Hazudott Hollywood a Wolverine-szivárgásról

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kerub
...letölthetõségbe, ahogy a Fahrenheit sem, ahogyan pl az SGn is sokszor példaként beállított Cory Doctorow író vagy a Nine Inch Nails is jól megéldegél azzal az üzletpolitikával, hogy nem árul zsákbamacskát és ingyen is elérhetõvé teszi a mûveit.
Én úgy gondolom, ez a jövõ és a társadalmi változások is e felé standálnak. Ezen felül egy sokkal normálisabb hozzáállásnak tartom. Fõleg amikor pl beülök a Fast and Furius 4re (cirka 1200FT-ért) mivel annó élveztem az elsõ részt, és úgy jövõk ki moziból mint akit nagyon átvertek, sajnálom és vissza sírom a pénzem, pedig csak egy fellgood filmet akartam megnézni.
Kitaláltad, a következõ részt már a gépemen fogom nézni ILLEGÁLISAN!!! beszerzett verzióban és egy csöppnyit sem lesz bûntudatom 😉

Szerintem.

Kerub
Látta, megnézi moziban is.
Kezdjük ott, hogy a torrentek és a könnyû letöltések korában vagy alkalmazkodik egy az ipar a társadalmi változásokhoz vagy marad a rinya (egyenlõre nekem nem tûnik úgy hogy olyan anyagi veszteségek érnék õket ami veszélyezteti a fennmaradásukat).
Iedeje lenne alkalmazkodni az internetes korszakhoz ahogy azt sok sikeres mûvész is teszi. A Corporation sem bukott bele az ingyen letölthetõség

Szerintem.

Még annyit tennék hozzá a témához, hogy vannak olyan emberek, akiket érdekelnek a filmkészítés fázisai és jó érzés látni forgatási felvételeket, félig kész dolgokat, mögé látni kicsit a dolgoknak. Mert érdekes.

pedig pofonegyszerû. a minõség sokkal jobb, mint ami lesz június végéig és nem a spec effektek teszik jóvá a filmet. megnézi valaki: ha jó, akkor valszeg moziban is csekkolni fogja a véglegeset (vagy nem), ha meg nem jó, akkor nem egy kamerás, hanem egy jó verzió alapján megspórolta magának a jegy árát.
xNoodlex
Egyetértek. Nem tudom miért jó az valakinek, hogy megnézi egy film kamerás változatát, aztán meg mondja: "Ja, én azt már rég láttam." Pff, sokra megy vele, ha közben a film élvezeti értékét teljesen elveszti azért, hogy két héttel hamarabb láthassa. Jó neki...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

én csak azt nem tudom megérteni, hogy miért jó megnézni egy olyan filmet ami még nincs kész? aki így nézi, az saját magával szúr ki. ismerõsöm is jött, hogy õ már látta és hogy vicces volt mikor "sfx fire" vagy mi volt kiírva. hát grat. nem lenne sokkal jobb a filmes élmény, ha már kész a dolog és úgy nézik meg? ha letölti valaki, akkor letölti, de szerintem elvbõl bannolni kéne a kamerás meg ilyen kiadás elõtti verziókat.

\"The voices are back... Excellent.\"

Én már nem írom ki hogy SPOILER, minek !

Semmiköze x-professzornak rozsomákhoz, fõleg nem a weapon x program idejében!

Más, amúgy sztem eléggé spoileres dolog ez, mert eddig nem nagyon mondogatták sehol, direkt meglepetés akart lenni pl: amikor néztem a workprintet engem nagy meglepetéssel ért és nagyon jó jelent, illik a filmbe, szóval elég jó cameo összehozza ezt a részt a többi x-men filmmel
Azert a szetspoilerezes egy kicsit eros...
En nem lepodtem meg hogy X-professzor is benne lesz, de lehet csak azert mert ismerem a kepregenyt es eleg fontos szerepe volt neki rozsomak(farkas brrr) eleteben.
djstefi
kb 20 jelenet van benne ami nincs kidolgozva...amugy jo kis akcijos muvi <#vigyor3>

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

nem hiszem, hogy hibáztatná valaki is a letöltõket.
Mindenki a letöltõket hibáztatja, de kérdem: ki által kerülhetett ki a stúdióbol ez a verzió a netre??? <#whatever>Nézzenek már szét elõbb házon belül!!! <#action>

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

Chocho
Mondjuk ez sejthetõ volt... de oké, végül is elfogadom. Ennek ellenére szvsz egy érdekesebb cikk. 😊

Gaming is believing.

Pl. hogy X-professzor is benne lesz...

Na én ott hagytam abba az olvasást...

Szemjuel neked meg gratula.
Chocho
Már bocs, de miféle spoilerekrõl beszélsz? 😄

Gaming is believing.

én már láttam. nagggggggyon jó rész 😛 tuti megnézem moziban is!
Kojiro
Kedevs Cikkíró!

Köszi, hogy szétspoilerezed a filmet, ami még ki sem jött a mozikban. Igazán hálás vagyok, tényleg.

Amúgy már 1 hónapja szó volt róla, és mindig is ezt állította a fox, hogy az a 14 perc az, amennyi effekt hiányzik a filmbõl, tehát a hossza ugyanaz a filmnek, csak nem teljes.

Kojiro ergo sum.

Darth Sith
"(A cikk megírásakor érkezett a hír, miszerint a Fox úgy kíván a hardcore rajongók kedvében járni, hogy több befejezést is kap a film - az egyik mozi ezt, a másik amazt adja majd le"
ez szép és jó, de egy átlag mozinézõ ezt honnan fogja tudni, hogy most épp melyik verziót nézte meg? lesz WolverineA meg WolverineB verzió? 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

← ElőzőOldal 2 / 2