1877
driver.png
  • Szabi1991
    az az alapja.. :D
  • Ryder62
    Ebben lesz szabad kóborlás?
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    ejj de randa konzolon :D

• mester1987
    vajon befut előbb, mint szept. 27 pcre???
  • Krisztiam #212
    konzolos fórum nincs.. vagyis én csak ezt találtam..
  • Szabi1991
    ez a PC-s topik.
  • Krisztiam #210
    már cd galaxis-ban lehet kapni
    valakinek megvan már?
    érdemes megvenni?
  • Prince23
    Szeptember 29-én jelenik meg PC-re.

A másodikai dátum csak a konzolos verziókat érintette.
  • Büdös Bohóc
    nem, csak még mindig nincs kint és 2-án kellett volna megjelennie

• bertino
    nem.
  • Krisztiam #206
    sziasztok
    késik a játék?
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy kellett volna megcsinálni, hogy legyen egy classic mode meg egy story mode... Annó így volt a Tony Hawks Underground-ba is, hogy nyomhattál klasszikus feladatokat a pályákon, ha nem voltál vevő az új agymenésekre... Nah most nem lett volna nagy szám ezt itt is megcsinálni... :/
  • Szabi1991
    "..A sztorimód alsó hangon tíz óránkat biztosan felemészti, de a rengeteg másodlagos és sokadlagos feladat végrehajtásával ez meg is sokszorozható. Már ez is szép eredmény egy olyan sorozattól, amit mindenki temetett, de erre még rátettek két fontos extra lehetőséget. Az egyik a rendezői mód, ahol a visszajátszásokat nézhetjük és vághatjuk újra, majd természetesen meg is oszthatjuk neten keresztül.

A másik, talán fontosabb extra a multiplayer, ami nyolc játékos számára ad meglepően mély és sokáig tartó szórakozást. Vannak módok, melyek a Shift mechanikára épülnek, és vannak, ahol minden álomképesség tilos, vannak csapatküzdelmek, illetve olyan módok, ahol mindenki magáért harcol...."

576
  • Fpocok
    Az még illúziórombolóbb, hogy egy zsaru, civileket használ fel, hogy neki ütközzenek másoknak.
  • Ryder62
    Olyan helyzetekben mikor egy civil gyalogos eléd kerül. illúzió romboló tud lenni hogy ahelyett hogy elütnéd, átmész rajta vagy fénysebességgel elugrik előled. Nem feltétlenül akar carmageddonozni gondolom de azért ne grafikai elemként legyenek jelen a gyalogosok.
  • Prince23
    Hát a videóban láttam, hogy a srác egyszerűen nem tudja elütni őket :)
  • Szabi1991
    miért akarnád elütni ?
  • Prince23
    Mien gáz már, hogy nem lehet elütni a civileket :S
  • Bullitt
    Miért világítanak a parkoló autók lámpái? :D

Am ez a port hír eléggé elkeserített. Így is húzósan futna a gépemen, ezek után viszont már nem is éri meg kipróbálnom....
  • Szabi1991
    a vidi alapján csak álmodja, nem lélekugrás meg társai.. így már azért eléggé hihető... vagy csak én álmodtam már hasonlókat ? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 'Wake Up' táblánál felállt a szőr a kezemen, meg amikor próbálják újraéleszteni.. nagyon durva, remélem még sok ilyen utalás lesz :)

nameg amikor saját magát viszi a kórházba :DDD
  • Fpocok
    Egyértelműen a játék egyetlen legjobb része.
  • Szabi1991
    ez meg a játék első harminc perce... vigyázat, erősen spoileres!!!
  • Szabi1991
  • Kit--Kat
    Lesznek klasszikus üldözéses részek amikor régi filmekre hajazó 60-as-70-es évekbeli vasakkal kell egymást kergetni shiftelés nélkül. Én ilyet olvastam.
  • SZilaJMaGGoT
    Nagyon nem illik a témához ez a szellemekkel suttogó szintű bugyuta sztori... -.- Nem tudom egyébként, majd megnézem a virágboltiba, hogy mik a lehetőségek, de eddig én csak olyat láttam, hogy classic race multiba, ami hagyományos versenymód, de abba is valami elképesztően bugyuta, hogy az ellenfeleid autóin van valami villogó piros réteg(gondolom, hogy megtudd különböztetni őket a forgalomtól). OMG... -.-
  • lee56
    Hát lehet hogy keverem valamivel, de mintha egy videóinterjúban mondták volna hogy lesz benne classic mód, szóval egy az egybe a régi driver is benne lesz, elvileg. Elég gáznak tartom ezt a shiftelést énis, és akkor az a sztori magyarázat hogy kómában vagy és kiszabadult az elméd, juj :D
  • Kit--Kat
    185-re :)
  • Kit--Kat
    Sőt, az első rész is, de az jó lett.
  • bertino
    Soha nem volt kozolve rolahir, csakis konzolosrol.
  • Szabi1991
    pc-s demó nem is lesz, konzolra meg már teljes játék is van..
  • Rainbow15
    Most akkor kijött a PC demo, vagy nem? Hiába keresem, link sehol.
  • bertino
    a driv3r is az volt, de ma mar gond nelkul elfut, ehhez is kell majd egy par ev es futni fog mindenen :D
  • janihunk
    A PC-s Driver: San Francisco konzolport lesz Nem is várhatunk már semmit egyik játéktól sem.
  • Rainbow15
    Tudom, hogy van, csak linket nem írnak sehol :) Tudnál 1-et adni?
  • Yoda001
    demókat? már régóta vannak, teljes játékot pedig pont ma láttam játszani egyik ismerősnél... bár ő nem Mo-n él, persze :)
  • Fpocok
    Gondolom PSN vagy XBLA.
  • Rainbow15
    Sziasztok
    Honnan lehet letölteni a demókat? Mindenhol csak írják, hogy kijött, de link sehol.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha lesznek benne shift-mentes dolgok akkor érdekel majd, ha nem akkor kimarad... :/
  • Ryder62
    Ez még működne is ha teszem azt ez a teleport abban teljesedne ki hogy szembe forgalomban manőverezve átveszed az egyik civil kocsi irányítását pár másodpercre és belevezeted a rendőrökbe aztán teleport vissza a te kocsidba. Ez így sztem rendben lenne mert olyan mintha a civil helyében lennél és nem tudna mit kezdeni a helyzettel (ugye több zsaru jön vele szemben) és így eléjük kanyarodik vagy frontális karambol lesz stb. Mint a filmekben mikor a civil sofőröket mutatják hogy ő hogy látja kívüröl az üldözést és ugye ütköznek az üldözőinkkel. Vagy ha egy kereszteződésben egy keresztbe jövő kamion, busz elött átmész de és átveszed az irányítást és mint úgy a filmekben a kamion beleszalad oldalról a zsarukba.

Meglehetett volna okosan oldani