Dinoszaurusz "vér" egy 80 millió éves csontból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Az életben van ugyan Quicksave, a bökkenő csak az hogy nincs Quickload :D
Volt szó egy mammutbébirõl is, amely feltûnõen jó állapotban megmaradt a fagyos földben, aztán nem hallunk semmit róla, immár több éve. Lehet, hogy az oroszok már mammutfarmot csináltak, valamelyik titkos szibériai támaszponton?
Elõtte persze kivégezték az összes újságírót, aki látta a leletet, és a nem-titkosügynök tudósokat is.<#idiota>#idiota>
Kara kánként folytatom tanításom.
akkor és ott, ahol és amikor akarod.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
(csak nehogy a <#violent>#violent>....)
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
- a második hozzászólás után képes teljesen elfordulni a témától
- innen az indító téma már szinte nem is számít
- nem szereti a mûvelt teroristákat (csak titokban)
- kedvenc filozófiai irányzata a szkepticizmus, de ebbõl már annyi leágazást fejlesztett, hogy az csoporton belül is konfliktusforrás
- istenben nem hisz, de sokat beszél róla
- a kialakított elméleti pozíciót csak a teljes megsemmisülés árán adja fel
- de itt nem lehet teljesen megsemmisülni, tehát senki nem tud semmirõl meggyõzni senkit
- elkülöníthetõ néhány nagyobb részcsoport: álomvilági, hiperszkeptikus, beszóli
- és azért szerencsére minden egyedet érdekel a tudomány
Csoporton belülrõl nehéz elemezni, de az "angol tudósok" majd kikutatják (csak nehogy . . . )
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Nos én kérdeztem a végén HumanEmber41st-t, hogy így gondoltad? De nem õ válaszolt hanem te.
Ismered a régi mondást: "fogatlan prokátornak lócsöcs a ..." C:
lyaly-lyaly... 😊
Néhány kedves fórumozó igencsak elszakadt az eredeti témától!Azt sose értetem, hogy miért kell sárral dobálózni egymásra, mert nem értenek egyet egy témában. Mindenki nyugodjon meg!
Valaki említette, hogy 80 millió év alatt a DNS megsemmisül. A cikkben nem mondták, hogy találtak épp DNS-t, csak kollagént meg fehérjéket
Csak a semmi lehet tökéletes!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Kedves gyerekek, Darwin bácsi mesekönyve fúj, nem jó megront!
Olvassatok inkább egy régebbi mesekönyvet, melyben írva vagyon: legyen és lõn..."
Azaz ha valaki szkeptikus a darwini tanokkal szemben, az ugye nyilvánvalóan csak bigott fanatikus keresztény lehet, tehát buta, tehát nem kell vele foglalkozni. Ez ignorancia, dogmatikus gondolkodásmód, sztereotípia. Ez ellen szóltam fel.
"mivel, ha jól tudom a kereszténység égette az embereket, ha mást mondtak."
Ha jól tudom a felvilágosult Franciaországban ill. az ateista Szovjetúnióban is öltek eleget a más nézetekért, holott oda a baljós vallásos pedofiltüzesvasinkvizíció aligha tehette be a lábát... Szóval maradjunk abban, hogy nem "a kereszténység" ölte az embereket, hanem az emberi hatalomvágy, kompromisszumképtelenség, és gonoszság. Hogy valaki ezt nem látja, hanem megfoghatóbb csoportot keres, amibe belerúghat egyet, na az õt minõsíti.
Nem nagyon szeretem az ilyen álszent embereket.
Persze nyilván nincs minden szkeptikusnak igaza, nem erre akarok kilyukadni. Csak idõnként idegesít ez a "te nem tartod tökéletesnek és mindent kielégítõnek Darwin evolúciós elméletét? akkor te nyilván inkvizítor bibliaimádó pedofilpap vagy, máglyára veled!" , és ilyenkor ez jön ki belõlem.
Miért? Megkérdõjeleznek? :p Én pölö hol kérdõjeleztem meg a jól megalapozott tudományos eredményeket?
Én egy dolgot kérdõjelezek meg (valójában ellenzem), a dogmatikus szabálykövetést, az "azérigaz, merazokosember aszmondta, ésaki másmond azhülye" érvelést. Tetszik, vagy nem, ilyen emberek az evolúciópártiak közt is igen nagy számban találhatóak.
Ellenden ha valamivel estleg érvelnél is, akkor:
Miért kérdõjeleznek meg a hozzád hasonlók jól megalapozott tudományos eredményeket, amikor még a hiten belül sem tudnak igazságot tenni?
Kyron:
A világon minden népnek/kultúrának megvan a maga teremtéstörténete, hitvilága.
Ebbõl kiindulva miért állíthatnánk, hogy egy erõszakos pedofil gazember vagy?
Ja, ilyet nem is állítottunk? Nofene.
Ebbõl kiindulva miért állíthatnánk, hogy ezek közül pont az lenne az egyetlen igaz amit bõrkötésben kiadtak? És akkor Darwin bácsiig még el se jutottunk.
Olvassatok inkább egy régebbi mesekönyvet, melyben írva vagyon: legyen és lõn..."
Amit persze Darwin bácsi is sokat forgatott, ez valahogy mindig elfelejtõdik :p
Olvassatok inkább egy régebbi mesekönyvet, melyben írva vagyon: legyen és lõn...
C:
Így gondoltad?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gaming is believing.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
iSS!
Bocs
De ez csak akkor lehetséges, hogyha terroristák kezébe kerül.
Csak nehogy ne kerüljön a kezükbe.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007