1877
-
#177 ezt mondtam én is, x körözöttségnél bármivel is mész akárhogyan akármerre, utolérnek, ráadásul eléggé sokan hogy idegesítő legyen... a belevezetés pedig nem mindig a legkönnyebb... -
#176 Ez a játék a régi driverekhez képest (főleg az elsőhöz és az ezelötti részhez képest) egy hatalmas rakás szar.
Mindig arról szólt a sorozat hogy ismerjük az utakat a sikátorokat ügyesen vezetve rázzuk le a jardot, a gta-t és a hasonló játékokat simán megszégyenítő autós üldözések közepette fasza irányítással és fizikával...
Na ez itt úgy néz ki egy bizonyos kőrözöttségnél hogy lehetetlen megszökni akármit csnálsz,csak ha "lélekuggrálva" a civilforgalmat belevezetjük a rendőrökbe...Szánalmas... -
tordi #175 srácok, valaki megtudja mondani, hogy a végleges verzióban lehet e sebességet manuálisan váltani ? a demóban én nem találtam erre lehetőséget -
#174 Szerintem azért, mert kiakarták hagyni az utcai császkálást, de úgy gondolták ma már nem állná meg a helyét, ha csak egy autóval tudsz mindig menni és ezt találták ki köztes megoldásnak, ami szerintem is gáz.
Azt olvastam, hogy a klasszikusokat feldolgozó autós üldözéses missziók, shiftmentesek lesznek. -
Szabi1991 #173
-
#172 Én ahogy észrevettem az eddigi videókból, elég alaposan rá vagy utalva a shift funkció használatára és ahogy korábban elhangzott ez a játék fő feature-e... Fail... -.- Nem tudom mért nem lehet olyan mint a régi driver csak mai köntösben... :/ -
#171 Keveseknek adatott meg ilyen xbox :( -
#170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Driver.San.Francisco.JTAG.XBOX360-COMPLEX
-
janihunk #169 Tényleg. FAIL -
Szabi1991 #168 a gombok alapján PS3 :) -
janihunk #167 Ez PC-s verzió? Mer sokkal jobbnak látom a grafót mint konzolon. -
Bullitt #166 Kapják be... bár Ubisofttól annyira nem meglepő. Azért hátha lesz "demo" korábban. :D
Ez a filmkészítős cucc pedig jónak tűnik, így is hiányzik/hiányzott jónéhány autós játékból egy szimpla replay funkció, de ez még jobb. -
#165 Áhhhháá Bullitt :) -
Szabi1991 #164 szeptember 30 :/ -
Bullitt #163 Hogyhogy? PC-re késik? :O -
Szabi1991 #162 ahhoz nagyon le kell nyűgözzön hogy megjelenéskor megvegyem, TDU2 után már inkább várok egy darabig... :D
na meg utálom amikor a konzolosok hamarabb kapnak meg valamit...
-
Bullitt #161 Én kipróbálom és nagy valószínűséggel meg is veszem. A Shiftet nem kötelező elvileg használni, ha nem akarod, szóval ezzel nem lehet mindig takarózni. Kétségtelen, hogy egy kurvára felesleges funkcióról van szó, de maga a játék szerintem jónak tűnik. Persze előbb ki akarom próbálni, de per pill jobban bejön, mint az NFS: Run, pedig NFS fanboy vagyok, ahogy itt sokan tudjátok a fórumon :D
És igen, a nickem a Bullitt c. filmből nyúltam. Steve McQueen ftw! :) -
#160 Hát ez még mindig egy fos. Bírtam a videóban, amikor nem az volt, hogy gyorsan átugrott másikba, hanem legalább 10 másodpercig követte és kereste a megfelelőt.
Ez a Driver játék egy hatalmas baromság. -
#159 Ez a Portal autós változata? Nevetséges hogy kicsit kipördül aztán már teleportál másik kocsiba. Egyébként rendben lenne: végre egy játék amiben ütközéskor normális törés hangok vannak, az újságpapírt meg a többi koszt az utcán felkavarja a robogó verda, autók is dudálnak ezerrel mikor szembe mész stb. De ezzel a gyökér teleportálosdival fogják elszúrni az egészet. Multiban még rendben de singlében pffff. -
Szabi1991 #158 -
#157 Ettől függetlenül én nem tudok azonosulni ezzel az egésszel... :/ Pedig minden más tetszene a játékban... -
#156 93 lol -
#155 Első értékelések:
Eurogamer 8/10
CVG 8.5/10
OXM 8/10
IGN 8/10
Gamespot 8
Spong 93/100
Incgamers 60/100
Strategi Informer 6/10
-
#154 szerintem sem lesz rossz, demó alapján egyébként a fizika sem "annyira szar", igazából az irányítás kissé árkádos, de azért van itt valamennyi fizika, na. mondjuk a demóban van egy olyan, hogy rendőr elől menekülés, na ennek a kicsit nehezebbik része már nem is kicsivel nehéz, hanem majdnem lehetetlen... 4-5 rendőrrel a nyakadban nem jutsz sehova, mert sokkal gyorsabbak nálad és nem igazán tudsz mit tenni... esetleg ha beléjük vezetsz pár másik autót, de erre meg nincs annyi lehetőség.. ez igencsak idegölő lesz majd -
#153 jó lesz ez -
Szabi1991 #152 a nagy klasszikus filmek a képeken
Bullitt
Vanishing point
Dukes of hazzard
Gone in 60 seconds (original)
Gone in 60 seconds (remake)
Starsky & Hutch
Blues brothers -
#151 A rugózás és tömegáthelyeződés fizikája miatt asszem nem kell aggódnunk :))
-
#150 -
#149 Képáradat, DRM enyhítés -
#148 szokás szerint a pc a fekete bárány.meg sem lepődök már az ilyen híreken. -
#147 Na végre egy kiadó, aki rájött, hogy a PCsek torkán nem lehet lenyomni minden szart... teljesen megértem a lépést. De ez is csak azt jelenti, hogy ők is tudják, mekkora egy fos játék.
(ha más neve lenne, akkor egy szavam sem lenne) -
Szabi1991 #146 -
#145 Driver: San Francisco PC verzió halasztás!
(N-Gamer) Az ilyen híreket hétfőn szeretem leginkább, de ha egyszer most jött... A Driver: San Francisco PC verziója pár hetet csúszik a megjelenéssel, az új időpont szeptember 27, MAC-re még nincs időpont (TBA), konzolokra időben érkezik a matéria.
info: Hardwired -
Ulthane #144 Demó bemutatása+videó
Én már szedem is lefelé. :) -
janihunk #143 Hát ez nagyszerű. -
hegege #142 PC-re nem lesz majd kapsz szeptemberben 1 szar portot ami szarul irányítható, ezért sok letöltés lesz emiatt nem fog fogyni ennek következménye az,hogy nem lesz a pc-s port nyereséges és a végén emiatt nem lesz pcs játék fejlesztve,mert a sok letöltő miatt a pc port nem kifizetődő...(nem azért mert szar a portolás őkbennük nincs sose hiba)..:) -
janihunk #141 Ma jön a demo. Lesz PC-re is? -
Szabi1991 #140 a Terminator 3at láttad ?
-
#139 Nyugodj meg ha nem gondolkozol kicsit és nem vagy ügyes nem elkapnak lejár az időd aztán mission failed!
-
#138 Most aztán k*rva happy vagyok. Gondolom a sok kis hülye amcsi gyerek örül hogy van siker élménye "Nézd apu! Sose kapnak el"