5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#530 Mikor lesz béta?
Valaki tud valami magyar helyet ahol occón elő lehet rendelni vagy megvenni? -
zoltang #529 Hát... este van... :) -
#528 hát igen
jó lenne előre tudni hogy mire megy el az a 7000 ft.. -
Rue East #527 úgy néznek ki, mint a zombik :) -
#526 WTB béta -
#525 Friss képek! -
zoltang #524 -
zoltang #523 Itt össze van foglalva pár eddig már ismert kép:
http://www.pcdome.hu -
zoltang #522 Érdekesség, hogy a orosz oldalon a jelképek hitelességére törekedtek, de a német oldalon nem... -
priluki #521 Ami itt nekem egyből csalódás a ráközelítés.. nem is kell tovább menni mert itt meg is dölt a realisztikusság.. persze megveszem mert tetszik csak nem támogatom pl ezt a dolgot. -
#520 Hat ez a jelenet pedig pont a legrosszabb BC esetekhez volt hasonlo, azert volt rossz latni itt is... -
#519 khmm khmm mw2 khmm khmm -
Gyuszopapa #518 Azért ha jól megnézted elég sokáig a háta mögé lőtt.Ez nem battlefield ahol fél-1 méterrel lemarad a hitbox mert az elég gázos,főleg azért mert csak a DICE által készített alapjátékokban ilyen fos,a modderek készítette módokban nincs ilyen probléma(ez is közrejátszhat abban hogy nem adnak modtools-t,nem akarnak égni mert még valaki véletlenül jobbá tenné a bc2-öt) -
#517 5x25 kibannolt accountig meg se állj :) -
#516 Hat ez nagyon gazos magyarazat toluk...
Ennel meg az is jobb lett volna ha azt mondjak, hogy bug volt es javitjak. -
#515 OFF: Megkaptam első bünti pontomat... büszke vagy rám? :D -
#514 gondolom jövő héttől lesz előrendelés steamen, talán amellé lesz valami -
#513 Kaptam guest passt DoDhoz... két napja van tripnek, hogy jöjjön a beta :D
-
Gascan #512 elég szörnyű nézni h mit erőlködnek ezzel az AI-al egyáltalán .... csak rohangálnak össze-vissza .. én nem pöcsölnék velük és nem is tettem volna szingle részt bele ... max egy gyakorló teret ahol lehet gyakorolni a lövészetet a fegyverekkel, esetleg közelharcot -
#511 A készítők visszajelzése erre (sokan észlelték ugyanezt):
3) I saw a guy take lots of hits and not die
- The damage is realistic. The guy shooting either missed, hit him in a non-vital area, or the guy getting shot was slow dying and hadn't went down yet.
-
#510 nem bug. mind2 katonra lőtt rá egyet-egyet amikor ránéztek kb
és megkapta a supressiont, így nem tud egyből jól lőni, vissza kellett volna bújnia egy pillanatra lenyugodni és utána lőni
az effekt a képen szintén ezt jelzi amikor jobban kapja egyre rosszabb a látás is -
Gabe18 #509 Hát igen, ott 1:48 után jött egy ilyen páncélozott orosz katona, mert azt nem fogta a golyó. De előtte teljesen jó volt a találatérzékelés. Reméljük csak valami kis hiba amit javítanak könnyen. -
#508 Az első részbe ki lehet kapcsolni a HDR-t én is úgy játszok. -
#507 1:48nal szerintem bug is lehet, amugy tenyleg zavaro volt. De utana megint jo volt.
A masik zavaro dolog meg a kezfejeken levo 15cm vastag HDR, remelem ezt nem gondoltak komolyan?
Ha ezeket a HDR Blur dolgokat kulon kulon lehet ki/be kapcsolgatni, akkor nem szolok.
Amugy nagyon tetszik a jatek. -
dezsolti78 #506 Ezt a HDR effektet biztos, hogy ki lehet majd valahogy kapcsolni mert ez így túlzás..különben rendben van a grafika szvsz... -
#505 Hát ez a glowing már tényleg k*rvára túlzás... vakító már már. -
#504 jah az nekem is szúrta a szemem, meg ajánlom hogy ezt a motion blur meg bloom okádást ki lehet kapcsolni mert nevetséges hogy megduplázódik afényben a karakter keze meg ami fénylik, mindig is utáltam az ilyesmit játékokban az első dolog hogy kikapcsolom
remélem nem olyan lesz mint UT3nál hogy vagy minden effektet kikapcsol ember és ronda a játék, vagy giccses homály tenger az egész (félek kicsit, ugye ez is UE3as játék lesz) -
#503 Lesznek. -
#502 Tankok lesznek multiban nem? -
#501 A multi videoban, 1:48-nal eleg durva, hogy kb 10 meterrol ralo vagy 10 celzott rovid sorozatot es alig akar meghalni az ellenseg...
A tobbi lovesnel is mintha lenne egy eros fel vagy 1 seces keses mikorra kiszamolja a jatek, hogy mi tortent.
Remelem nem teljesen ilyen lesz a vegleges jatek es olyan gazos mint a BC2-nel, ahol hasonloan ehhez mintha 1-2 secenkent osszesitve szamolna a szerver a loves-talalatokat. -
#500 A tegnapi videók:
A játék német szemszögből: videó
A játék orosz szemszögből: videó
Multiplayer játék: videó
Orosz játékmenet: videó -
pite9 #499 óóóóóóó dehogynem :D:D:D én például csak és kizárólag a német SP kampány miatt fogom beszerezni,nem tudna kevésbé érdekelni a multiplayer még akkor sem ha ez egy 'olyan' játék. VÉGRE VALAHÁRA egy IGAZY STORY mód NÉMET szemszögből!!! tőlem akármilyen fos is lehetne, ha német kampányt kínál. -
#498 ha tényleg megcsinálnak valamit az ígért német kampányból, akkor az fog pár embert érdekelni. -
#497 Szerintem senkit nem érdekel igazából a SP egy ilyen kaliberű játéknál. -
#496 Mai nyilvános RO2 bemutató a sajtónak... San Francisco, orosz nagykövetség...
John and Alan will be showing off RO 2 single player for the first time today in San Fransisco at a 1c event inside the Russian Embassy! Stay tuned for media and information!
Még egy módot mindenképpen meg kell említeni, magyar.
Revenge of the Turul -
#495 Szerintem mindenképpen populárisabb lesz, ami nekem nem tetszik a videók alapján: az a sok kis ikon, térkép, stb... ami az ami játékokra annyira jellemző.
Nyilván ki is lehet kapcsolni és a szerverekből is biztos lesz olyan ahol nem lesz bekapcsolva.
(DH szerverből ma is létezik olyan ahol semmi infó nincs a játékkal kapcsolatban, tehát pl. a kill-t sem látod, teljesen realisztikus a játékélmeny)
Ami mindenképpen előrelépés lesz: a mp módok sokasága és hogy egyszerre 2 teljes értékű mód is készül hozzá, sőt szerintem a Darkest Hour módból is meglesz az RO2-s változat)
Rising Storm
RO2 Incountry - Vietnam
Iron Europe (1914-16)
(bár ez nem tudom elkészül-e valaha...)
Darkest Hour
-
#494 Sokat gondolkozok azon a grafikai előrelépésen , pár animáción kivül mi fog változni az új részben? Mert nekem úgy jó az első rész ahogy van, inkább csak rontani tudnak rajta ha túl sokat módosítanak. -
#493 Red Orchestra 2 - új bemutató videók
-
#492 Most néztem, az utolsó 4 kép az RO2 "Rising Storm" módjából való, a Csendes-óceáni hadszíntéren játszódik a mód.
Rising Storm
shaddam: igen.
-
#491 A régebbi videókban látott fedezékrendszeresdi benne lesz?