225
Mit csinálsz hétvégén, milyen buliba mész, mivel töltöd a hétvégéd?
-
fapapucska #225 Valaki nemtud valami jó medencés házibulit ? :D :D Amúgy viccet félretéve, a Cinetrip-hez hasonló bulik érdekelnének ha valakinek van vmi érdemleges ötlete örülnék ha megosztaná.. -
grrrrr #224 Igen én is észre vettem, hogy egyre jobbak ezek a programok és korhűbbek.
-
hulloreka85 #223 azért nincs olyan kevés ezekből...egy csomó várban rendeznek már ilyen napokat... van hogy évente többször is...és általában vannak jó programok...vannak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt...és elég látványos dolgok is vannak....már évek óta járok és elég feltűnő hogy évről évre egyre többet készülnek rá és egyre korhűbb lesz...ami ugye régebben nem így volt...de mostmár elég jól szoktak sikerülni:) -
grrrrr #222 Ha tehetem elmegyek minden reneszánsz napra mert nagyon jók de sajnos elég keveset rendeznek. Így aki szereti a reneszánsz dolgokat annak nem érdemes kihagyni egyet sem .
A programok délelőtt 10 órakor kezdődnek és délután 4 lesz vége.
Nagyon jó programok lesznek mint a dobos-zászlós felvonulás ,udvari zenék és táncok. A táncot később meg is tanítják annak akit érdekel :)
De az ostrom játék sem tűnik rossznak :):)
-
#221 Áhá jól hangzik:) Mikor kezdődnek a programok? -
mámászítá #220 Ja tényleg jó lesz visszarepülni egy kicsit az időben, hogy milyen is volt az élet a reneszánsz idejében. -
ZsaniC #219 Igen, remek alkalom ez az egész családnak, hogy megismerhessen egy letűnt kort. Sztem sokat lehet majd tanulni belőle. Ez az öltözködős dolog főleg a gyerekeknek lesz szerintem. -
amortisz #218 Én inkább nem vennék részt az öltözködésben, de biztos lesz ott sok más érdekesség is. Bár nem annyira ismerem a reneszánszkort vagy művészeted, de egy remek alkalom, hogy megismerjem. -
mámászítá #217 Ingyenes egész nap a belépés, az egész családnak lesznek különböző programok, ha szeretnéd még régi viseletben is lefényképeznek, továbbá középkori játékok is lesznek. Szerintem megéri kimenni. :D:D -
#216 Szombat meló,Vasárnap alvás. -
#215 Erről a reneszánsz napról csepegtetnétek esetleg néhány információcseppet? Eddig nekem nem nagyon derült ki, hogy miről van szó:S -
amortisz #214 Végül a hétvégén mi is inkább szociálisabb szórakozási lehetőséget választottunk. Maradtunk inkább a mozizásnál és a sétánál. Ha most hétvégén lesz ez a reneszánsz nap, akkor lehet megnézzük, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. -
#213 sehova. itthon ülök a seggemen. -
kovikittike #212 Én is inkább mozi párti vagy, de szerintem senkinek nem árt egy kis "kulúra" egyszer egy évben... -
#211 Soha nem szerettem az ilyen "Reneszánsz nap"-okat. Maradi. Unalmas. Divatjamúlt. Bár biztos valakinek bejön...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én maradok a mozinál, a wakeboardnál, a kirándulásnál és a plázázásnál vagy épp a kávézóknál! -
grrrrr #210 Én tudok egyet :)
Június 12.én lesz a Történeti Múzeumban Reneszánsz nap egész jó kis programokkal. Ráadásul belépés ingyenes.
Még hasonló programokra vadászok ha tudna valaki ajánlani azt megköszönném. -
Annahh #209 Arra gondoltam kibérelünk egy erdei házat a családdal és kirándulunk, nyársalunk, napozunk ilyesmi :) Tehát ki, milyen túracipőt ajánl? -
amortisz #208 Arra gondoltam, hogy a párommal ellátogatok valamilyen múzeumba vagy kiállításra. Vannak mostanában valamilyen egyedibb programok ilyen területeken? -
orsi871106 #207 Kocsonyafesztivál??? De jó még nem hallottam róla :)
A polár felsők nagyon cukik, én is akarok olyat :P -
fann #206 én is megnéztem a honlapjukat, mennyire jó polár felsőik vannak. Kiemelik az alakot, ugyanakkor melegek...a Kocsonyafesztivál hány napos? egész hétévégén lesz, vagy csak egy napos? -
melcsiw #205 vannak persze:) de ajánlom neked a Merrell honlapját is,mert mondta nekem is az egyik "kirándulótársam",hogy érdemes vetni rá egy-két pillantást,mert jó dolgok vannak nagyon:)
most hétvégén egyébként a miskolci Kocsonyafesztiválra nézünk el,de ha már ott vagyunk Lillafüred is belefér! -
tarus21 #204 a Magas Tátrában merre voltatok?mi is gondolkodtunk hogy elnéznénk arrafelé,bár mi csak sétálgatni:) a tevának vannak bakancsai is? -
zsoflas #203 Visegrád nagyon szép,megéri oda elmenni:) Mi is voltunk már Szentléleken meg tavaly a Magas Tátrában is,mindegyik életre szóló élmény marad.A legfontosabb szerintem is a megfelelő felszerelés beszerzése,minőségi túracipő,kabát,ilyesmik.A Teva jó márka és még én sem csalódtam benne. -
melcsiw #202 Nos ha a hó nem is marad meg a nap mindenesetre szépen süt:)tökéletes idő a kiránduláshoz.Mi is gyakran járunk kirándulni a barátokkal,mindig igyekszünk valami más helyet "felfedezni".Tavaly voltunk a Bükkben Szentlélek környékén,meg Bükkszentlászlón idén pedig Visegrádra tervezzük a kirándulást. -
Viola77 #201 remélem megmarad a hó és akkor kirándulni a Bükkbe:) már nagyon régóta tervezzük,de a hóesés adna egy kis pluszt az egésznek!Van már jó kis Tevás túracipőm úgyhogy semmi sem állíthat meg! Ti szoktatok kirándulni járni? -
zeneimádó22 #200 Nekem a Botero jobban bejött,mint a Klimt,de szerintem is teljesen jó,ha kiállítással tölti az idejét az ember hétvégén.Szépművészeti-Botero-forralt bor a tökéletes kombináció hétvégére ;) -
zsoflas #199 Ez majd remélem segít!
Szépművészeti honlap -
melcsiw #198 Én is most voltam a Szépművészetiben Klimt kiállításon.Nem tudjátok,hogy jövőre milyen programok lesznek a Szépművészetiben?
Egy Van Gogh-ot én is értékelnék,de az pár éve volt...:( -
rammfan #197 Igen köszi:D De azóta már én is megnéztem a Hervé-t.Tényleg nagyon jó volt,örülök,hogy el tudtam menni.Utoljára akkor volt ekkora hatással rám egy kiállítás,amikor a Van Gogh-on voltam szintén a Szépművészetiben. -
zsoflas #196 A Hervé-t én is most néztem meg hétvégén a Szépművészetiben és nekem is nagyon tetszett.Az egyik legnagyszerűbb fotósnak tartom őt,a legjobban a merész, fény-árnyék ellentétek fogtak meg,nem nagyon láttam még hasonlót. -
fann #195 Én nemrég voltam Hervé-n.Nekem nagyon tetszett.A képek nagy része a merész fekete-fehér kontrasztokra épül,ha szereted az ilyen fotókat,akkor ez is tetszeni fog.Azt olvastam róla,hogy fotói szigorú kompozíciójuk mellett is mélyen humánus üzenetet hordoznak.Eszközül a geometrikus felépítésű, szigorú kompozíciót választotta, mely felé Mondrian művészete és a konstruktivisták vezették.Nem tudom ezzel tudtam-e segíteni neked:) -
rammfan #194 A Lucien Hervé-t látta már valaki? -
drees #193 Ha már a kiállításoknál tartunk,akkor én inkább a Klimtet ajánlanám hétvégére.Engem az jobban megfogott,mint Botero.A szecessziós stílus valahogy közelebb áll hozzám,de tény,hogy a Botero is remek volt.Én annak örülök,hogy most ilyen sok jó kiállítás van a Szépművészetiben:) -
zsoflas #192 Én hétvégéken főleg ilyenkor télen általában kiállításokra megyek,az valahogy mindig kikapcsol:) Legutóbb a Botero-n voltam,ami nagyon tetszett.Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a hétköznapokból és a hideg télből a napsütötte Latin-Amerikába vágytok,akkor nézzétek meg mindenképpen!A kis tömzsi formák pedig felteszik az I-re a pontot:) -
AgyAnnnnnna #191 Hát érdekes is lenne ha más mondaná meg hogy hova menj és mit csinálj :D
-
printsreen #190 nem rossz, de lehet én inkább a margitszigetnek nézek jobban utána. most nincs kedvem sokat kocsikázni:) -
AgyAnnnnnna #189 Igen van pár lehetőség, engem Hévíz fogott meg. -
#188 Szombaton egész nap foci
Vasárnap munka
kb. ennyi -
printsreen #187 hm hát itt van ajánlat bőven ahogy látom. olyanokat is találtam, amit eddig még nem ismertem:) -
AgyAnnnnnna #186 Akkor jó karácsonyi ajándék lenne egy mindent tartalmazó hétvége. Kényeztesd az asszonyt egy egy ilyen programmal. Biztos kiugrik a bőréből ha megkapja az ajándékot és látja hogy minden egészséges programmal telepakolt wellness hétvégét kap tőled.
Itt nézelődhetsz is :D
http://www.telness.hu/?utm_source=virus&utm_medium=blog_es_forum&utm_campaign=site_nepszerusites