202
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
Hyp3r #162 én nem láttam merci buszt a játékban. -
nem tudom leszedni a part 2-őt
-
bajusza #160 alapból benne van + jónéhány busz. -
köszi szépen
-
Hyp3r #158 görgess lejjebb és találsz 1 bekeretezett szöveget... jelöld ki és ott vannak a linkek! -
sziasztok hona lehet letölteni a játékot?
-
Hyp3r #156 ezt hogy tetted bele a játékba? -
bajusza #155 Látom, nincs újdonság. Egy kép a Mercedes O530 GL Capacity buszomról:
-
bajusza #154 Szerintem jól meg van csinálva. -
hungaryws #153 A fordításban hibát jelezzétek ha találtok!Köszi
-
hungaryws #152 ide írd meg -
kitt2000 #151 Egy javitás csak kénne mert autóbuszok viszapilantó tűkröket nem nagyon lehet használni a legtöbbnél!
Alacson padlosnál is meg a csuklosnál is!(a legtöbnél igy van)
Esetleg valaki megtenné hogy kijebb szerkeszteni a tűkröket mert a mögötűnk érkezö autókat nem lehet látni ebböl van a balesetek! -
hogy csináltad meg? -
kitt2000 #149 Új buszokat nem készitenek a fejlesztök ami be tudnánk rakni?Jó lenne benne Ikarus-is!
-
r00 hiányzik nekem valaki tud valamit erre javasolni? -
bajusza #147 Pár példa
1. Nem hajtunk át a piroson
2. Balesetmentesen vezetünk
3. Tartjuk a menetrendet -
kitt2000 #146 Valaki tudja hogy lehet bonus pontott szerezni a játékba?
Javitás lesz hozzá valamikor? -
SipiDani16 #145 Már megvan. Most már működik rendesen. -
SipiDani16 #144 Nem tudom telepíteni, mert azt írja, hogy valamelyik fájl nem található. Pedig nagyon ki szeretném próbálni. Lécci valaki segítsen! -
Haulin #143 Hát megnéztem a gamet!Az biztos hogy jobb a 08-nál!De viszont nemtudom hogy talán 1GB-s ram kell hozzá vagy több,csak hogy minek?Az etsnek jobb a grafikája és ráadásul az szépen fut mint az álom!1Pályát több mint 40perc alatt vittem végig és a töltést nem számítottam bele!De azért tényleg jobb mint a 08 csak még játszani lehetetlen vele mivel sokat tölt és annyira akad mint a...De ez már haladás.Ha eljutnak a 2011-es évszámig ezek a sorozatok akkor már tök jó lesz a game!képzeljétek el Bus Simulator 2011 és akkor már lehet hogy a p.udvaron ki is lehet szállni majd a buszból:P -
sandor72 #142 Kipróbáltam!! Szerintem ez egy játszhatatlan játék. Az irányítása hát arról nem tudok mit mondani mert az nincs neki. Pénzkidobás azt a 17 eurót - 4-5000 Ft- körüli árat kifizetni ezért. Amúgy egyetértek hungaryws #78-as hozzászólásával.
Mivel nem tudok németül a magyarítás nagyon sokat javít a játékon. Ha nem lett volna akkor ki sem tudtam volna próbálni. Köszi.
Az ötlet az jó csak a megvalósítás nem. SAJNOS. -
Csatlakozom a hozzászólóhoz. Privátot írj inkább! -
Legyetek szívesek leállni ezzel a "kérek egy linket" meg "elküldve" hozzászólásokkal. Keresd meg, ki küldözgti, ott van hogy privát üzenet, és kérd el privátba. Kicsit unalmas, hogy 10 hsz-ből 8 erről szól. -
pf jó lenne ha a linkeket is spoilerezné:D -
Najólvan, mivel minden második hsz ez, a küldő utólagos engedelmével:
Link
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
RIP-es:
Bus.Simulator.2009.GERMAN-ALiAS :
http://rapidshare.com/files/266759744/b.s.09.ger.a.part1.rar
http://rapidshare.com/files/266780652/b.s.09.ger.a.part2.rar
Rar kód:
s7or4x
-
benitez3 #137 Hy ! Én is egy linket ! Kösz előre is :)
-
hungaryws #136 hamarosan az is le lesz fordítva -
hungaryws #135 Csak kattints kétszer a setup.bat-ra és automatikusan elvégzi a dolgát. -
Kérnék egy linket :D -
SipiDani16 #133 Letöltöttem a játékot, de már telepíteni sem engedi. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. -
Észrevettem pár hibát a fordításban: Az irányítás beállításánál lett egy olyan a magyarban, hogy bejelentés, de avval az ablaktörlőt lehet állítani. A másik a profil betöltése után, ahol a vonalakat lehet kiválasztani (line 1-line 2 stb. ) oda buszok felirat került. :) -
Mármint a buszok leírásait. :) -
A missions mappákban lévő szövegeket is lefordítod majd?
-
bajusza #129 Nagyon szuper, csak így tovább. -
-
hungaryws #127 Magyarítás kb.92% van kész!
Letöltés -
Nah letöltöttem, kipróbáltam. Háát... A 2008hoz képest 100x jobb, evvel már elbohóckodok, legalább nem szaggat. A szimulátorokhoz úgy ám blokk semmi köze, fizikának se sok a buszhoz, de azért alapvetően elszórakozok vele, persze pénzt nem adnék érte.
A fordítónak külön köszönöm a munkáját, mert én egy szót sem tudok németül. :D -
benitez3 #125 Császtok ! Belinkelitek a letöltést nekünk,hogy mindenki tudja tolni neki ? Minden busz rajongó nevében KÖSSZ :)
-
hungaryws #124 Elküldve! -
kitt2000 #123 Én is kérhetek egy linket!