Ötvös Tibor

Big Daddyk leszünk a BioShock folytatásában

Kiderült, miért is volt egy fúrszerű fegyver a múltkor látott BioShock 2 videóban a kezünkben. A Take Two a héten részletesebben is beszélt a sikerjáték folytatásáról, melyben egy Big Daddy bőrébe bújva térünk vissza Rapture vízalatti világába.

A sztori szerint a Little Sisterek távozásával Rapture "ökoszisztémája" felborult, mivel a lentiek nem jutottak az életet adó ADAM-hez. Ám valamilyen módon sikerült újraszervezni önmagukat és ebbe a közegbe tér vissza az egyik Little Sister, aki elhatározza, hogy az emlékeiben élő világgá formálja vissza a várost. Első lépésként egy gép segítségével a Big Daddy - Little Sister keverékként is felfogható Bis Sisterré (és nem Big Mamává, mint a múltkor tévedésből írtam) alakul, majd elkezd kislányokat rabolni az Atlanti-óceán térségében és ezzel minden visszatér a régi kerékvágásba.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

És itt lépünk mi a képbe. A játékos a legelső Big Daddy bőrébe bújhat bele, aki jóval erősebb lesz, mint az első részben látott "utódai". Jó hír, hogy a prototípus képes lesz használni a plazmidokat, vagyis újra eregethetjük a hatalmas tűzlabdákat vagy lebegtethetünk tárgyakat a levegőben. A Little Sistereket továbbra is megölhetjük vagy "megtéríthetjük". Utóbbi esetben nem mászik el a kislány, hanem a hátunkra ülve jön velünk tovább és szedi ki az ADAM-et áldozatainkból.

A fejlesztők több és változatosabb pályát ígérnek. A BioShock 2 konzolos változata még az idén megjelenik, ám a PC-s verzió csak 2010-ben támadja be az üzleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • FICEK9 #9
  Nem hangzik rosszul, csak kár hogy van benne egy kis logikai értelmetlenség számomra. Hogy lehetünk mi "a legelső Big Daddy" amikor a story ha jól értettem már a sokadik Big Daddy után játszódik, amikor is visszatértünk R-be???

  Kicsit másra számítottam amúgy sztori szinten. Reméltem hogy a második rész visszaugrik a kezdeti gondokhoz, kb a problémák kezdetére és úgy leszünk mi a legelső Big Daddy, és majd a harmadik részben folytatjuk az első rész szálait egy visszatéréssel. Na mindegy, remélem legalább olyan jó dolog sül ki így is belőle mint az elsőből!
 • Seth #8
  Attól még a játékosra a frászt hozhatják nem? A nagy big daddys magabiztosságot meg majd valahogy kompenzálják okosabb,csapatostul támadó ellenfelekkel,védelmi berendezésekkel. Esetleg a vita chambereket valami más dologgal váltják fel,ami nem olyan hatékony (teszemazt nem lesz max energiád), így majd többször is meggondolja z ember hogy kibe köt bele.
 • Skyline #7
  Big daddyk leszünk...Na itt veszítette el a 2. rész a maradék horror mivoltát....
 • Seth #6
  Bisex Sister rövidítése, nincs azzal gond XD
 • bitbandita #5
  Kedves Ö.Tibor még most se sikerült rendesen leírni ("Bis Sister") :)
 • akyyy #4
  Akkkor most Big Mama 2 lesz benne?

  Miért nem lehet letölteni az SG-ról videókat? Csak 0 kb-os fájl jön le, mindennel kipróbáltam, szerveroldali hiba, kéretik kijavítani, köszi!
 • IMYke2.0.0.0 #3
  *kjsvkjn konzol!!!!
 • Broafka #2
  remek, remek, nagyon jó!

  már az első rész végén is sajnáltam ,hogy oylan kevés ideig lehettünk Big Daddyk. Nagyon várom már a folytatást
 • Librarian #1
  Jónak tűnik, remélem elég sok újdonság lesz benne ahhoz, hogy végig élvezetes legyen...