-
#181 Én még sose szakmáztam nagyon egyik ilyen MMORPGbe se de lehet hogy ebbe majd belevetem magam:)
Kinek milyen lesz az elsődleges karaktere [Kaszt,faj]? -
#180 gondolom mehet együtt is a kettő...tehát gyűjtök pár gazt, aztán összedobok belőle egy jófajta kotyvalékot...vagy ékszereket kéne csinálnom...hmm.... -
#179 Allods Online there are two types of professions – Gathering and Crafting.
-
Monoton #178 -
#177 Akkor már lassan össze jön egy guild is :D -
#176 én is itt lapítok, várom hogy pörgethessem végre ;) futnék veletek én is szívesen :D -
#175 bocs, hogy beleszólok, eddig nem tettem, viszont olvastam a fórumot.. én is leszedtem az orosz-verziót, de nemnagyon értek belőle bármit is. viszont ez a magyarok-együtt dolog tetszik:D én is az open bétára várok! béta kulcsot sem kaptam, pedig már igényeltem rég.:/ viszont így ismeretlenként is beleszólok, hogy én megyek veletek játszani, ha eljő az időőő!:D -
#174 Elhát majd persze Tauren paladin. Baromság. Szerintem csak embernek való kaszt. -
Pio #173 OFF
Azért a wowos paladint se kell félteni, velük is szépen elbánt a Blizzard, arról is csináltam egy KÉPET annó... :) -
#172 -
#171 Priest LVL40 Pitboss solo. -
#170 Orosz bétával az a baj h nem értek semmit és igy nehezebb a kasztokat és a frakciókat is kipróbálni...:(
Ez a kép nem semmi. Nem baj úgyse WoW copy csak hasonló és ez nem is baj vagyis engem nem zavar.
-
Pio #169 Én egész biztos, hogy a birodalmat fogom először megnézni. Nekem a gibberlingek, de főleg a szárnyas elfek elég gázok. Csináltam is annó egy montázst a témában. Azóta mondjuk a kaszt neve templa helyett paladin lett és az elfet nevezik paladin helyett templarnak, de akkor is... :)
-
#168 Igen és együtt fejlödni meg felfedezni a gémet.:D -
Monoton #167 Jaja, és akkor már egy oldalra menjunk :D -
#166 *Kitapasztalom. -
#165 Én Harcost vagy Mágust. Ezt se tudom még eldönteni. De nekem valami erős kaszt kéne vagyis nem is az h erős csak jól kezelhető PVPre és PVE egyaránt.
Mivel én WoWhoz vok szokva ott Rogue és Warrior a kedvenceimm ezzekkel nagyon irtom a népet ha van jó talent és skill bar ja és persze armor.
Nah nekem is ebbe egy ilyen kaszt kéne de majd Open Bétán kitasztalom a kasztokat .
Ja és tök jó lenne hogyha kapnék Béta kulcsot :)
Én most ezt a játékot várom legjobban.
Valakinek nem lenne majd kedve együtt játszani ezzel a játékkal ha kijön? Majd kikéne választani egy szervert amire a Magyarok gyűljenek :) -
Monoton #164 Még én sem tudtam dönteni, de healert csinálok az tuti. -
#163 Nem tudom eldönteni h Ligás vagy Birodalmista legyek.
Birodalomba talán mintha jobbak lennének a fajok és az armorok,
Ligába meg tetszik a szép környezet meg az elf. -
#162 Engem 1 dolog nagyon zavar a játékba hogy kb 1-2 percen keresztül kell ütni a mobot,alig megy le az élete pedig csak 3as én meg 4es. Fúra,remélem ezt kijavitják. -
Pio #161 Nem, de elvileg hamarosan az lesz. -
#160 Amugy az EU-s zárt béta már online? Ha pl kapok kulcsot tudok menni játszani? -
Monoton #159 -
#158 Amugy az mit jelent hogy AAA kategoriás MMORPG? Milyen kategoriák vannak?Nem vágom. -
#157 hát remélhetőleg az elkövetkező héten :) . fordításokkal vannak gondok, meg adatok feltöltésével :) azokkal le vagyunk maradva :) -
#156 Mikorra lesz kész a honlap kb? -
#155 amúgy itt lesz majd elérhető, reméljük minél hamarabb :)
(mellesleg már nyár óta rajta vagyunk, csak közbe jöttek más dolgok, meg ugye rom-hungary:) ) -
#154 mm adminok jelentkezését :) -
#153 Huh állati :) -
#152 allods hungary is lassan kész :) várjuk az adminokat is. :) -
Monoton #151 (rögtön rákattantam a downloadra :D) -
Pio #150 Kaptunk egy szép új EU honlapot, ami IDE KATTINTVA elérhető. -
Monoton #149 :DD Nekem addig jó amig ez meg nem jelenik :P -
#148 Igen,de én nyitottam a témáját:D Elöször bejött de aztán pedig a gyatra grafika miatt meg a sok fúra bug miatt abba hagytam :S -
Apocalipto #147 Az nemjó. -
Monoton #146 4storyt probaltad? :D -
#145 Elvonási tüneteim vannak :D -
#144 senki nem tudja :D ebben az évben :D szóval várhatsz rá :P lehet ma....lehet holnap...de az is lehet hogy dec.31. :D -
#143 Igen,igen aki tud valami infót hogy mikorra várható az EU-s Open Béta az irjon :) -
Monoton #142 Na leszedtem, kipróbáltam pár kasztot. Elég jó de így oroszul nem nagyon köt le. Várom az EU-s megjelenést :P