Big Daddyk leszünk a BioShock folytatásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hangzik rosszul, csak kár hogy van benne egy kis logikai értelmetlenség számomra. Hogy lehetünk mi "a legelsõ Big Daddy" amikor a story ha jól értettem már a sokadik Big Daddy után játszódik, amikor is visszatértünk R-be???
Kicsit másra számítottam amúgy sztori szinten. Reméltem hogy a második rész visszaugrik a kezdeti gondokhoz, kb a problémák kezdetére és úgy leszünk mi a legelsõ Big Daddy, és majd a harmadik részben folytatjuk az elsõ rész szálait egy visszatéréssel. Na mindegy, remélem legalább olyan jó dolog sül ki így is belõle mint az elsõbõl!
Kicsit másra számítottam amúgy sztori szinten. Reméltem hogy a második rész visszaugrik a kezdeti gondokhoz, kb a problémák kezdetére és úgy leszünk mi a legelsõ Big Daddy, és majd a harmadik részben folytatjuk az elsõ rész szálait egy visszatéréssel. Na mindegy, remélem legalább olyan jó dolog sül ki így is belõle mint az elsõbõl!
Attól még a játékosra a frászt hozhatják nem? A nagy big daddys magabiztosságot meg majd valahogy kompenzálják okosabb,csapatostul támadó ellenfelekkel,védelmi berendezésekkel. Esetleg a vita chambereket valami más dologgal váltják fel,ami nem olyan hatékony (teszemazt nem lesz max energiád), így majd többször is meggondolja z ember hogy kibe köt bele.
PSN ID.: Beegabor
Big daddyk leszünk...Na itt veszítette el a 2. rész a maradék horror mivoltát....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kedves Ö.Tibor még most se sikerült rendesen leírni ("Bis Sister") 😊
Akkkor most Big Mama 2 lesz benne?
Miért nem lehet letölteni az SG-ról videókat? Csak 0 kb-os fájl jön le, mindennel kipróbáltam, szerveroldali hiba, kéretik kijavítani, köszi!
Miért nem lehet letölteni az SG-ról videókat? Csak 0 kb-os fájl jön le, mindennel kipróbáltam, szerveroldali hiba, kéretik kijavítani, köszi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
*kjsvkjn konzol!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
remek, remek, nagyon jó!
már az elsõ rész végén is sajnáltam ,hogy oylan kevés ideig lehettünk Big Daddyk. Nagyon várom már a folytatást
már az elsõ rész végén is sajnáltam ,hogy oylan kevés ideig lehettünk Big Daddyk. Nagyon várom már a folytatást
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Jónak tûnik, remélem elég sok újdonság lesz benne ahhoz, hogy végig élvezetes legyen...