Hibás a PC-s Broken Steel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lolmár' ember... visszavezetve a családfámat kb. 200 évre mondom, hogy szlovén származású vagyok.
Te meg lehet, hogy román vagy török vagy. Azt hiszed, hogy Árpád apádig visszavezetve nem lenne valami "idegen" gikszer. ;-)
Habár a szint amit ezen a fórumon képviselsz, tipikusan magyar, abból is legalja.
EU tagállam Magyarország és Szlovénia is. Jó reggelt.
Te meg lehet, hogy román vagy török vagy. Azt hiszed, hogy Árpád apádig visszavezetve nem lenne valami "idegen" gikszer. ;-)
Habár a szint amit ezen a fórumon képviselsz, tipikusan magyar, abból is legalja.
EU tagállam Magyarország és Szlovénia is. Jó reggelt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megeshet, hogy szlovénkánk értelmesebb némelyekünknél, és talán még a hozzáállása sem ilyen... pfujj, Nagy az Isten állatkertje!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Úgy eltûntök a történelem süllyesztõjében -hála az ilyen mentalitásnak + lsd. alant-, mint a huzat. Keep up the good work!<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Komoly tesztelési munkálatok folyhatnak. Komoly versioning lehet.
Na látjátok! Ezért jó a "when its done..." 😄
Én örülök egyáltalán annak, hogy létezik Fallout 3, létezik már 3 DLC.
Úgy fest, tényleg szlovén vagyok és nem magyar ^^
Úgy fest, tényleg szlovén vagyok és nem magyar ^^
Ne dicsérd õket<#hehe>#hehe>
De hát a playerek úgy látszik mindenhol olyanok mint a wowosok...bugos az agyontesztelt patch? Nem baj,legalább kaptunk valamit végre a CÉGtõl.....
De hát a playerek úgy látszik mindenhol olyanok mint a wowosok...bugos az agyontesztelt patch? Nem baj,legalább kaptunk valamit végre a CÉGtõl.....
Ettõl még a "szánalom" szó érvényes rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a hir csak jo 2 napot kesett. Azota mar mukodik a dolog...