Hibás a PC-s Broken Steel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lolmár' ember... visszavezetve a családfámat kb. 200 évre mondom, hogy szlovén származású vagyok.
Te meg lehet, hogy román vagy török vagy. Azt hiszed, hogy Árpád apádig visszavezetve nem lenne valami "idegen" gikszer. ;-)
Habár a szint amit ezen a fórumon képviselsz, tipikusan magyar, abból is legalja.

EU tagállam Magyarország és Szlovénia is. Jó reggelt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megeshet, hogy szlovénkánk értelmesebb némelyekünknél, és talán még a hozzáállása sem ilyen... pfujj, Nagy az Isten állatkertje!

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

Tinman
Úgy eltûntök a történelem süllyesztõjében -hála az ilyen mentalitásnak + lsd. alant-, mint a huzat. Keep up the good work!<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Komoly tesztelési munkálatok folyhatnak. Komoly versioning lehet.
Na látjátok! Ezért jó a "when its done..." 😄
Tinman
Én örülök egyáltalán annak, hogy létezik Fallout 3, létezik már 3 DLC.
Úgy fest, tényleg szlovén vagyok és nem magyar ^^

Ne dicsérd õket<#hehe>
De hát a playerek úgy látszik mindenhol olyanok mint a wowosok...bugos az agyontesztelt patch? Nem baj,legalább kaptunk valamit végre a CÉGtõl.....
IMYke2.0.0.0
Ettõl még a "szánalom" szó érvényes rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a hir csak jo 2 napot kesett. Azota mar mukodik a dolog...