Ötvös Tibor

Csúszik a BioShock film

A jelek szerint Gore Verbinski eddigi karrierje, valamint a milliós példányszámban eladott BioShock játék rajongótábora sem elég meggyőző a Universal számára, hiszen nem hagyta jóvá a film 160 millió dolláros büdzséjét.

Verbinski hatalmas elánnal vetette bele magát a Take Two 2007-es sikerjátékának filmváltozatába és emiatt még Jack Sparrow negyedik kalandját is képes volt lemondani. Ám a Universal most kicsit lefékezte a direktort, hiszen még egyetlen kockát sem forgattak le, de a jelenlegi állás szerint több mint 160 millió dollárba kerülne a forgatás.



A számoktól megijedve a stúdió utasította a stábot, hogy egy gazdasági válság kellős közepén azért ne "pazarolják" ennyire a pénzüket és próbáljanak meg olcsóbb megoldásokat találni. Ennek első lépéseként a forgatási helyszínt áthelyezték Los Angelesből Londonba, hiszen itt kisebb az adó. A többi megszorításról nem érkezett hír, de már ezen lépés miatt is több hónapot csúszhat a bemutató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broken #10
    A játékadaptációk általában siralmasak a mozivásznon, se a sztori se a hangulat nem jön át. Valószínű és remélem, hogy a bioshock kivétel lesz, hisz maga a játék is annyira karakteres, hogy ha elcsípik a hangulatot, nem piszkálnak sokat a sztorival és rendben van a látvány akkor ez a film más lesz, sokkal jobb.
  • chronos75 #9
    a Dunát nem promozták nekik?
  • Athor #8
    :)))))
  • Etinger #7
    Hát azt hittem át jött az irónia a hangomból :D Vagy nem hallottad? Igaz jó halkan mondtam..

    Amúgy most szakadt le egy újabb jégtábla - NY nagyságú - a Déli Sarkon, szal ha várnának vele 10-20 évet, lehet leforgatnák in LIVE.

    Vagy jaja, keressék meg Atlantist, bár ott nemtom milyen drága forgatni...
  • Atisz #6
    Hát a vizi-horror nem legolcsóbb kategória :D
    Amúgy jobb lenne ha ráengednék a fickót, mert a Karib 2-3 már igencsak a nézhetetlen kategória volt (jó-jó, tudom hogy anyagilag sikeresek voltak, de a 3. rész után csak negatív kritikák születtek róla és olyannyira elrettent tőle a nép, hogy a 4. rész tuti bukta lenne).
  • Librarian #5
    Én sem értem, miért nem Rapture-ban forgatják... :-o
    XD
  • InfectedMann #4
    :D :)
    Nem építenek fel egy vízalatti várost :P
    De szar :D Meg se nézem :D
    Amúgy biztos nagyon jó lesz mint az összes eddigi játék adaptáció :D
  • djstefi #3
    a jatek nekem nem igazan jott be, de a filmre azert kivancsi lennek .
  • szabod #2
    A forgatás helyszíne lesz csak London, ahol felveszik a filmet, nem a történet helyszíne. Gondolod, hogy felépítenek egy Rapturet az Atlanti-óceán közepén? :D
  • Etinger #1
    L.A.? London? Szóval nem a víz alatt forgatják? Áhh.. úgy már nem is érdekel :(:( :D