5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Gabe18
    Persze, én nem azt mondom hogy ennek egy BF-nek kell lennie. Ennek a játéknak pont ez a realisztikusabb megközelítés adta a varázsát az előzőekben is.
    De ez a nagy pálya, sok játékos, járművek, ez mégiscsak a BF-hez áll talán legközelebb. Igy talán onnan várható több érdeklődő, gondolom én.
    Illetve azt nem tudom mennyi ilyen "alvó sejt" van, akik most semmivel sem játszanak és várják a megfelelő játékot.
  • Fpocok
    BF3=konzolport
    RO2=igazi pc játék

Van különbség.
  • Svenhassel
    Mondjuk azok, akik már régóta várnak egy normális Multi FPS-re? Remélem elég sokan vannak.
    Ne érts félre nem azokkal van a bajom akik a BF-et várják, hanem azzal, hogy ha ők lennének a célközönség igencsak árkádnak kéne lennie a játéknak. Nemde?
  • Gabe18
    Mert akkor ki a célközönség, ha nem azok akik pl. arra is várnak? Inkább ők mint a CoD vagy CS játékosok.
    Valakiket, valahonnan meg kellene fogni, mert ha ennek is csak akkora tábora lesz mint a előző résznek, akkor megint csak baj van. Nem is feltétlenül játékos oldalon, mert ott is volt általában pár szerver tele, ami jelentett egy időben 2-300 játékost, tehát volt kivel játszani. De üzleti szinten ez erős bukás lenne...
  • Fpocok
    Alig várom, hogy jöjjön... a gépemen azért fog futni valahogy...
  • Svenhassel
    Szép is lenne, ha ugyan az lenne a célközönség, mint a BF-nek... Köbö húzhatnánk is le a klotyón az egész játékot...
  • me and a monkey
    Tetszik. Megvan megint 4-5 évre a szabadidős tevékenységem.
  • Gyuszopapa
    Hetente takarítom.
  • Desiderata #442
    lolSL: Wow!

vannak országok ahol a szeptember még nyári szünet, ahol nem ott meg suliban szerveződnek a klánok, lehet nem rossz nekik 8.30.
    BF sorozat meg másik réteget céloz meg szerintem, eddigieket látva meg nem is vagyok kíváncsi a 3-ra :)
  • Gabe18
    Nem rossz, nem rossz.
    Csak kissé öngyilkosságnak tartom a augusztus végi megjelenést. Bedobni ezt a játékot a BF3 béta elé. Főleg látva hogy ennek a reklámkampánya erősen a nulla felé mutat. Hát nem lesz könnyű dolga hogy sikeres legyen...
    Ha sikerült volna kihozni idén év elején ahogy eleve tervezték, jóval nagyobb "mozgástere" lett volna.
  • lolSL

• lolSL
    fújd ki a port a cpu hűtőből :)
  • Gyuszopapa
    Hát mostanára játszhatatlanná tették.
    Béta plusz a következő 4-5 hónap médium beállításokkal játszottam,futott szépen.
    Ott történt valami és le kellett vennem mindent minimumra mindent úgy tudott csak futni normálisan.
    Kijött a Vietnam az elég jól futott,még fullra húzva is.Idén március április környékén megint történt valami még minimumon is játszhatatlan lett,a ping elszáll 200 környékére az fps leesik 10 alá,nevetséges.Lagghegyek,lövöm a csávót hátúlról kb.100 golyó után sincs találatjelzés biztos vaktöltényt táraztam.
    Egy nagy büdös szar lett a DICE szégyene.
  • bakvarnyu
    Én azt 2 nap után sutba dobtam.
  • tutituti
    jaj,csak jöjjön.Sutba dobom a bc2-t az hétszentség.
  • me and a monkey
    Igen, ez a nagy béta kipróbálás nagyon a homályba vész.
    Mindegy, már látszik az alagút végén a fény. (aug.30.)
    (For the third phase we are scheduled to have a large CLOSED beta. How to get into this beta will be made clear closer to the time of this beta. But odds are if you want in this beta you should be able to get a key.)
  • Desiderata #434
    két hónap a megjelenésig, lehetne már béta, gondolom visszajelzések és módosítások is elvisznek legalább 1 hónapot
  • me and a monkey
    Az ára Európában 33,35 Euro lesz.
    link
  • Rue East
    hát én annak örvendeznék a legjobban ha semmiféle erőforrást nem pazarolnának semmiféle single playerre :)
  • lolSL
    viszont van egy olyan érzésem hogy az elején beharangozott single playerből lófasz sem lesz, hasonlóan a Brinkhez.
  • bakvarnyu
    Na annak a neve nem jutott eszembe , az is tökéletes.Jó lenne egy ilyen program ami figyeli a szervereket és ha épp egy adott pálya fut szirénázna,hogy ideje csatlakozni
  • Serpa
    Frankó!
    Végre van dátum.
  • lolSL
    hát ja, de néha kell a szervezetnek 1-2 olyan headshot, amit csak a cs adhat meg :)
  • Fpocok
    5 évig 1.6oztam. Azt hiszem mondhatjuk, hogy szarrá játszottam már :D
  • lolSL
    hogy lehet cs nélkül élni? :/
  • Fpocok
    Nincs meg, mert eladtam...
  • tutituti
    Closed beta jelentkezés dolgot passzolom.Open betának meg se híre se hamva.
  • tutituti
    Ha regelsz és be tudod bizonyítani hogy volt régi accod akkor átrakják neked az újra(játéklista vagy emailcím ilyesmik,support srác elmondja).
    Ez az egyik.
    A másikat meg gyorsan ki is próbálom.
  • Fpocok

Vajon ha regelek steam accountot és jelentkezek bétára van esélyem? Csak mert már nincs meg accountom, amin volt sok játék...
  • tutituti
    Red Orchestra 2 release date is now announced! Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad – coming to you via Steam and other digital distribution sites, plus stores across the world, 30th August 2011. MSRP $39.99 for the USA, with prices for other territories set to appropriate pricing for those territories.

You waited this long – now you know how much longer there is left to wait!
  • Neoncsoves
    nem mindig jó ám ha hamar találkozol ellenséggel... sokszor jó ha van időd gondolkodni, elhatározni merre kerülsz, stb. így meg ha szinte csak kimész a spawn helyről és egyből belecsöppensz a ratatába az nem olyan vicces mert elég könnyen átmegy spawnkillbe a játék
  • lolSL

nem lesz egyszerű dolga a snipereknek
    de azoknak sem akik beállnak egy olyan ember célkeresztje elé aki mesterien elsajátítja ezt a rendszert :)
  • me and a monkey
    De hisz ez megvan így is :)
    415#. Egyetértek, az én kedvencem Lutremange.
  • bosco05 #417
    Miért jó ha nincs warez szerver? Azért mert akkor elszaporodik a sok kis csicska ebben a játékban is, tele lesz csíterekkel minden és kb minden 2. warozó klánt el kellene küldeni a f*szba a warez szerverével együtt. Röviden ezért, ne legyen, nem hiányzik senkinek.
  • Desiderata #416
    jó, de cserébe a sniperosokat szívassák meg lélegzéssel, meg remegő kézzel + oldalszéllel :)

ha kicsi a pálya akkor hamarabb találkozol ellenséggel, azért jobb
  • bakvarnyu
    Én meg utálom a kis pályákat és remélem nem is nagyon lesznek
    Például ez a Berlin pálya szuper , végig kell benne rongyolni a fél városon
    http://www.youtube.com/watch?v=uAzCu5cfMWw
  • lolSL
    mindenféle pálya lesz, 32 vs 32 tankcsatától közelharcig.
  • Desiderata #413
    miért jó neked ha nincs warez szerver?

amúgy remélem nem lesznek túl nagyok a pályák, kevés fedezékkel, mert utálom a snipereseket
    közelharc és kis pályák jobban bejönnek nekem

érdemes lenne ide írni egy cikket, és frissíteni ha új fejlemény van
  • Smithwarden
    Az en tippem: kiraly lesz a (PCs) BF3 !
    Nem akartam ezt leirni a beta elott, de kihoztad belolem Gyuszo.
    (Remelem tenyleg igazam lesz es nem szopom be...)

RO2: tenyleg johetne mar valami komolyabb info, de meg inkabb egy beta.
  • Gyuszopapa
    Jó lenne már több hír róla és a bétáról.Mert már a BF3-as részletektől hányingerem van.Akkora láma játék lesz az is mert a dice el fogja kurni.