8
  • szombi
    hehe...
  • B0nFire
    Csak félénken! Egyébként pedig saját mű! Bármi egyezés már létező művekkel, csupán a véletlen műve.
  • zola2000
    Úristen, megsértették a szerzői és szomszédos jogaidat?!
  • szombi
    teeeee! hogy merted az én kedvenc loli mangarajzomat kiszínezni???
  • B0nFire
    A németeknél két téma létezik. Az egyik, hogy hogyan tudnák az internetes hozzáféréseket blokkolni, a másik a pedofília.

Megjegyezném, hogy a szakirodalom szerint, akinek állandóan ugyanazon a vágányon járnak a gondolatai, az beteg; a betegség meghatározása: rögeszme. A rögeszme gyógyítható, csak pszichiáterhez kell fordulni. Úgy tűnik, a németek zömének valóban szüksége lenne pszichiáterre.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • szombi
    Megjegyezném, hogy az interneten terjedő "pedofil" tartalmak túlnyomó része "családi" kategória, azaz apuka-anyuka-szomszédnéni lefotózta fürdő/bícselő/játszadozó/nudistrandozó csemetéit, majd feltették a netre. Az "érdekesebbeket" kiemelik, és továbbadják a fórumokon.

Egy másik nagy csoport már illegalitásban készült, műteremben/természetben. Általában egyetlen egyvalaki pózol hiányos öltözékben, és ezt fizetős oldalakra teszik fel. Ezek már egyértelműen kizsákmányolják a gyermekeket, és megoszlik a vélemény hogy ártanak-e vele. Szerintem ha fizikailag és szellemileg nem is, de egzisztenciálisan mindenképpen árt nekik! Legtöbb esetben szerintem a modellek önként vállalják a "dolgot", pénzt kapnak érte, és azt se tartom kizártnak hogy a szülők tudtával/akaratával történik mindez. Páran heccből "ellopják" ezeket a tartalmakat, azaz fizetnek érte, majd felteszik valamely fórumba, hadd vigyék a pénztelen/bátortalan "rajongók". Így az ukrán maffia éhenhal, de sebaj! Majd néznek más modellek után!

ui: még mielőtt vki kérdezné: nem vagyok pedó, és nem izgulok rá, de a több mint egy évtizednyi internetes tapasztalat rávilágít pár dologra, amire a mai 12 éves, kurucinfót lelkesen olvasgatók úgysem értenek meg...

Ja, és szerintem mindenkinek joga van arra izgulni amire neki jól esik, ha éppen a kaktuszok érdeklik, akkor nézegessen katuszokat!

Amíg nem veszélyes a másik emberre nézve, amíg nem árt senkinek, addig békén kell hagyni. Azt azért kiemelném, hogy aki pedó tartalmakért fizet, pénzt ad ki, az már ártalmas, mert a gyermekek kizsákmányolását jövedelmező üzletté varázsolja!

és mégvalami mielőtt elfelejteném:
    MINDENKI TÖLTSÖN EZEZERREL LOLIKON-T, MERT AZ JÓÓÓÓÓ...

• bakagaijin
    Olvasd végig, bizonyítottan nem hatékony a site-ok blokkolása. Egyébként a te kérdésfelvetésedre: valószínű ők amúgyis kimaradnának ebből, hiszen a parlementi és egyéb kormányzati internet hozzáférést nem érintené a cenzúra. (Idéz: ivel számos szolgáltatóra a szabályozás nem vonatkozna,) Tehát otthonról be vpn-ezik a szövetségi hálózatba és máris minden elérhető.
  • Rexhawk
    "Az FDP után a Zöldek is élesen támadták"
    Jaaaajj, most nem lesz mit nézniük esti recskázás közben...