Depis vagyok, van kiút?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Tipikus fogyaszto vagy.Addiktiv valami antidepresszans szartol,amit eleted vegeig venni fogsz es felig alomban felig az ebrenlet kozt lebegsz.Semmi konstruktiv otleted nincs,nem is lehet,mesz a csorda utan.Megteszed amit masok mondanak,amit masok tartanak helyesnek neked.A hozzad hasonlok miatt viragzik a gyogyszeripar es az agyturkasz (al)tudomany.Na meg az arkadok es igenytelen uzletsorok.
Csak igy tovabb! 😄
forduljon rögtön orvoshoz, mert biztos nem jó úgy élni h folyamatosan azt hiszi h beteg...:S
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
BMW Über Alles!
nekem félévbe telt mire kihevertem a b.nõmet...érdekes módon,azóta egyfolytában van valamilyen bajom,betegségem...a lelki porblémák képesek az immunrendszert is gyengíteni
BMW Über Alles!
Visszatérve a fulladáshoz,anyukámnak kiskorában volt strummája,megmûtötték.Nem tudom,hogy ez örökölhetõ-e,de rám sokszor jönnek ilyen félrenyelés szerû fulladások,de ha nem iszom akkor is.Remélem ez normális,és nem valami betegség.
mostanába 1 héten annyit eszek,mint más 1 reggelire :S
meg is szólnak miatta,de nem tehetek róla:S
olyan,mintha strummám lenne,vagy kötél lenne a nyakam körül :S
tényleg,amúgy nem vettek mintát a torkodból,hogy nem-e valami gomba(candida)?
vagy aftás? ami még talán okozhat ilyet
BMW Über Alles!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pánikbetegséged nincs?(ha nem tudod mi az akkor #301 a tünetei)=ez sem igazi betegség,magad idézed elõ
BMW Über Alles!
látom a pszihomókus se segített 😞
talán el kéne mondanod a barátaidnak a problémáidat,már,ha olyanok ezek a barátok(nem olyan hülyék,mint az enyémek)
vagy esetleg,ha van barátnõ/feleségnek...neked is jobban fog esni,ha más is osztozik a gondodban,és nem csak egyedül kell viselned
amúgy konkrétan le tudnád írni ezt a evés problémát,vagy nyelési nehézséget?
BMW Über Alles!
nem lehet,hogy még valami bánt ezen kívül?(lelki)
ha végképp semmi,akkor próbálj megnyugodni,esetleg keress fel egy pszihológust...mert nincs orvosi problémád
BMW Über Alles!
én most a mandulámmal vagyok így...érzem,hogy kemény,meg gombóc érzés van a torkomba...de nincs begyulladva..és nem akarják kivenni,hiába kértem:S
én is úgy érzem,mintha megakarna fojtani:S
de amúgy,ha nincs orvosi oka,akkor ne félj.
bár ez nem tom mi lehet..:S
pajzsmirigy rendben van?mandula? gége?garat?nyelõcsõ?
(ne adj Isten) daganat?
ezeket érdemes lenne végig vizsgáltatni,és,ha mind negatívra van pipálva..akkor megnyugodni...nem lesz bajod!
BMW Über Alles!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
csak amiket leírtál azok hasonlóak,sajna én pánikbeteg voltam,vagy vagyok is még...
általában este jött rám...úgy éreztem megfulladok,utána az ijedtség lett rajtam urrá,szívdobogás érzés...halálfélelem...
BMW Über Alles!
Képzelj el egy láthatatlan polcot, a gondokat rakd oda, és ha normalizálódik a helyzeted akkor rakj rendet magadban.😊
Ezt nekem is így mondták, és segített.
A farkaskoma sem tud elbattyogni a farkasdokihoz, hogy elmesélje a problémáit. Meg kell oldja magától õket ott és akkor, VAGY megdeglik. Ha az állatoknak nem kell piszódoki, akkor nekünk SEM KELL!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Akkor elmondom a véleményem...
Tudom,hogy orvosra van szükségem mert már párszor kilábaltam egyedül a ,,bajból,, de most már egyedül erre nem vagyok képes...olyan élethelyzet áll fent jelenleg,hogy csoda hogy így bírom...
Nem tudom miért kell lenézni az embert azért mert segítséget kér...úgy tûnik mostmár ez is baj...Tudod Zöldike Manó mindenki különbözõ és más-más életet él(szerencsére)de viszont lehet Neked nincsenek olyan nehézségeid mint másoknak(és ennek örülj amíg ilyen szerencsés helyzetben tudhatod magad )...
nincs itt szüksége senkinek orvosra,akinek gondja van,üljön le kicsit és gondolja végig mi okozza a boldogtalanságát....
BMW Über Alles!
Jól jön egy ilyen kis beszélgetés majd 😄
Bár gondolom idõvel túl lesz terhelve...és nem jut mindenkire idõ 😞
Most még ki kell használni a lehetõséget 😊
Akkor itt lehet beszélni Csernussal ? És bármilyen kérdést feltehetek neki ? Anonim mûködik a dolog ugye ? Most sajnos a videót még nem tudtam meghallgatni(nincs hangfalam a koliban,de amint otthon leszek megnézem )...Bocsi a hülye kérdésekért...