Csúszik a BioShock film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékadaptációk általában siralmasak a mozivásznon, se a sztori se a hangulat nem jön át. Valószínû és remélem, hogy a bioshock kivétel lesz, hisz maga a játék is annyira karakteres, hogy ha elcsípik a hangulatot, nem piszkálnak sokat a sztorival és rendben van a látvány akkor ez a film más lesz, sokkal jobb.
a Dunát nem promozták nekik? <#alien2>#alien2>
Commodore Plus4 forever!
😊))))
Hát azt hittem át jött az irónia a hangomból 😄 Vagy nem hallottad? Igaz jó halkan mondtam..
Amúgy most szakadt le egy újabb jégtábla - NY nagyságú - a Déli Sarkon, szal ha várnának vele 10-20 évet, lehet leforgatnák in LIVE.
Vagy jaja, keressék meg Atlantist, bár ott nemtom milyen drága forgatni...
Amúgy most szakadt le egy újabb jégtábla - NY nagyságú - a Déli Sarkon, szal ha várnának vele 10-20 évet, lehet leforgatnák in LIVE.
Vagy jaja, keressék meg Atlantist, bár ott nemtom milyen drága forgatni...
Hát a vizi-horror nem legolcsóbb kategória 😄
Amúgy jobb lenne ha ráengednék a fickót, mert a Karib 2-3 már igencsak a nézhetetlen kategória volt (jó-jó, tudom hogy anyagilag sikeresek voltak, de a 3. rész után csak negatív kritikák születtek róla és olyannyira elrettent tõle a nép, hogy a 4. rész tuti bukta lenne).
Amúgy jobb lenne ha ráengednék a fickót, mert a Karib 2-3 már igencsak a nézhetetlen kategória volt (jó-jó, tudom hogy anyagilag sikeresek voltak, de a 3. rész után csak negatív kritikák születtek róla és olyannyira elrettent tõle a nép, hogy a 4. rész tuti bukta lenne).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én sem értem, miért nem Rapture-ban forgatják... :-o
XD
XD
😄 😊
Nem építenek fel egy vízalatti várost 😛
De szar 😄 Meg se nézem 😄
Amúgy biztos nagyon jó lesz mint az összes eddigi játék adaptáció 😄
Nem építenek fel egy vízalatti várost 😛
De szar 😄 Meg se nézem 😄
Amúgy biztos nagyon jó lesz mint az összes eddigi játék adaptáció 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
a jatek nekem nem igazan jott be, de a filmre azert kivancsi lennek .
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
A forgatás helyszíne lesz csak London, ahol felveszik a filmet, nem a történet helyszíne. Gondolod, hogy felépítenek egy Rapturet az Atlanti-óceán közepén? 😄
Mente et Malleo
L.A.? London? Szóval nem a víz alatt forgatják? Áhh.. úgy már nem is érdekel 😞😞 😄