1877
-
mester1987 #257 hamarosan már jön a működő verzió, mert eredeti már van PC-re! -
mester1987 #256 köszönjük! -
-
mester1987 #254 kiváncsi lennék milyen virágot adnának hozzá? :D -
mester1987 #253 jólvan xD -
#252 Még nem jelent meg virágboltiban sem a játék. -
mester1987 #251 Valaki még valami verziót PC-re tud, ami nem hamis? -
#250 Az nyugtasson meg, hogy csak a képzeletében csinálja :) -
Uchiha Obito #249 Erre én is kíváncsi vagyok. Miben van még DeLorean "alapból"? PS2-re megvan a Gran Turismo 4, abban benne van, de azon kívül? -
Szabi1991 #248 nem ez a feladat, csak egy választható lehetőség ha másképp nem bírod megcsinálni.. -
#247 Amúgy meg mien már, hogy a főhőssel, aki egy zsaru, akivel együtt kéne érezni, azt csinálja, hogy szándékosan öl meg civil autósokat. Gyakorlatilag ez a feladat a játékban. -
#246 Én szarok arra, hogy milyen cím alatt akarják eladni egyszerűen csak nem tetszik a játékmenet emiatt a fasz feature miatt. Képzelőerő ide vagy oda máshogy is meglehetett volna oldani... :D
Ez nem scifi. :D -
#245 Hülyeségeket beszélsz. Nem azért utálom, mert nincs képzelőerőm. Hanem mert ez nem Driver, mégis aként akarják lenyomni a torkunkon. -
Szabi1991 #244 azért mert nincs képzeleterőd és nem szereted a scifit még nem kel egyből szar legyen...
sztem tökéletes megoldás ez az ugrálós cucc, multyba meg letiltható.. -
#243 Azért megy a flame, mert Driver sorozat részeként akarják eladni. Játszottál régiekkel? Nem egy rész volt már előtte, ahol teljesen a földön volt a sztori.
Ha más névvel jönne, akkor nem lenne flame. Nem ekkora. -
Ariakus #242 Azért, akárhogy megy itt a flém a teleportálós feature miatt, ez a sok kurva jó kocsi és az aránylag jónak tűnő fizika mindent kompenzál. Milyen autós játékban láttatok utoljára pl. Delorean-t (Carmageddon 2 -ben volt annó) ? Max modként lehet betenni a GTA-ba. Ez a sok régi muscle car és normális civil kocsik is feldobják az egész játékot. Végre nemcsak azok a buzi luxus divatmárkák vannak ebbe is mint a TDU 2-ben.
Inkább játszok ilyen teleportálósdit de ilyen frankó kocsikkal, minthogy szar luxus Jaguarokkal és Pagani Zondakkal de teleportálás nélkül. -
#241 Ha mégegyszer valaki benyögi, hogy visszatértek a gyökerekhez. Sikítok!
Van abban valami igazán izgató, hogy egy PCguru nevű újság PS3on teszteli a játékot.
A tesztben elég sok mindent elmondanak. A játék még mindig az egyik legalja a mostanában megjelenő játékok közül. Mi értelme van kocsikat unlockolni, ha oda ugrasz, ahova akarsz? Rendőrbe miért nem lehet ugrnai? -
Szabi1991 #240 -
Szabi1991 #239 passz, Driv3rel nem játszottam sokat, hála az átlátszó fejű karakternek és borzalmas fizikának :D -
mester1987 #238 vagyis arra gondoltam pontosan, hogy a Driv3r végén ugyebár a kórházba viszik, (akkor sebesül meg és esik kómába vagy amikor Jericho-t üldözi már ebben a részben) szóval 2x sebesül meg vagy hogy is van ez? -
mester1987 #237 jav.: míg Jericho kiszabadul -
mester1987 #236 kár, hogy arról nincs videó, hogy végülis hány évet volt kórházban Tanner...szóval a fontos cselekmények ezidáig, míg kiszabadul... -
mester1987 #235 így van, megvan benne szinte minden, ami kell ehhez a részhez, a sztori, a karakterek és mindez modernül, új grafikai motorral -
mester1987 #234 jajj ezt a videót még magyar kommentárral halottam, talán az első játék amivel PC-n játszottam, esetleg nem tudja valaki a forrását az első rész magyar verziójának valahol, vagy csak a szinkront? -
#233 nem. -
#232 Jelenleg "konzolportálnak", úgyhogy még semmi esély egy PC verzióra! Ez eléggé szarul hangzik, de reménykedjünk :D -
janihunk #231 Akár -
WinStar #230 nfohump :) -
janihunk #229 Amíg ide nem kerül ki addig FAKE Esetleg a skodrowcrack oldalt is lehet figyelgetni. Steam release ott szokott kint lenni legelőször. -
#228 Az, törölték is. Bocsi!:D
Már úgy megörültem. Egy hülye kérdést hadd tegyek már fel. Csak autókázni lehet majd benne, kiszállni nem?:)) -
Szabi1991 #227 esélytelen hogy ne fake legyen -
#226 Legnagyobb magyar torrent oldalra most töltötték fel a Skidrow-t. Szerintem az már nem fake. -
Szabi1991 #225 inkább várok, csak portolják át faszán :D -
janihunk #224 Én 26. előtt nem hinném hogy kijönne. De egy steam-es release azért jöhetne:D -
#223 Törölték is, valszeg fake volt. -
janihunk #222 Ki van zárva. -
#221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Driver.San.Francisco-SKIDROW
-
mester1987 #220 ha nem fut el egy 2 magos procin felakasztok valakit :D -
#219 Spoliermentesen kifejtenéd a véleményed a játékról?! Kíváncsi vagyok. -
mistermiskolcz #218 A végére értem, de nekem csalódás a játék :( A Driver: San Francisco Collector's Pack pedig megy a Vaterára, még egy végigjátszást nem érdemel meg.