Khan Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor több várat támadsz egy hadjáratban
nade péttyu! :-[
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Óránként 3k katonával támadnak. Kösz igazságtalan játékokból elég, inkább felégetem mind hogy másé legyen.
"Játszd el a történelmet egyik a 9 népcsoport közül. Összetett valós idejû stratégiai játék 16 harci és ostrom egységekkel, 9 egyedi egység, épületek, képességek és rengeteg más játék elem amely elszórakoztat, de meg is izzaszthat egy kicsit, ahogy versenyzel több ezer játékossal az egész világon."
Rendben, tudom hogy nyelvtanilag analfabéta vagyok. De ilyen jót még sosem nevettem. XD Ezt egy lvl 1 paraszt írta? 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
elmennek támadni, és jön a szöveg hogy gyorsan történt, majd nincs egy köcsögöm se
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szuronyos: 42
Kardforgató: 17
Fejszés: 9
Buzogányos: 20
Könnyû íjász: 78
Nehéz íjász: 14
Gyorsfutó: 30
Könnyû lovasság: 21
Faltörõ kos: 2
Ha bejön, akkor majd a világ2-vel komolyabban játszom 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ez egy böngészõs játék — nem kell letölts semmit!
A regisztráció mindössze 2 percet tart, utána rögtön el is kezdheted a játékot
Játszd el a történelmet egyik a 9 népcsoport közül. Összetett valós idejû stratégiai játék 16 harci és ostrom egységekkel, 9 egyedi egység, épületek, képességek és rengeteg más játék elem amely elszórakoztat, de meg is izzaszthat egy kicsit, ahogy versenyzel több ezer játékossal az egész világon.
Mutasd meg milyen taktikai képességeid vannak és váltóztasd meg a történelmet! Regisztrálj most és csatlakozz egy dinamikus világba ahol rengeteg a csata, balhé és ismerkedj új barátokkal.
www.khanwars.hu