Depis vagyok, van kiút?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pszichi%C3%A1ter
Annyira ökörségnek tartom ezt a meditációt. Lényegében te csak ülsz és csöndben vagy a környezeted is csöndben van és szól a nyugis zene te meg ellazulsz.....ezt hívják pihenésnek.
Ha meg valakinek tényleg problémája van ott nem segít a "meditáció" akkor valóban segítséget kell kérni egy másik személytõl.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
mi is tanultunk valamilyen pihentetõ gyakorlatot még általánosban,volt egy ilyen természetgyógyász tanárunk 😊
valahogy úgy zajlott,hogy felültünk a pad tetejére,úgy,hogy az ablak felé üljünk,török ülésben...majd kinyitottuk a tenyerünket,és becsuktuk a szemünket...majd arra kellett gondolni,hogy a tenyerünket égeti a nap,és ezáltal mi energiához jutunk,feltöltõdünk,csak erre szabadott gondolni,semmi másra..és ezt csinálni vagy 5 percig 😊
BMW Über Alles!
jöhet pm-be is THX
BMW Über Alles!
neked pl van vmilyen hobbid? mit csinálsz szabadidõdben?
bár nem jó kupiban élni, de a takarítás tényleg tud várni..
sztem a pszichológus pedig tényleg tud segíteni h ne légy ilyen görcsös..
anno 1987
gondolom vannak barátaid,barátnõid...sétálj velük egyet,menjetek el sétálni,vagy csak hívd át teázni,hogy megbeszélhessétek a dolgokat,sokat tud segíteni,ha valakinek elmondhatod a gondjaidat,talán segíteni is tud,hogy megoldd 😊 próbálj meg lazítani
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
próbáld megbeszélni a problémáidat a barátaiddal, a családoddal. én a helyedben azt tenném, h minden este lefekvés elõtt összeírnám holnap szépen ütemtervszerûen mit és hogy fogok megcsinálni. így látod h ténylegesen mire jut idõd és mire nem!! amire nem jut, azt muszáj picit késõbbre halasztani! mérlegelj, mi a fontosabb!!!
ha pedig tényleg úgy érzed h kezd összeomlani minden,ha tényleg nem tudsz enni, aludni esetleg, akkor fordulj pszichológushoz.. a késõbbiekben csak rosszabb lehet ha nem segítenek idõben!!
(Ez a téma miért van itt általánosba?)
anno 1987
családi állapot
szabadidõ mennyi?
milyen suli?
munkahely stb.
BMW Über Alles!
de mivel túl jó lelkû vagyok,sajna segítek nekik is,ha szükségük van rám...:S
BMW Über Alles!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tudod, ha vhogy kicsit pozitívabban állnánk embertársainkhoz, idõvel talán õk is máshogy látnák a dolgokat.. és akkor nem lenne ennyi depis, magányos, szorongó ember..
BMW Über Alles!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha pozitívan szemlélõdünk, rögtön könnyebb. jó, tény, hogy jönnek nehéz napok is és olyan helyzetek, amiket az ember egymaga nem tud legyûrni. akkor viszont be kell látni h segítség kell és menni kell megkeresni a megfelelõz..
Sir Quono Jedi, nem hiszem h ilyen abszolút negatív életszemlélettel nagyon boldog lehetsz!! próbáld egy kicsit máshogy nézni a dolgokat..
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
találn most én is az a kategória vagyok, aki a bolhából is elefántot csinál !
"Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétõl végig boldogtalan, de csalódások nélkül!” (Müller Péter)
mi csináltuk azt is a párommal, h mikor hazaértünk csak a jó dolgokat meséltük el egymásnak.. így számûzve életünkbõl a negatív tapasztalatokat. és egy idõ után bizony nekem, nekünk segített ez is..
szóval csak okosan, de az tény h valóban nem jó ha sokáig õrlõdünk a dolgokon, mert az semmiképp sem vezet eredményre.
pláne ha komoly sérelemrõl van szó, nem szabad hagyni h komolyabbra forduljon a dolog..
A legrosszabb az egészben,hogy amikor kiborul így az ember olyan,mint ha nem is õ irányítaná a tetteit hanem a felgyülemlett probléma.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
és nem mindegy h húzol le még 30-40 évet.. szorongva, vagy boldogan. mindenkinek adott a választási lehetõség..
Mondjuk lenyugszik és már túl is lép rajta....és nem foglalkozik vele.
Ez olyan,mint ha belénk állna egy tövis.De te csak megvárod míg a fájdalom lecsökken és nem húzod ki magadból.
de ha ez nem megy, vagy nem elég, akkor bátran forduljunk pszichológushoz. minden ember más, mindenkinek másra van szüksége!! csak egy fontos: idõben ismerjük föl nekünk mi segít: család, terápia vagy esetleg más és kezdjünk el "segíteni" magunkon amint csak lehet..
Elég szépen kikeltem magamból egy apró kis hülyeség miatt... :S