Darwini evolúció egy kémcsőben

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon nem szeretem amikor egy lapon veszik a tudományt a vallással.
Mindegyiknek meg van a maga helye és szerepe.
A világ dolgait / mûködését stb ne a vallás magyarázza meg! Az a tudomány dolga.
A vallás erkölcsi példát, és erkölcsi útmutatót ad az embereknek. És pont.

Juhh...szal létezik Darwini evolúció, mert állítólag intelligens lények (ember) kémcsõben elõ tudtak mesterségesen állítani valamit.

Most akkor ez mire bizonyíték?

Tehát a Haribo gumimaci is a Darwini evolúció terméke.

Létezik a Földön értelmes élet?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

NEXUS6
Az a véleményem a cikkrõl, hogy izé...

CSAK NEHOGY TERRORISTÁK KEZÉBE KERÜLJÖN!

<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bár én nem hiszek a teremtõben, de nagyon jó hogy a hívõknek is meg adható így hogy ne utasítsák el az evolúciót. Mert ez nem olyan nagy baj, mint a valósággal teljesen szembe menni...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Hozzáveszük azt a tényt, hogy igen összetett szervesanyagokat lehet kimutatni a csillagközi gázokban, így tehát hasonló molekula spontán is létrejön. Akkor már teljesen egyértelmûen látszik, hogy nem igazak azok a kifogások, miszerint az élet spontán nem jöhet létre. Ha pedig az evolúcióra az élõvilágban már számtalan bizonyíték van, akkor ez a kisérlet amit a cikk ír az élet keletkezésre mint evolúciós lépésre is bizonyíték lehet.
Tehát ha igazak az állításai, akkor elég nagy horderejû eredmény.

KillerBee
Nemrég olvastam valahol egy igen okos megjegyzést, amely valahogy így szólt: Vajon mi akadályozhatta volna meg a mindenható Teremtõt abban, hogy a világ teremtésére az evolúciót használja fel?

Ennyit az evolúciót tagadó eszementekrõl.

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

zola2000
Szerintem meg 20milliárd évvel ezelõtt isten indította el az õsrobbanást (legyen világosság ahogy az ókorban az egyszerû embereknek magyarázták), mert tudta hogy így kialakulnak a csillagok (2. "Nap") majd kialakult a nap majd evolúcióval isten kialakította a növényeket, az állatokat, végül az embert, pont így van leírva a bibliában is, csak olyan nyelvezettel, hogy a régi egyszerû emberek megértsék.

A

annyi mindenesetre kiderül, hogy ezek olyan makro molekulák amelyek a saját másolatuk készítik el, ha van megfelelõ alkotóelem erre. Tehát eltérnek a vírusoktól, mert azokat a gazda szervezet "szaporítja". Bizonyos értelemben ez már akár életnek is tekinthetõ, hiszen reprodukálja önmagát és ehhez anyagokat használ fel a környezetébõl tehát táplálkozik. Rendelkezik genetikai információval mivel RNS.
Na az evolúciót tagadóknak íme egy határeset az élõ és élettelen között! Ráadásul nem elképzelhetetlen hosszú idõ alatt, hogy klasszikus értelembe vett életté fejlõdjön, hiszen hat rá az evolúció.

KillerBee
Fejleszd még csöppet az irónia-detektorodat. 😄
Vagy hallgasd végig az általam belinkelt "tudományos" elõadást és ha már lefordulsz a székrõl a röhögéstõl, legkésõbb akkor megérted, mire céloztam.

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Most muszáj hitvitát kezdeményezni minden cikknél amiben csak akár egyetlenszer is elõfordul a "Darwin, evolúció, Isten, Biblia" szavak bármelyike?!?!
(mellesleg nem értem, hogy az egyiknek miért kéne kapásból kizárnia a másikat!)
Az egy dolog hogy a sok hülye elvakult fanatikus (mindkét oldalon!) erre törekszik, de a világ attól színes, hogy nem FEKETE FEHÉR!

Ja és a fullánkja lehet hogy megszúr valami elvakultat?
De én nem félek a poszméhektõl. <#duhos2><#papakacsint>

Na most mégis mivel is kísérletezgettek? A molekulák nem végeznek életjelenségeket ezért nem nevezhetõk élõnek. (nem táplálkoznak, nem szaporodnak hanem osztódnak! stb)
Az RNS tényleg egy molekula de mégis hogyan köthetõ össze a Darwini evolúcióval? Tudtommal Darwin élõlényeket vizsgált...
Arra viszont tényleg bizonyíték, hogy az evolúció molekuláris szinten is mûködik, de ezt már tudtuk.
Szvsz ez az enzimatikus RNS valamiféle vírus lehet...

Ugyan, nem veszitek észre! Ilyen nick-kel nem lehet hívõ: gyilkos méh.
De gyanítom inkább csak poszméh C:

"Fölösleges kutatás"
No persze! Erre csak annyit tudok mondani, hogy te is elégé fölösleges vagy. A hittérítõs hülyeségeidet meg máshol hirdesd, ha megkérhetlek.
<#banplz>

Kornan
Ah megint hitvita lesz a topicból...

Bazzz ez a csávó nagyon kész<#falbav>

KillerBee
Fölösleges kutatás. A teremtéstudomány már minden kérdésre választ adott, azokra is, amelyeket még senki fel sem tett. Meg hát a bibliában minden le van írva, minek bármit is kutatni?

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=teremt%C3%A9s+vagy+evol%C3%BAci%C3%B3&aq=f

Kornan
Hmm, mi ez az enzimatikus RNS molekula tulajdonképpen? Vírus?
← ElőzőOldal 3 / 3