25
  • dez
    Az a szomorú, hogy a szerkesztők ennyire felelőtlenek és nemtörődömök, hogy a jogos felhívások ellenére a cikk szövege jottányit sem változott, így butaságokat terjeszt (rendes ringatástól agysérülés), és nem teszi világossá (sőt ellenkezőleg, ködössé teszi), hogy RÁZNI nem szabad a csecsemőket (sajnos sok helyen még szokás, mert ugye jól elkábul tőle, ugyanis agyrázkódást szenved, és ez könnyen kihathat a kérősbbi értemlmi fejlődésére).
  • Tower Guard
    Gratulálok.... értelmes játék...
  • Tower Guard
    Na ez így mindjárt más. Tehát rázni kellett a telefont, nem hintáztatni és egyszer csak egy vérvörös x lett a kölök szemén mintha belehalt volna.
    Na ez tényleg egy undorító dolog. Rohadna meg amelyik ilyet kitalál.
  • szurka
    lol, elég pihent agyú játék
    http://www.youtube.com/watch?v=aLOCDrmlQwQ
  • Voldi
    Csecsemővágóhidas játék nincs?
  • Hoz_Hun
    Csak hogy eredetileg azt írták hogy rázás, csak ebben a cikkben ferdítik el hintáztatásra. A K.O. sem jó a gyereknek :), de a meghalást is X el jelölik.
  • Sir Ny
    de az írják, hogy hintáztatni kell az almamobilt. de a hintáztatásba nem hal bele a baba. egyébként az x az nem a meghalt jelzés, hanem a K. O. jelzése a rajzfilmekben.
  • Hoz_Hun
    Hülyén van megírva a cikk. Nem álomba ringatják a gyerekeket hanem halálra rázzák. Van azért a kettő között külömbség!! Amúgy meg mióta lenne a dupla "X" az alvás jele a rajzfilmekben?!? Az a meghalt jele. Az alvás az vonal vagy ív vonal duplán és a "zzzz" felirat a fej mellet.
    Aki kitalálta ezt a játékot az egy antiszociális barom.
  • stremix
    Amikor szitává kell lőni valakit, vagy elütni autóval stb... nna az normális játék.
  • Commandante
    "In Apple’s App Store right now is Baby Shaker, a new app which, displays a picture of a baby and plays crying sounds. To make it stop, you have to shake your iPhone really hard, after which the crying will stop and two X’s will be placed over the baby’s eyes — implying, of course, that the baby is dead"

TechCrunch

• Vogel
    Nekem ez kell: Rúgd a cicát!
  • NEOreg3
    végre egy játék, ami érdekelt volna.
  • AzUs
    De Te legalább átnézted amit írtál, mielőtt bekommentelted!! xD xD
  • Sir Ny
    szerintem az előbbi.
  • HöfEE
    Akárhogy is nézem vicc.
  • tomcsa4
    Nyilván arra gondoltak, hogy a gyerek nem áll ellenőrzés alatt, míg a készülék ringatja. Amikor minket ringattak, akkor (jobb esetben) ott voltak.

Na már most, ha a gyerek (mivel mozgolódhat) odacsúszik a kiságy falához, megütheti a fejét. Erre gondoltak!
  • 1meg1
    Szerintem az SG.hu-nak sokkal jobban szűrnie kellene milyen cikkeket postolnak az oldalukon. Valaha egy mérvadó, korrekt oldal volt.
    A szerkesztőnek:
    - A játékon nem az Apple gyártja, csak az AppStore-on kapható.
    - Az Apple-t általában épp azért támadják, mert túl szigorúan itéli meg milyen alkalmazások kerülhetnek be az AppStore-ba. Úgylátszik nem eléggé.
    - Most hogy minden mobile OS gyártó hasonló online boltokat tervez nyitni, ez nem egy elszigetelt Apple jelenség. Tessék szépen utánnaolvasni!
  • FoodLFG
    Hát ez LOÁL
    Biztos én is azért vagyok ilyen gógyi, mert engem is ringattak.
  • narumon
    Az a sokmillió ember akit meg annó az anyukája ringatott az most kiderült hogy mind hülye agybeteg... talán a tisztelt professzor is az.
  • Benedekco
    asszokták írni nálamnál még okosabbak ilyenkóóór hogy, "csak nehogy terroristák kezébe kerüljön"
    Ez miez? "Az amerikai orvosi szervezetek, amelyek agysérülésekkel foglalkoznak, azért is tartják rendkívül károsnak ezt a játékot, mert kimutathatóan éppen a csecsemők ringatása is okozhat sérüléseket."
    szerintem nem kéne kaksikázni sem sokat, mert az is veszélyes rátolsz egy nagyobbat és hopszli ott az aranyér... jajj, de nem kéne eszegetni sem sokat, mert ha félrenyelsz meghalsz, de jajj ne aludjunk, mert horkolás közben meg is halhatunk, de JAJJJ NE ÉLJÜNK MERT MEG IS HALHATUNK!
  • gojszi
    Milyen csodálotan árnyalt a magyar nyelv. A hír szerzője/közlője igazán átnézhette volna a szöveget.
  • bcsirke
    betiiltottak egy játékot amiben csecsemőket kell álomba ringatni. gratulálok
  • Sanyix
    más cikkből és a piros x-ekből ítélve, nem ringatni kell, hanem halálrarázni. Nem szeretem a bömbölőgépeket, az "énvagyokavilágközepeésa(donatellácskám/gyerekem), és én vagyok aki feláldozta magát az emberiségért" gyűlölöm, de aki ilyen programmal szórakozik az egy beteg agyhalott elmebeteg állat, csak úgy mint a macska/kutya ölős játékokkal játszók.
  • Matyóhímzés
    Namostakkor had ertsem meg, halalra kellett razni a gyereket, hogy csondbe maradjon, vagy alomba ringatni? Elobbit oszintem ketlem hogy atengedtek volna, ha meg az utobbi, akkor komoly problemak lehetnek azokkal az anyukakkal akik tiltakoztak ellene, ha nem tudjak megkulonboztetni a 2 dolgot egymastol.
  • Narxis
    nabazdmeg, ezért betiltani egy szoftvert/játékot