48
Mennyit ér egy weboldal?
-
DarkHellandPain #48 Professzionális weblapszerkesztések már 15ezer ft-tól!
Bővebben: highlifemode_on kukac hotmail.com -
#47 Köszönöm szépen a válaszod! -
#46 Egy fórumban elegendő egyszer (egy topikban) feltenni a kérdést válasz is jön rá. -
#45 Szevasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy flash-ben vagy bárhogy elkészített honlapon, hogyan lehet letíltani, hogy letöltsék/lelopják a rajta levő képeket és az egyéb fájlokat? Köszi előre is! Csákó! -
Eli Jah #44 Youblog :) -
#43 a youtube mióta blog? -
#42 Hmm, ez valóban megér annyit. :D -
#41 10GB honlapmotorral, max domain árért. 3GB honlapmotor nélkül, pont annyiért. Meg ilyenek. -
#40 THX! -
#39 Itt nézelődj -
#38 Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem tudtok véletlenül egy ingyenes webtárhelyet, max 500 megának, minimális reklámmal? Köszi! Csá! -
#37 Másikon meg : $4,713,988,678.17
(URL Appraisal) -
#36 Your blog, youtube.com/, is worth $0.00
ennyit erről :D -
tomonor #35 leipsig spammolt lejjebb. -
Eli Jah #34 Bocs, de miről maradtam le? Ki szúrt be mit?
? -
Rundstedt17 #33 azóta már bővült még másik két helyre beszúrta -
vass17 #32 Ezt nevezik függőségnek:D -
Rundstedt17 #31 és nem csak ide mocskolt.bant neki.... -
#30 4 éves reggel ilyet bejátszani.. -
#29 és ugyan ennyit egy szép ban -
#27 az is unalmas, hogy egyfolytában kritizálod a másikat és olyan dolgokkal flémeled tele a topicokat aminek semmi köze az adott témához...
amugy elég érdekes számadatokat dobnak ki az oldalak :D xD -
#26 takarodj már innen a rákba mindig beírod a hülye hszeidet. senki nem nevet rajta csak te vagy olyan fogyatékos. -
#25 Az kimaradt, hogy SG csak 29 ezret ér. Tehát lehet kezdeni licitálni. -
#24 Stimator szerint asszony oldala 37 ezer dollárt ér, amikor az egy ingyenes oldal ahol max 5 sárkányt lehet nevelni és az összes nézettsége december óta 3200 fő..
Ha valaki megvenné az oldalt 8 millió forintért az szóljon, köszönöm. -
#23 na ittse pisálok már -
#22 Attól függ mit tartalmaz (php, mysql, ...), mennyire szabványos, ízléses, mennyire felel meg a megrendelő igényének és mennyit tudsz a végén elkérni tőle (= -
#21 Hihi, az én oldalam 40k felett van:D 10millió Ft... Most már csak vevőt kell találnom rá:D -
Szeszmester #20 Annyit ér, amennyit adnak érte.
Első körben szerintem mérd fel a piacot.
Keress hasonló oldalakat, nézz rájuk napjában többször, próbáld meg megállapítani, hogy milyen konstrukcióban és milyen típusú cégeknek adhatták bérbe az adott felületet.
Ezután vedd fel velük a kapcsolatot, mintha te is bérelni szeretnéd a reklámfelületüket. Faggasd ki őket a látogatottsági adatokról, majd kérj ajánlatot különböző konstrukciókra. -
#19 igaz :D -
#18 kéccáz kredit darabja -
#17 kinek mennyit ér :D -
#16 ez kamu...
Your website at http://www.sg.hu/ is worth $7.212,802,0 másik oldalon meg $127 -
madmanic #15 nekem az egyiken 86 dolcsi a másikon majd' 3000 :) -
Tonto #14 Hátha olyan mint az SG, akkor egy kalap szart se -
Eli Jah #13 A linkeken néztem, amit Forma1 küldött. -
Cat 02 #12 Hát nem tom, ez fasság, nem lehet kiszámolni... -
#11 ez nem tul sok ?! -
Eli Jah #10 EZ megint csak furcsa, mert a másik oldal szerint meg cirka 4 Milla dollárban...
MELYIK A JÓ??????????? -
Eli Jah #9 Köszi!
Az Sg.hu elég gyengén muzsikál:
83,551.92 dollár...
Ez nem túl sok.
-
#8 Mennyit ér a blogod:
ITT megnézheted
További weboldal-érték kalkulátorok:
URL Appraisal
Website value calculator
How much is your website worth?