18
-
Don Kanyar #18 azt inkább ne várd meg haver hogy habozzon a szájuk, mert annak sosincs jó vége, lásd 1944.... -
#17 "Az igazi problémát egyébként az okozta az iszlám szervezet számára, hogy az iszlám törvénykezés szigorúan tiltja Mohamed próféta ábrázolását."
Tejóég. Hogy tudnak képet alkotni a képtelenről? És rikoltozzunk borivás közben, hogy az alkohol a lábunkba szálljon, akkor nem látja Allah. :D
(Gárdonyi Géza: Egri csillagok) - Jól emlékszem? -
hottold #16 Ha mi jövünk. Látunk .. és kő kövön nem marad utánunk ! -
hottold #15 Mi megcsináljuk, nem próbáljuk. Ahogy a Führer is megírta, a Mein Kampfban mit és miért fog megtenni és aztán megtette. Ennyi.
Igen. Megcsináltuk. (MSZP választási propaganda) -
hottold #14 "A muszlimok és a keresztények számára egyaránt sértőnek minősítette...."
milyen érdekes, hogy a zsidókat nem sérti.... -
hottold #13 próbálkozni a kutya szokott, meg néhány kaporszakállas vén gec*i kóbi akiket a führer a f*szánál fogva lógatott volna bele a ... tejbevajba , mint amilyen az a tenyérbemászó képű simon peresz is aki fel akarta vásárolni Magyarországot -
polarka #12 Huh, buddha kemény a közelharcban...
Egyébként van a cég oldalán még néhány érdekes játék, mint pl. Oiligarchy és a mekis. -
#11 Párszor már próbálták, kevés sikerrel mint az köztudott. -
hottold #10 Ha 800 millió habzó szájú birka lenne, akkor Izraelt már a történelemkönyvekből is leradírozták volna, nemhogy a térképről... -
AranyKéz #9 " Cionista körök szítanak háborút. Az igazi bűnösök a cionisták ! "
Hogyne, nem ám a 800 millió habzó szájú birka.
Kipróbáltam easy módon, baromi jó a rejtett istenség :D Atommal elég könnyű aprítani a jónépet.
-
MitsuMishi #8 Tök jó,amíg nem volt ez a nagy felhajtás,nem is hallottam erről a flash progiról.De ezután egyből kipróbáltam,és tök faja játék volt xD -
hottold #7
Cionista körök szítanak háborút. Az igazi bűnösök a cionisták ! -
AranyKéz #6 " Az igazi problémát egyébként az okozta az iszlám szervezet számára, hogy az iszlám törvénykezés szigorúan tiltja Mohamed próféta ábrázolását. "
Tudtommal sem az Egyesült Államok, sem Európa nem sharia törvénykezés alatt működik, honnan veszik tehát a jogot hogy leszedessék ezt a tartalmat, és korlátozzák a szólás- és véleménnyilvánítás szabadságát?
" Amikor egy dán újság még 2005-ben 12 karikatúrán negatív módon ábrázolta Mohamedet, a muszlimok az egész világon iszonyúan felháborodtak. Marokkóban és Indonéziában gyilkos tüntetések söpörtek végig, melyek során a dán és más nyugati nagykövetségeket felégettek, illetve bizonyos muszlim országokban bojkottálták a dán kereskedelmi termékeket "
Nohát, bizony nem kellett volna szidni ezt a békés népséget, végülis csak pár száz embert öltek meg egy kurva képregény miatt.
-
#5 úgy is van. Most pedig jelentkezz be szépen adler741-ként, értsél okosan egyet magaddal, aztán meg garrett27-ként, és köszönd meg magadnak a nevedben. Utána mesélhetsz a babiloni szajháról, meg a háttérhatalomról. Félkegyelmű. -
Robi000001 #4 Aj új verzió nagyon ütős lett :D
http://www.molleindustria.org/faith-fighter -
#3 "A Molleindustria nevű fejlesztőcég a honlapján közölte, hogy a játékot félreértették"
Ahhoz kepest faszan lehet jatszani vele (faith fighter). Lehet valasztani a normal es a cenzurazott verzio kozt... Jo game... -
halgatyó #2 Valóságos ideológiai kampány indult el, a szólás- és a véleményszabadság egyre kevesebbet nyom a latban.
Engem például az autósok folyamatos ócsárolása háborít fel, meg még néhány dolog...akkor most ugye kiszedik azokat a sajtótermékekből?!
Neeeeemmm????
Ezzel a példával csak arra akartam rávilágítani, hogy a "politikailag korrekt" vélemény-nyilvánítás SZABÁLYAINAK MEGÁLLAPÍTÁSI JOGA politikai hatalomhoz kötött, és SEMMI KÖZE SINCS ilyen elavult fogalmakhoz, hogy becsület, igazság, tisztesség, jövő, stb. Ez VALAMENNYI VILÁGPOLITIKAI MAFFIÁRA ÉRVÉNYES, az összes oldalon. -
peterx #1 pff...