-
Methoshun #2021 Vannak magyarok a New Frontier szerveren? -
#2020 Mint minden mmo-ban, a petes classok, a hibrid tankok es a casterek a legjobb solo karakterek. -
Hitmanus #2019 Melyik a legjobb kari PVE-re? amivel könnyű solozni -
SziszeeintSz #2018 Vannak, én is pár napja kezdtem újra. Még magyar guildet is találtam ahol segítőkészek és rendesek az emberek. :)
Mellesleg azóta már nem kell semennyit sem költeni a játékra és tudsz benne érvényesülni. -
Tcsm #2017 Vannak még magyarok fent?
-
Htjet #2016 Ha valakit még érdekel a játék.
2012.05.12 - 2012.06.11 közöttAllods Online 1 éves évforduló Ingyenes farkas mount és más ingyenes ajándékok. -
Marteentf2 #2015 Sziasztok!lvl7 vagyok és nemtudom hogy kell átmenni másik szigetre fejlődni valaki segítene ebben? -
Dreakon0330 #2014 okés köszi az infot megnézem majd azokat a játékokat amiket mondtál . -
lordbalu #2013 Kel = Kell (korán van még) -
lordbalu #2012 Nem nagy szám, nekem nem jött be. hasonlít a wow-ra, de nem jött át. 20levelig bírtam aztán nagyon arra felé húzott hogy ha nem fizetsz akkor sz*rt se érsz. s abbahagytam.Úgy mint a Rune of magic Ha ingyenes kel próbált ki az Age of Conant, vagy a League of legends-t. Most nézem a Drakensag online az se rossz de nem tudom még meddig lehet eljutni free ként. -
Dreakon0330 #2011 akor miért ne probáljam ki ?:D -
#2010 Ne próbáld ki.XD -
Dreakon0330 #2009 Valaki tudna párszót mondani erről a játékról mivel ki szeretném probálni. -
#2008 Ki játszik még és mi a véleményetek róla? -
#2007 elvileg :) -
#2006 Jól lehet játszani a játékot fizetés nélkül is? :) -
#2005 De ez a játék is az :) -
#2004 próbáltam finomabban fogalmazni, de a lényeg szó szerint ez :D -
#2003 a nem túl acélos alatt remélem azt érted hogy x@r. :DDDDDD -
#2002 az mmo-kat csak nagyon ritkán szokták magyarul kiadni vagy magyarítani. ez az allods esetében sem történt meg. iszonyatosan sok a szöveg, amit le kéne fordítani. ez egy amatőr brigádnak szinte lehetetlen, a kiadónak meg nem áll érdekében. ha mindenképpen magyarul akarsz játszani, akkor ott a metin 2, bár az meg minőségben nem túl acélos. -
Gerifinuccsi #2001 Sziasztok, Érdeklődni szeretnék hogy a játékhoz van-e magyarosítás vagy valami módon ezt megtenni. Előre is köszönöm. :) -
Ariakus #2000 Ték -
#1999 nincs valami nagy élet itt -
pimpike25 #1998 Hali!
Ha Isa szerveren,empire oldalon akad magyar guild,megköszönöm,ha rámdob vki egy pmet Xennsei névre,így magányosan nem sok mmo érzésem van:)
Ja kezdő,ámde lelkes melee heretic vagyok:) -
#1997 oké ezt értem, de vmi magyar chat csati esetleg nincs a játékon belül? -
#1996 mert aki játszik az a játékon belül beszélget a többiekkel. -
#1995 hát tényleg nem pörög túlzottan :D -
#1994 amennyire meg tudom állapítani így újonc formában, én a "jó oldalon" vagyok (a jobb oldalról választottam kasztot az elején) :D de nem okozna gondot új karit kezdeni a másik frakciónál, ahol több honfitársam van, oda állok egyelőre. aztán meg úgyis kialakul, hogy melyik oldal lesz a kedvesebb számomra. van esetleg vmi fórum vagy gyűjtőhely, ahol a magyar játékosok összefutnak a neten? ez a topik nem pörög vmi sebesen ezért kérdezem. -
#1993 Ó, nagyon sokan toljuk, megállás nélkül.
ki ligás ki empire oldalon. bárki nem találhat meg csak azok akik veled egy frakcióban vannak, de mivel nem irtad melyikben vagy, igy nem tudni ki keressen. -
#1992 vki tolja még ezzel? én ma kezdtem el és jó lenne több magyar társaságában játszani. többen mégis jobb :) Az ISA szerveren bárki megtalálhat Elmand néven. remélem lesztek páran, akik írtok. további jó játékot! -
#1991 Hogy érdeted: "a legutolsó dolog amire szükséged lesz" ilyen kicsik a távolságok? -
#1990 item shoppos fizetö eszköz csak igazi pénzen vásárolható, de AH-ban szokott lenni eladó itemshoppos mount, ami a játékban forgalomban lévő pénzért megvehető,természetesen nem kezdő játékosok által elérhető áron.
valódi pénzben 9 Euró körül van a legolcsóbb mount.
és a mountot természetesen etetni is kell mert ha használod éhes lesz.
50darabos mount kaja 1.5 Euro , de AH-ban szintén vásárolható jó sok aranyért.
De ha még el sem kezdted a játékot kár a mounton "lovagolni", ugyanis ez lesz a legutolsó dolog amire szükséged lesz. -
#1989 Vagy item shopban a fizetőeszközt össze lehet szedni ingame is? -
#1988 Köszönöm. És átszámolva mennyibe fáj egy mount(úgy értem valódi pénzben)? -
#1987 itt minden küldi ingyen van. mountot meg itemshopban lehet venni, vagy nyerni ha szerencsés vagy. -
#1986 Itt is kell küldetéseket venni mint a lotroban? Vagy itt szabadon fel lehet fejlődni max szintre? És mounthoz nehéz hozzájutni? -
darkling #1985 Én 10. szinten tele vagyok quest-el és nem állok le farmolni vagy bármi ilyesmi. Minden főtéren megcsináltál minden questet? Kapnod kell olyat is, ami miatt ki kell menned a városból az Isgh Military District-be, ott pedig megint van egy rakat quest. -
#1984 Amúgy olyan lvl 8-9től merre menjek questezni ? Elfogyott kb mind a városba.(Nezebgrad-ban) -
#1983 Kössz,már megoldottam. -
#1982 pölö elteleportálsz: I betüvel megnyitod a karakter ablakot és baloldalt a nadrág és a cipő mellett van a személyi teleport ami vissza visz a mentett teleport paltformra. ha nem válik be akkor irj a supportnak és kihoznak.