32
  • Atisz #32
    Annyi jó sztori és lehetőség van az AvsP univerzumban, erre a nagy klasszikust erőltetik. Semmi értelme, mert mai szemmel is megállja a helyét.
    Persze a biztosra akarnak menni és hát újszülöttnek minden vicc új. Csak az a baj hogy a kreativitás hiánya már-már ázsiai méreteket ölt Hollywoodban.
  • Scroll
    Két dolog miatt lesz ez az újrafeldolgozás rosszabb, mint az eredeti. Az egyik, amit már lentebb írtak, hogy nem lesz meg a meglepetés, hogy mi a fene is gyilkolja sorra a veterán kommandós csapatot. A másik pedig Arnold hiánya. Az eredetit ez a két dolog adta el. A rejtély és Arnold. Az újat mi fogja? Az effektek? Magasról teszek az Fx hatásokra! Az eredetinél jobbat nem tudnak alkotni. EZÉRT nincs létjogosultsága ennek az egésznek!
  • Szolnokboy1
    "De mivel máshonnan alig jön film, kénytelenek vagyunk ezzel beérni... "

egy ellenpélda: csak india (bollywood) évente majd' 1000 filmet termel ki. és még nem beszéltünk a többi országról.
  • Yutani
    Hálivúd kisz*phatja a p*csámat!

De mivel máshonnan alig jön film, kénytelenek vagyunk ezzel beérni...
  • Yutani
    Először is nem rinyapina, hanem rinyafasz , másrészt meg majd kiderül, hogy bukik-e vagy zabálja az agytalan közönség ezt a szuper új filmet.
  • CaptainRumi
    nem értem mi a f*sznak sírsz mikor nem a te pénzedből készülnek azok az "ötlettelen szarok" semmi jogod nincs ahhoz, hogy itt prédikálj... a Hálivúd meg nem fog könnyeket ejteni ha Yutani nem megy el a moziba :) kis rinyapina :)
  • Yutani
    Ne vedd egy kalap alá a film- vagy képregényfeldolgozást és a film-remake-et! Pont az a bajom Hálivúddal, hogy millió sci-fi novella és regény van, amit meg lehetne filmesíteni, de basznak rá, és vagy írnak valami ultragagyi szart, vagy elővesznek egy régi filmet és "újragondolják". Ennyit tudnak!

Nem, a filmet nem láttam, hogy is láttam volna te csacsi! Még el sem kezdték forgatni! Ne légy már ilyen butuska!
    A film attól még lehet fogyasztható, hogy a régi klisék köszönnek benne vissza. Nem érted, mit magyarázok?

Azt meg egyáltalán nem mondtam, hogy bármilyen hatással lenne az eretire az új film. Hacsak nem annyi, hogy elmondhassuk, hogy az újabb vagy a régebbi a jobb. De ezt majd meglátjuk, ha moziba kerül az új film. Vagy egyenesen DVD-re... :D
  • CaptainRumi
    ismét megkérdezem: ha szerinted vesznek egy könyvet alapul, akkor az nem az ötlethiányra vall?? azzal ÚJAT alkotnak?

amúgy meg nem tudom miért beszélsz úgy a filmről mintha már láttad volna és ritka szar lenne...

az eredeti filmet senki és semmi nem fogja elbaszni... nem értem azt a felfogást, hogy a remake-kek miért lennének rossz hatással az originálra.
  • bertino
    na erre télleg kíváncsi vagyok...
  • bmw
    Hat igen, az alap filmet beken kene hagyni....
  • Yutani
    "főleg, hogy a régi sztoriból csak annyi a közös idáig, hogy kommandósok, dzsungel na meg a ragadozó"

Ember, pont erről szólt az első film! Minek ennek az univelrzumnak egy ugyanolyan alapfelállású film? Miért nem tudnak valami ÚJAT alkotni? Miért kell a régi filmeket feldolgozni, rebootolni a sztorikat!? Látszik, hogy válságban van Hálivúd... Szégyen és gyalázat! Mindenféle szir-szar filmet okádnak magukból a stúdiók, igazán jót, eredetit meg csak elvétve.

EZ a mi nagy bajunk. EZ.
  • gyuri12
    Az a baj ezzel,hogy a Predator és az Alien nevek egyenlőek voltak a jóféleséggel, erre meg jönnek ezek az AVP,meg rimék szarok, ezzel pedig tönkreteszik az egészet. És a mai fiatalok mit istenítenek? AZ AVP-t,mert az Alien olyan menő. Kit érdekel,hogy menő,ha SZAR az a film?
  • Karez
    Én spec a 3.részt inkább várnám.
    És változatoság kedvéért talán a leghíresebb predator képregényt dolgoznák fel a Jég & Vér cimű eposzt, amiben ragadozó barátaink alaszkában látogatnak el. (Aki anno nem olvasta mindenkép szereze be neten, mert baromi jó sztorija van, a főleg meleg éghajlaton vadászó ragadozók egy teljesen más környezetben mit tudnak alkotni.)
  • CaptainRumi
    már nem azért de ha egy könyvet használnak fel alapanyagul az nem feldolgozás?
    sokkal nagyobb mint a régi sztori átgondolása...

főleg, hogy a régi sztoriból csak annyi a közös idáig, hogy kommandósok, dzsungel na meg a ragadozó
  • Yutani
    Teljes mértékben megértem a fanyalgókat! Az első Predator film alaphelyzetéhez nagyon hasonlót fognak csinálni, holott az ember azt várná így 20 év után, hogy továbbvigyék a történetet, és ez dühít! Elpazarolnak egy lehetőséget arra, hogy újragondolják az eredeti történetet, ahelyett, hogy valami jó, ütős folytatást készítenének!

És itt azon van a hangsúly, hogy ELPAZAROLNAK egy lehetőséget, hogy ha már előveszik a ragadozó karakterét, akkor legalább folytatnák a sztorit valami űrben játszódó filmmel vagy mittomén, nem pedig a pálmafák árnyékában újraforgatott, felszaporított ragadozófalkával próbálkozó régi-új filmmel.

Ez a legnagyobb baj Hálivúddal: annak ellenére, hogy rengeteg jó könyv van, amit fel lehetne használni filmek alapanyagául, nekiállnak valami szar gagyit gyártanak, vagy feldolgozni valamit, amire kutyának sincs szüksége.

N E V E T S É G E S !
  • CaptainRumi
    Azért ahogy a film öregszik, úgy a nézői is és akik akkor még nem is éltek, azoknak szintén újdonságként hathat majd ragadozó... és haegy mai fiatal, aki még nem találkozott a franchise-val választhat...és nyilván (sajnos) az újat választaná.

az AvP ről meg annyit, hogy ha már egy átkozott játékból készült ( játék meg a filmekből) akkor legalább annyira legyen hű a game-hez hogy a jövőben és az többnyire az űrben játszódik.
  • wawaws
    Szerintem ez nem remake lesz, csak az első film alaphelyzetének egy újragondolása. Nem hinném, hogy átveszik a karaktereket, sztori meg nem sok volt az eredetiben. Kis kreativitással lehet még ebből jó film, de nem feltétlenül kell látatlanban összehasonlítani a klasszikus Predatorral. Rodriguez tud jó filmet csinálni, én bízok benne.
    Lencso, az általad említett Hőhullám New Yorkban könyv megfilmesétésre soha nem is volt esély. Ha jól tudom az egy magyar szerző tollából származó (félhivatalos?) folytatás.
  • bcsirke
    MAAACHETEEEE!!!
  • Blasta
    Hát igen.
    Nem ártana valami újdonság a filmbe, akkor meg már nem remake-ről beszélünk, csak egy szintén dzsungelben játszódó predatoros filmről.
  • pixx
    Ja igaz, ezért töltöm majd le :)
  • Chocho
    Ott a pont.
  • Sliderx
    Nem tudom mit aggódtok. A régi film megmarad, nem cseszteti azt senki, akkor nézed meg amikor akarod, az újat meg nem nézed meg ha akarod. De úgyis megnézed mert kíváncsi leszel. Aztán meg jön a hurrogás hogy minek kellett a régi filmhez hozzányúlni. Ki nyúlt hozzá? Az már kész van ember....
  • isthun
    Az eredeti Predatorban volt meglepetés,mivel se a néző,se a szereplők nem tudták kivel,vagy mivel állnak szemben!(a film végéig) Ez az a dolog,ami már hiányozni fog a remake-böl--akárki is rendezze ezek után! /hiába dolgoznák fel újra pl.a Hatodik Érzék c.filmet,ha már mindenki tudja a film végét!Főleg,hogy nem is olyan régen ment a mozik műsorán./ Véresebb lehet,nagyobbat robbanhat,digitálisabb lehet a lény,de a meglepődés hiányozni fog... Szerintem!
  • Zombee
    Vannak filmek, amiket érdemi szempontból rohadtul fölösleges újraforgatni. Ilyen a Predator is, mivel mind hangulatilag, mind technikailag kifogástalan szerintem, jobb trükkök sem lennének benne, és ha nincs mit hozzátenni, fölösleges újraforgatni.
    És vannak filmek, amiket nagyon nem kéne folytatni: ilyen az Alien vs Predator.
  • vandyke
    Istenem... látom már ide is elért a hír. Nem értem miért van erre szükség? Minek kellene egy olyan filmből remake-et készíteni, aminek totál nincs rá szüksége. Számomra csalódás Rodrigez utóbbi időben mutatott teljesítménye, szerintem biztos lett volna jobb választás, de ha a Fox-nak ez kell...
    Ne legyen igazam, mert imádom az Alien és a Predator sorozatot, de nem sok jót jósolok ennek a filmnek.
  • Lencso
    Anno, olvastam egy 3. résznek való-t. Ha jól emlékszem "Hő hullámy New Yorkban" volt a címe és nagyon tetszett. Schwarci karaktere is feltünt párszor a történetben. .....mindig is vártam, hogy megfilmesítik. ....de úgy néz ki, hogy várhatok még.
  • immovable
    Mivel saját ötlet nulla, hát a jól megszokott recept, remake.
  • Gilgamesh
    Rodrigueztől én is félek. Szorongós horror kéne ebből, nem pulp hentmészár, remélem, tudja.
  • Blasta
    Jóhír a szart.
    Francnak kell az eredeti filmet csesztetni, úgy jó az ahogy van.
    Ettől még csinálhatnak egy Predator 3-at, csak az eredeti sztorit hagyják már békén, nem hiszem el, hogy nincs ötletük.
  • bladesoft
    Mondjuk én elöször végig is nézném hogy milyen filmeket csinált eddig Rodrigez. Utánna kezdenék agodni. http://www.imdb.com/name/nm0001675/
    Ugye... asszem kezdhetek rettegni hogy ezt a filmet hogy tudják el****ni hollywoodban.Pedig aki olvasta a könyveket (vagy képregényt) tudja akkor hogy elég szép lehetőségek voltak a filmben.De most már mindegy a sorsa néhány igen tehetséges ember kezében van aki olyan filmeket csinált mint a .....
  • Picizöldfül
    update:én úgy tudom hogy már csak producer lesz rodriguez...
  • Etinger
    Hipphipphurrá... azért ez jó hír.... talán..