
    Nálam viszont stabilabb a 7 RC.
  • Vanek úr
    Az Operának az a nagy baja, hogy nem frissítéseket rak fel (mint a FF), hanem újra le kell szedni a teljes verziójú böngészőt; ráadásul nem direktben, hanem a honlapról. Bár tervben van egy FF-hoz hasonló frissítéses verzió, de az még nincs kész.
  • Don Kanyar
    nem vagyok elájulva a krómtól megmondom frankón, nem rossz, de eléggé idegesítő pl. hogy a Documents And Settings nevű mappába települ és a Google AutoUpdate funkció néha makacsabb, csökönyösebb egy-két trójai meg idegesítő adware/malware programnál !!! Folyamatként Automatizálja magát, ráadásul a Háttérben Futó Intelligens Adatátviteli szolgáltatást is aktíválja. Egyszeri júzer le se tudja kapcsolni. Eleve nem szeretem az olyan szoftvereket amik a rendszer leg-eldugottabb zugaiba is odakuláznak egy rakás kulafájlt amit uninstall után is otthagynak, és ami még fontosabb eleve nem szeretem az olyan szoftvert ami nem képes egyetlen mappából telepítés nélkül egy nyamvadt .exe fájl elindításával elindulni, mint pl. az Opera vagy a Firefox...
    Ez a Safarira is érvényes.
  • WW3hereWEcome
    Ezek a svájciak.. :D Mondjuk Chrome-ot használok, de ugyanaz mint a többi böngésző..
  • B0nFire
    FireFox dettó. Indításkor értesít, ha van új. Ha nem akarom, nem telepítem. De mindig szoktam, amikor felajánlja.
  • kvp
    Az opera mindig szol inditaskor ha van friss verzio. Ha a felhasznalo azt mondja, hogy nem kell, akkor nem erolteti tovabb. Ez eleg korrektnek tunik. Feltetelezi, hogy aki fel tudta rakni az operat, az valoszinuleg fel tudja rakni a frissitest is. (frissites: full install a meglevo helyre, minden regi adatot atvesz, meg az elozo verzioban eppen megnyitott ablakokat is)
  • [HUN]FaTaL
    Honnan szülöd ezeket a hülyeségeket?:D Kipróbáltam mindkettőt, instabilabb mint a Vista.
  • Vanek úr
    "Chrome immár a második elismerését" - ez az írás elismerésről szól? Hogy azt rak fel a gépemre, amiről nem is tudok? Hogy ha van frissítés, akkor lehet, hogy a szerver még 1-2 napig nem fogja elküldeni, mert 'Ő' úgy gondolja? És még ezt akarják elterjeszteni? Köszönöm, de inkább nem kérek Chrome-ot ilyen megoldásokkal...
  • Blasta
    És te meg azért vagy raj, mert fingod nincs róla, hogy a most megjelent Win7 RC1 verziója stabilabb mint a régen kiadott fostaliga Vista???
  • Blasta
    hihetetlen, hogy mik nem vannak a interneten
  • Narxis
    Az RC-t.
  • Gerygrey
    Nem, csak hatékonyabban tudok dolgozni rajta, mint XP-n :) Egyébként már kiadták.
  • waterman
    nagyon egyszerű lenne az átlag júzert is, de még a low profile über-under furnitured rock bottom noobokat is rávenni a frissítésre. új verzió esetén elpirulna az egész felső menüsor, csak a frissítéshez vezető kattintások lennének zöldek. aki ezt félreérti az valószínűleg színvak.
  • Tsol
    Nekem a Chrome csúszkája folyton lefagyott. Most Operát használok.
  • Ferrer
    És most raj vagy, mert felraktad magadnak a ki se adott Windows 7-et?
  • Magnum PI
    Én meg Windows 7-en chrome-ban írom ezeket a szavakat.

Food: rakd fel a 2.0 beta-t, abban már egész oldalas a nagítás
  • Stefling
    Ennyit a chrome-ről :D
  • Gerygrey
    Nekem meg Windows 7 alatt egyáltalán nem fut a Chrome :(
  • FoodLFG
    Szuper.

Felnyomtam a Chrome-ot és az lenne a kérdésem, hogy hol lehet átállítani, hogy nagyításnál ne csak a szöveget nagyítsa, hanem az egész oldalt.
    Enélkül lényegében használhatatlan.