-
#221 no para, már nekem is van ;) -
#220 Bocs srácok már nincs meg a key. :S -
#219 Vaaa! kösziii!:D végre van kulcsom!:) MMOSITE-osok adtak egyedül, de legalább van!:) akkor márcsak a keddet kell megvárni, és már tolhatjuk is együtt:D -
#218 US béta kulcsok:
MMORPG -
ONRPG -
MMOSITE -
Massively -
TenTonHammer -
Gorgeous Gamers - -
#217 írtam privit, remélem még megvan! nagyon gyorsan elkapkodták őket.. az oldal nálam már csak ennyit ír ki: "We're sorry. All of the codes for this promotion are gone."..:( -
Nearco #216 Nekem is sikerült key-t szereznem, de még 5 nap -.- .... Mondjuk Aion mellett nem fogom túlzásba vinni. -
Azorut #215 Na várjatok meg, én is akarok honfitársakkal bétázni!! :D -
#214 Majd nyomhatnánk együtt:D Bétán. -
Monoton #213 Ahh szereztem én is kulcsot, csak beprobalom :D -
#212 Mind2őn játszanék. De EU-n fogok majd ha lesz teljes szerver. -
#211 Valakinek egy Amerika béta kulcsot. Van egy felesleges. Ha kell irj Privit. -
#210 Hát én nem azért szereztem kulcsot me most USes leszek:D De bazd angol nem szar orosz legalább nagyából megértem a dolgokat sőt sokkal jobb.
Én is mindenképpen Angol szerveren fogok játszani és nem Amerikain.De ez csak teszt szeró és tesztelni fogom rajta a karikat. -
Monoton #209 -
Pio #208 Épp akartam linkelni, innen húztam le én is jónéhány kulcsot nemrég, szóval ha nem sikerül eu kulcsokhoz jutnunk, akkor nálam lehet nyöszörögni bátran US kulcsokért... :)
De most még ne, majd csak US start előtti napon osztogatok, addig mindenki próbáljon inkább EU kulcsra vadászni, illetve a lent linkelt cuccal le lehet kapni az US klienst CB kulcs nélkül is, szóval egyelőre nem kell semmire az US kulcs. -
Monoton #207 Én megvárom az EU-t. Úgyis azon fogok játszani ha OB lesz. -
#206 Nekem már megvan. Kedden már tudok játszani. Bazd miért pont kedd miért nem Szombat? :'( -
Pio #205 Én EU bétáznék, de csak német CB elérésem van (megfejtettem egy feladványt a twitteren, úgy szereztem...) és nem hinném, hogy sok magyar jönne a német bétába, viszont tartok tőle, hogy holnap lesz a nagy EU kulcsosztás, mivel utána hétvége és tuti, hogy jövő héten nálunk is indul a béta, én pedig holnap nem leszek egyáltalán netközelben, szóval azért ha valaki pont elcsíp egy kulcsosztást az legyen szíves nekem is behúzni minimum 1, maximum 4 kulcsot (3 barátom jönne még játszani...). Cserébe én is ígérem, hogy ha elcsípek egy kulcsosztást, akkor behúzok annyi kulcsot a közösségnek, amennyit tudok, ahogy azt mindig tenni szoktam.
Némi segítség, ha esetleg regelni kéne gyorsan pár accountot a kulcsokért valahová:
Eldobható mail 1
Eldobható mail 2
Ha nem sikerül eu angol kulcshoz jutnom, akkor részemről a német béta lesz a nyerő, mert a némettel is elboldogulok, USen pedig szerintem nagy lenne a ping illetve az időzónák miatt nem tudnék akkor játszani, amikor a tömeg. -
#204 Minta:Igy nézzki a Bétakey 888,[4CCA701AFC864127A80B]<-- Csak ezt a részt kell beirni béta kulcs ként. -
#203 Lehet béta kulcsot szerezni pont most nekem is már van.
Béta kulcs pont most! -
#202 -
Mad0x #201 megvárjátok az eu bétát vagy az amcsival játszotok? -
#200 Én csak rányomok és elő jön. Am Facebookon találtam :D -
Mad0x #199 itt hol? -
#198 Amerika Kliens már tölhető is. -
#197 US Open Béta.
Nov 10.-én 11-kor kezdődik[Amerika idő számitás szerint], Nov. 24-ig tart.
Mindkét frakció[Liga,Empire], minden faj, kaszt játszható lesz, de csak lvl 10-ig, és a 10-esnél nagyobb területekre nem mehetünk.
Kulcsokat pedig itt lehet szerválni:
US Béta -
#196 jó nyertél :D -
Apocalipto #195 Oroszország is az EU-ban van, miért meglepő... -
#194 Bocs én is rosszul értesültem más fórumról. Amerikai 10.én kezdödik. De hivatalos honlapon azt irták hogy EU-s lesz elöbb szóval én ezt nem értem... -
Pio #193 Az első amcsi CBT fázis november 10-24 között lesz és minden kaszt játszható lesz, a max level pedig 10 lesz. -
Pio #192 Azért biztos, ami biztos ránéztem a német oldalra, mert a német CB-n bent vagyok és nincs semmi hír arról, hogy elstartolt volna a buli. -
Pio #191 Ez felettébb meglepő lenne tekintve azt, hogy nem volt erről hír a hivatalos oldalon, nem tölthető a kliens és még csak most startolt el az első 1-2 kulcsosztó event. Angol EU klienshez konkrétan egy darab event volt eddig, amin 100 kulcsot osztottak ki (illetve 2 kamunak tűnő event, ami után senki nem kapott még kulcsot), ezen kívül twitteren szétosztottak talán úgy 30-40 kulcsot, meglepne, ha 140 embert hívnának be a zárt bétára (leszámítva persze a sajtónak szétosztott kulcsokat). -
#190 Sőt már meg tegnap óta az Europai zárt béta. -
#189 Igen lesz,elvileg előtte vagyis mondják más fórumokon..
Am oroszoknál valaki tudja h mennyi idő telt el Zárt béta nyilt béta között? -
Monoton #188 Eu szero is lesz? -
#187 Allods Online Closed Beta which starts on the 10th of November.
Szóval az Amerika zárt béta Nov 10.én kezkődik... -
#186 Ha eléred a 17es szintet bétán akkor nem törlik azt a karit. Vagyis én ezt halottam,de szerintem igyis van.
Am meg szerintem a ligás Férfi Elf és Humanon azért jól látszanak az Armorok ellenben a gibberlingseken és a Elf csajon,keskeny a vála de viszont ha megvetkőzteted kurva jól nézz ki :D Ahogyan a Napi szarosok mondanák Dugnám xD
Am szerintem mind2 oldalon lesznek bőven magyarok,valahogy azt érzem hogy a Empire többségbe lesz mint általába a WoWba a Horda.
Bétázni akarok fene egye meg hogy még semmi hir nincs róla... -
#185 én mindigis a professionokkal kezdtem:D mármint olyan lvl 15-20 környékén, mert az is mérvadó nálam:)
Amúgy én inkább Birodalmis lennék, mert érdekel a terminátor, meg ilyesmi.. de szívesen leszek ligás is, ha odamennek többen a magyarok:P csak azok mind olyan vékonyak, és alig látszik rajtuk a jó páncél:D
De én caster lennék:) wowba sámánom, RoM-ba mage-m volt, megszoktam a castolgatást:D -
Mad0x #184 engem is érdekel. bár én eddig csak cabal online-al játszottam fél évig még 2 éve, de ez is hasonló -
#183 én mindig egy jó alap közelharcossal kezdek, csaak hogy a játékmechanikát átvegyem, szóval egy jó Harcossal indítok, az oldal meg a Ti oldalatok, egyértelmű :D -
Monoton #182 Nekem sztem Healer, faj meg hát amelyik oldalra több magyar megy :D
De azért bepróbálok több kasztot is Open Bétán. Kérdés, hogy OB után lesz-e kari törlés.