-
Pio #661 Az ilyen MMOknál mindig az szokott lenni, hogy amelyik kaszt története, hangulata tetszik azzal a játékmenet nem tetszik vagy fordítva, ezért nem is mertem elsőnek próbálni a psionicistet. De ma mégis tettem vele egy próbát és nagyon megtetszett. Sőt, nem is olyan piszok lassú vele a mobolás.
Viszont néztem az itemshopot, lesznek benne azért durva dolgok. A retalentelés pedig 400 kristály egyelőre, persze nem tudom, hogy mi lesz a kristály árfolyama és valószínűleg nem is végleges adat. -
#660 open beta? -
#659 soha. -
#658 Mikor lesz az EU-cbt? -
Pio #657 Ez biztos? Mert én néztem az amcsi fórumon egy orosz level40es paladin talentfáját és ott csak az az 1 alap fa volt lekapva. -
Vlado #656 lv 10 en lesznek új talent fák még 3 vagyis még ott is lesz pár spell. -
Azorut #655 Na igen spellekből lehetne több, a fejlődés is lassú, a statok sem az igaziak, és a mobok is furcsán ütnek valóban, viszont az utolsó 3at a béta alatt ki lehet javítani, a 2.-at és a 4.-et pedig ki lehet küszöbölni a partyval. -
Vlado #654 Nekem tetszik a játék de télleg a stat rendszert kéne javítani.mer van sok stat ami vagy 5% al többet ad vagy csökkent ha +1 el több stat van de pl. intelligence nél meg 0.2% ha +1 el több.Amúgy sztem legjobb ingyenes mmorpg lesz :P -
#653 ez még csak béta... -
#652 hát.. vannak pozitív, és negatív oldalai is bőven szerintem:) pl pozitív: nagyon jól meg vannak csinálva a karakterek, a spellek, a mozgások, irányíthatóság, irtójó grafika, szerintem jó játékélmény.. negatív: guild rendszer rossz, raid interface is bugos, mounthiány (lehethogy később lesz), stat rendszer, /w nem a whisp parancs, az R-el nem reply a whispre, a /g nem a guild chat, csak 1 profession lehet, és nagyon nehéz húzni azt:) viszont mókás, ahogy megcsinálták pl a tailoringet, az tetszik:) de ami a legnagyobb hátránya szerintem: még csak béta.. és így kicsit illúzióromboló, és elveszi a kedvem, hogy csak hiába gürizek, hogy meglegyen a lvl 10, mert úgysem ezt fogom folytatni, úgysem itt fogok játszani.. majd az eu béta jobb lesz, sőt, az eu full jobb lesz. remélem megcsinálják a guildrendszert normálisan, meg talán egy minimap is elférne.. meg minimum 2 profession:) -
Pio #651 mmorpg.com fórumán elég sok negatív hangvételű topikot láttam, hogy rossz, meg nagyon lassú az egész, meg unalmasak a karakterek, a statrendszer ócska, csak luckra kell gyúrni és ötször olyan jó leszel, mint bárhogy máshogy, alig van képesség, satöbbi, ilyesmiket.
Csináltam most egy paladint a sötét oldalon, megcsináltam az előtörténetet, aztán elküldenek patkányt ölni és minimum 25 másodperc megölni egyetlen nyavalyást, de van, amikor sokkal több, piszkosul random a sebzés. Ugyan olyan velem egyszintű patkányt van, amikor 25 másodperc alatt elkalapálok és full HP-n maradok, van, amikor majdnem 1 percig ütlegelem és a fél HPm lemegy a végére. Na mind1, azért kihúzom 10re ezt a paladint, gondolom változni fog a helyzet, még csak 4-es vagyok. Bár az is lehet, hogy csak a paladin ilyen random, a többi kasztot nem próbáltam. -
#650 Nem tom hol halottad... Nagyon faint igaz van még egy tucat hibája de idővel kinővi öket vagyis kijavitják meg még egy csomó minden bele fog kerülni a játékba ami egyenlőre nincs benne. -
#649 én ma is szaladgáltam egy jót, összedobtam egy lvl5 orc reavert brahiból..nekem tetszik -
Monoton #648 Merre olvastad hogy vacak? :D -
Pio #647 Na, mi ez a csend, ilyen gyorsan megunta mindenki a bétát?
Nekem még nem volt időm játszani vele, de ha tényleg annyira vacak, mint amennyire olvasom mindenfelé akkor inkább bele se fogok.
Mik a tapasztalatok?
D4v3 - küldöm a kulcsot. -
D4v3 #646 Valaki tudna küldeni egy béta kulcsot, ha van felesleges, amit nem használ? -
Azorut #645 Bizony, az amerikai béta kliens mellett sem fért meg az orosz. -
Apocalipto #644 Hát ez így nemér...oszt ha az EU cb csak 2 hét múlva lesz? -
Pio #643 Pedig nem lehet, telepítéskor kiírja, hogy már fent van a kliens, előbb uninstalláljam. -
Monoton #642 Biztos fel lehet. Nálam pl. 4storynál 3 kliens is volt egyszerre telepitve és működött az összes. (US,UK,DE)
De ha jön EU és lesz kulcsom, akk US megy a lomtárba. -
Apocalipto #641 Amerikai kliens mellé fel lehet rakni? -
DAK3 #640 a veboldalon en.allods.gpotato.eu -n lehet leszedni
az us szero jelenleg áll dc miatt!! -
Apocalipto #639 Hol...? És mikortól lesz az eu cb? -
DAK3 #638 allods online eu closed beta elsö menetének cilentje letölthetö
-
Pio #637 Már csak kulcsokat oszthatnának hozzá... :)
Mondjuk ugyan azt a klienst tették ki a német oldalra is, szóval esélyes, hogy a német bétakulcsom is jó lesz az angol verzióra. -
#636 Az EU-s klienst már lehet tölteni. Remélem hamarosan ott is indul a cb. -
DAK3 #635 igenis:D:D:D:D azleszek unepejesen eskuszom:D ugyis nagy tank mágus vok csak itt a bétába csak tesztelgetem és lassu az up szol te a healel majd gyorsabban fejlödsz:D -
#634 Én majd mehetek a klánba? Empire warden leszek. -
#633 DAK3, azaz Mephi tuti, hogy emp pala lesz, mert annak kell lennie!!:D énmeg emp healer, akit Mephi húz fel, és akkor eleve lesz a guildnek egy tank+healerje:) és gondolom lesznek még páran (akár a mostani guildból is, ahol kb már 15-20an vannak), akik szintén velünk jönnek az ottani guildba is:) egyszóval pár ember már biztos empire-s.. amúgy lehetsz akármelyik oldalon:) biztos vannak a ligás oldalon is:) -
DAK3 #632 eun leszek természetesen birodalom scout vagy pala tank,ha több szero lesz (vszinü) akkor azon amin a mostani betás klánunk lesz merthogy lesz rendes eus szeron ja és a játékba roszul montam az infokat eu-s rendes nem béta szerot még idén elstatoják -
DAK3 #631 ennyi dcért kárpotlásul 2000000X xp eventet követeljünk!!!!!! szájuk meg a gpotatot !!!!!:D -
Dizson #630 Amúgy ki melyik oldalt fogja választani a teljesben? -
#629 énis, de már nem a bétával:D -
Vlado #628 Játszani akarok -
DAK3 #627 8 tol enged be de 9-10 töl ajánlot.
dc
de ne sirjatok closed beta:D -
Dizson #626 Nincs server. -
Vlado #625 mi ez a dc halom? -
#624 gyah, dc.. -
Dizson #623 Hányas szintől van insta? -
MISZOGI #622 Mit kell csinálni ezzel a regisztrációs kulcsal?A játék el sem indul vele de a regisztrált jelszavammal sem indul em mi a p... kell csinálni hogy végre elinduljon?