Kikotyogták a Windows 7 megjelenési dátumát
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tévedsz mert elég a 'professional' verzió is.
"Windows Virtual PC will be delivered to Windows 7 Professional, Enterprise, and Ultimate customers via a web download that includes two executables."
bõvebben itt:WIN 7 - XP mode beta
A hozzá való hardver beszerzése meg nem lehet nagy gond, mert az én 3 éves gépemen is normálisan fut. Meg ha jól tudom AMD vonalon a Sempron utáni processzorok mind támogatják a virtualizációt. Magyarul, elég ma már egy alsó kategóriás gép is hozzá.
"Windows Virtual PC will be delivered to Windows 7 Professional, Enterprise, and Ultimate customers via a web download that includes two executables."
bõvebben itt:WIN 7 - XP mode beta
A hozzá való hardver beszerzése meg nem lehet nagy gond, mert az én 3 éves gépemen is normálisan fut. Meg ha jól tudom AMD vonalon a Sempron utáni processzorok mind támogatják a virtualizációt. Magyarul, elég ma már egy alsó kategóriás gép is hozzá.
Én már lecseréltem, egy hete már munkára is a Win7 RC-t használom elsõdleges OS-ként, itthon pedig régebb óta nyúzom. Teljesen korrekt, jól összerakott rendszer.
Mostanában nem nagyon vannak érdekes hírek.. TORR
https://twitter.com/foodlfg
"Mivel van benne Virtuális XP, nincs miért aggódni."
Igen, anno a win16 es a dos mod tamogatasa eleg fontos erv volt a win32-es rendszerek elterjedesekor. Most a 32 bites mod tamogatasa az ami jol jon. Ezert is eroltette annyira a microsoft a virtualizacios funkciok tamogatasat. Mar csak annyi a gond, hogy ehhez megfelelo (virtualizaciot tamogato) processzor es egy business vagy ultimate verzio fog kelleni. (a dinamikus particiokezeles es a backup tamogatas miatt is)
Igen, anno a win16 es a dos mod tamogatasa eleg fontos erv volt a win32-es rendszerek elterjedesekor. Most a 32 bites mod tamogatasa az ami jol jon. Ezert is eroltette annyira a microsoft a virtualizacios funkciok tamogatasat. Mar csak annyi a gond, hogy ehhez megfelelo (virtualizaciot tamogato) processzor es egy business vagy ultimate verzio fog kelleni. (a dinamikus particiokezeles es a backup tamogatas miatt is)
csak aztán tudjon annyit, h érdemes legyen lecserélni a már jól bevált és tényleg kiforrt XP-t.
gratulálok <#taps>#taps><#banplz>#banplz><#worship>#worship><#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
<#eljen>#eljen>. <#levele>#levele>
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Napi MS hír megvolt. Ha OS-t nem is tudnak csinálni, reklámot azt igen 😊
(csak vicc 😄)
(csak vicc 😄)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Lesz RC2 augusztusban, de az már nem mindenkinek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tudom. azért mondom, hogy az RC-hez képes.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Október 23. nem az RC jelenik meg hanem a végleges. Az RC már megjelent, illetve hivatalosan május 5.-én jön ki.
Mibe fogadunk, hogy ügyes emberkék a Microsoft háza tájékáról idelõtt kiszivárogtatják ügyes emberkék, ezért nem biztos, hogy október 23-a céldátum...<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#dumcsi>#dumcsi><#email>#email>
← ElőzőOldal 2 / 2