5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • me and a monkey
    A hivatalos fórum szerint 6 mód lesz:

Territory mód: a mostani jól ismert RO mód.

Countdown mód: 1 élet/játékos területenként, objektumonként. Ha elfoglalták akkor minden halott katona > respawn és megy tovább a harca következő objektumért.

Firefight mód: gyakorlatilag deathmatch.

Multiplayer Campaign mód: a kampánymap fel van osztva 10 kicsi map-re.A támadók voksolhatnak, hogy melyik mini-map-et támadják és eldönthetik mennyi "Combat Power-t" használnak fel hozzá. ez utóbbi egy speciális RO2 feature lesz, gyakorlatilag a csapat összereje. Egy kampány max 4 órán keresztül tarthat.

Skirmish mód: játszható offline /online is. Van 3 csapat és mindegyikben van 3 ember. Egy területet kell megtisztítani az ellenségtől a la Rainbow Six > Terrorist Hunt módja.

Co-op kampánymód: elvileg single player játékmódnak aposztrofálják, a single elmaradásával lehet, hogy semmi nem lesz belőle.

Az első klasszikus mód tűnik érdekesnek számomra és a második mód.
    A multiplayer campaign mód viszont nagyon jó lehet, szeretem a hosszabb csatákat.

• Gabe18
    Elvileg most 2 játékmód lesz ha jól tudom.
    Az egyik egy respawnos, mint az előző RO-ban is volt. Illetve lesz egy nem respawnos, ahol a pálya több részre lesz felosztva, és ennek a kisebb résznek a megszerzése/elvesztése után éled fel mindenki egyszerre egy "következő körre".
  • Solid Snake
    Majd mögéd bújunk
  • Desiderata #487
    respawn lesz a játékban? mert engem általában lelőnek elsőként, mert nem szeretek lopakodni :) szal ilyenkor nem kell ugye megvárni az egész kör végét
    mert CS-t ezért utáltam
    (lehet már kérdeztem, akkor bocs)
  • me and a monkey
    Szerintem itt nincs olyan megátalkodott aki a single rész miatt várné a játékot.
    Utoljára a CoD2-ben próbáltam a single játékmódot de a krumpli célbadobós bevezetőnél abba is hagytam.
  • Solt
    Közepes cpu ( amd 955 be ), közepes vga ( 5850 ) és szépen fut normal, high beállításokon. Nyilván nem full hd felbontásban, de ma már szerintem annyira nem gáz a gépigénye. Javítottak is rajta valamit, meg a hardver árak is alaposan leestek.
  • Droughert
    ARMA gépigénye multiban jóval szerényebb, SP-ban az AI durván eszi a gépet. ARMA alá jó processzor kell, VGA téren nincs szükség csúcs kártyára, hogy jól fusson.
  • Gyuszopapa
    Hát ha lebutítod akkor nem gáz,de ki akar egy ronda játékkal játszani.Mert én nem.
  • Solt
    Mit értesz ez alatt? Annyira nem gáz a gépigénye ma már..
  • lolSL
    We won't be doing the big story-driven SP thing - insanely expensive to create. There will be a "practice mode" as before. But the SP has a full campaign for both sides - German and Russian - 12 missions each. Focus is on the squad and the soldiers within the squad, not one single individual - after all, one single individual in Stalingrad?!

aki nem a multi miatt várta elhagyhatja a topicot :)
  • me and a monkey
    A hivatalos fórumon - ahová nagyon gyakran írnak a Tripwire vezetői is sőt még blogot is vezetnek - minden betaval kapcsolatos kérdés lepattan róluk.
    Viszont a hivatalos menetrendben még mindig fel van tüntetve egy nagy, zárt béta a legvégső tesztelős időszakban.
    Az idejük pedig már kevés hisz pár hét és megjelenik a játék.
    Szóval vagy nem lesz vagy rövidesen elindul a béta.
  • Fpocok
    Miko lesz beta?
  • me and a monkey
    Ez is jónak ígérkezik, ma már nincs olyan dömpingje a II. vh-s játékoknak mint anno 10 éve így ha lesz egy tartalék játék az RO2 mellett (helyett)az csak jó lehet.
  • Gyuszopapa
    Egy nagy gond lesz vele az írdatlan gépigény.
  • Nohab
    Arma topikból:

A játék az arma 2 oa motorján alapul.

• Sir Cryalot
    Ezt pl, ezt a tévét azért vettem, mert kitermelem belőle a képernyőjét.

60" + , és nem kell besötételni hozzá a szobát 3d gameléshez 1általán. CRT vetítős tévék képernyői viszont nem túl jók azokkal vigyázni kell, színkompenzáltak meg stb.
  • szabii98
    Szerver motor hiba :)
  • Sir Cryalot
    -jaés csakis projektor vagy csúcs CRT , 3D-re, egyelőre!!!

Szerintem CRT se rossz, ha eléraksz egy lencsét akkor kvázi 30 incses:

CRT-vel szerintem jobb ez mint LCD-n.
  • Sir Cryalot
    3dimenziós gamelésről mi lehet a véleménye a fejlesztőknek? Nagyon kipróbálnám 60 inch fölött 120hz-en kevés HUD-al. Láttam plazmatévén vették föl a videókat amit mutogattak lehetett látni hogy rossz a fehér, és kihalófélben van a plazma amúgyis.
  • me and a monkey
    Néha nálam is ilyen, franc se érti.
  • Fpocok
    Hmm...
    Csak akkor látom az utolsó oldalt teljesben, ha előtte visszalapozok a kettes oldalra, aztán visszajövök ide... nem tudom mi van?
  • Fpocok
    lol, megint szar... mintha nem töltené be, de közben mindent betölt, nyomom az f5öt mint egy bajnok, de semmi...
  • Fpocok
    NA most refresh után jó... de még az előbb is csak az utolsó 10 kommentet láttam az utolsó oldalon... hmm...
  • me and a monkey
    Nekem jól jelenik meg, minden kommentet látok és időrendben.

Gyuszopapa #461
    Ha megjelenik a játék és megjelenik a trollok fekete serege akik parttalanná teszik a vitát mindenképpen törlök, addig az ilyen vita - még ha sokszor haszontalan is mert hitvita azt meg nem lehet eldönteni - elfér a fórumon.
    Kicsit jobban megismerik a játékot azok is akik látják, hogy fent van mindig a legpörgősebb fórumok közt.
    Sötétbarom egyébként rendszeresen jár ide, ez enyhíti azt a vétkét, hogy jobban várja a BF3-t.
  • Fpocok
    Mi a fene van a fórummal? Van ez az oldal félig... előtte meg május 4... Szarakodik a fórum?
  • Gyuszopapa
    A BF-ből átpártolt playerektől nem kell félni,azok akik a régebbi részeivel is játszottak ismerik a rendes csapatmunkát mert ott is hozzá kellett szokni.Azok meg akik a Bad companyn nevelkedtek azok sírva fognak visszamenni mert hozzászoktak a henteléshez és ha nem lesz meg a 20-as k/d az már katasztrófa és még véletlen elvágják az ütőerüket vagy beszednek egy csomó altatót.
  • Gyuszopapa
    Szerintem én se járok a WOW-os topikba írogatni hogy én inkább a Guild Wars-ot választom.Még jó hogy ez a játék nem véristvánoknak készül.Vagy ha játszik majd vele olyan vagy megszökik vagy megszokik.
    Szerintem sok embernek van elege abból hogy már minden fps játékot(ide tartozik a a Battlefield 2142 utáni részek is)az igénytelen COD másolatára készítenek mert csak azt látják hogy az milyen eladásokat tud produkálni.Végre úgy néz ki hogy ez jó lesz és nem redvás konzolport mert az a másik amivel elcseszik a játékokat.
  • SötétBarom
    Oh, csak elvakultak látogathatják a topikot? My bad.
  • Fpocok
    Hova tűnt a kommentem?
  • Gyuszopapa
    Házigazda lehet takarítani a BF3 nem ide való,légyszi.
  • Gyuszopapa
    Majd ha megjelenik és szuper lesz akkor elhiszem,de a DICE már elrugta a pöttyöst.
  • Gyuszopapa
    Akkor mi a f.szt keresel itt.
  • Solt
    Kíváncsi leszek... :) Legyen igazatok, és ne legyen konzolport...
  • Smithwarden
    Nem veletlen volt csak PCken az elso bemutato E3-on...
  • XenHai
    Elméletileg most a fő fejlesztési irány a PC .Egyébként nem volt mindig konzolos szar a BF.
  • SötétBarom
    Ha választanom kéne, inkább a BF3.
  • Solt
    Szerinted külön programot írnak PC-re a kedvünkért?
  • Héeder
    Honnan tudod, hogy a BF3 konzolport lesz? Jövőből jöttél?
  • Svenhassel
    Igen, végülis ezzel egyetértek, kell a játékos. Csak attól félek, hogy felhígul a játékosbázis, mondjuk pont az említett BF-ből átpártolt playerektől. És ez előbb utóbb ugyan úgy megölné a játékot, mint ha nem lenne játékos. Bár lehet ez csak az én agyszüleményem.
  • Svenhassel
    Tényleg jól írod, ez végre nem a konzolosoké. A BF-el meg szerintem (lehet rosszul sejtem) főleg konzolosok játszanak. Persze biztos sok ember van aki PC-n BF-ezik, de a többség szerintem nem.

De várom már... Remélem tényleg jó lesz, és nem térnek el nagyon az előzőtől.