Miből készüljön film?
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah...a Half Libe-ból jó ks movie lenne
meg lehetne a Nedd For Speed-bõl is. Szerintem az Undercover sztorijából is ütõs film lenne
meg lehetne a Nedd For Speed-bõl is. Szerintem az Undercover sztorijából is ütõs film lenne
Friss, újszerû ötletbõl.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
egy moderátor átlagos hetérõl
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bazz felét nem is ismerem <#wilting>#wilting>
Egy szép darab karajból.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Miután hallottam, h a Pacmanbõl, a Hupikék törpikékböl,Tom és Jerryböl,a Macilaciból és a Pindur pandúrokból is akarnak készíteni élõszereplõs filmet,elgondolkodtam h mibõl lehetne még.
Szóval ha van valami ötletetek h milyen regénybõl,képregénybõl,sorozatból rajzfilmbõl,vagy akár igaz történetbõl lehetne azt írjátok le😊
Én odáig jutottam h:
-Dexter laboratóriuma
-Big guy and Rusty
-Pokémon(hamár a dragonball ból is van😄)
-Amerikai sárkány
-Robotboy
-Mézga család 😛
-Super Mario remake(mert az elõzõ sz@r:S)
asszem még volt de nem jut eszembe😊
Szóval ha van valami ötletetek h milyen regénybõl,képregénybõl,sorozatból rajzfilmbõl,vagy akár igaz történetbõl lehetne azt írjátok le😊
Én odáig jutottam h:
-Dexter laboratóriuma
-Big guy and Rusty
-Pokémon(hamár a dragonball ból is van😄)
-Amerikai sárkány
-Robotboy
-Mézga család 😛
-Super Mario remake(mert az elõzõ sz@r:S)
asszem még volt de nem jut eszembe😊
← ElőzőOldal 4 / 4