7
-
hottold #7 Fáj az igazság ugye? A te fajtád, az a bigottorrú cionista fajta úgy fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől... nektek csak akkor van nagy bevételetek, ha a népet jó alaposan elbutítjátok és megvetetitek velük még a sz*rt is ilyen-olyan kampósorrú dumával, kamukázással. -
#6 Hülye.pont. -
#5 Dögölj már meg te buzigyerek, anyádba szakadt volna a fejed. Görbíted a teret a hülyeségeiddel. -
hottold #4 [b]Antivírus program NEM LÉTEZIK !
Túl azon hogy ugyanazok írják a vírusokat, akik utána le akarják - PÉNZÉRT - irtani... a másik az az hogy illogikus bármilyen vírusírtót is használni, mert az összes létező vírust egyik sem ismerheti, legfejjebb néhány százalékát. Éppen ezért vírusirtó program, mint olyan máig nem készült, amit Anti féle vírusnak adnak el, az valójában pontosan a cikkben említett cloud computingot végzi csakhogy nem vírusirtásra, hanem egész más feladatokra a felhasználó gépén (pl. titkosított anyagok feltörése) ... azt pláne ne akarják beadagolni senkinek, hogy egy átlag gépen lévő 100ezer file-t és több gigabájt anyagot küld fel a netre a Pandácska mert mentem összerosálom magam a röhögéstő... -
#3 Pusztán kíváncsiságból elindítottam a letöltését, és a Comodo vírusirtója ezt a figyelmeztetőt írta ki: "Heur.PEBomb", azután meg a letöltendő fájl még nulla kilobájtosan karanténba helyezte el... -
marcusletric #2 1. Namost ha interneten keresztül kihelyezi a szerverre a munkát, és tegyük fel a szervert valahogy megfertőzik, akkor a vírusírtó szerver fogja megferőzni a gépem? Az biztos vicces lenne (mint tudjuk nincs feltörhetetlen tűzfal, és a frissen írt vírust ugye még nem ismeri fel semmi)
2. Ha a gépem offline és penen hozok haza vírust (mivel a szerveren van a vírusdef. adatbázis) azt se fogja észrevenni, míg online nem leszek?
3. offline hogy fog működni a cloud ha nincs is cloud csak az én szegény 6400+os amd-m (le ne terheljem szegényt, azért vettem, hogy ne dolgozzon)
4. Túlterhelődnek a szerverek, mert sokan írtanak vírust akkor védtelen maradok?
5. amíg megy a vírusirtás addig a netem 56k-s időkre fog emlékeztetni?
(1 kép = 12 perc)
ezek persze biztos a készítők fejében is szöget ütöttek, de kíváncsi lennék a megoldásra, mindenesetre ami neten keresztül jön még mindíg biztonságtalanabb, mintha helyi gépen lenne a vírusírtó mindenével 1ütt, persze ez csak az én véleményem...
Jah és persze: Terminator rulez azaz jön a skynet, már net nélkül semmit se lehet lassan csinálni a gépeden, online streamelt játékok, mostmár a vírusírtáshoz is kell, majd azt veszem észre h elvették a gépemet, mert net nélkül be se indul, ha meg neten van akkor a nagy kollektív digitális tudat irányítja majd nah viccet félretéve kíváncsi leszek a visszhangokra ha a rendszer működni fog már egy jóideje, én se szeretek várni 1,5 - 2 órát a félterrás winchester vírusirtására/keresésére.. -
#1 Joh - akkor amit nem értek.
Ha olyan zseniális a Panda, akkor miért nem tudja azt a pár gyanús fájlt a gép erőforrásaiból átnézni, amelyek ugy általában 95% os rendelkezésre állnak?
Meg hol zseniális ez az egész koncepció, hogy a gyanus fájlokat beküldi egy virusirtó?
Vagy én vagyok hülye, hogy ugrok egy fizetett hirdetésre?