1877
-
janihunk #297 Hmm F1 is kedden jött (tegnap):D Bár az tegnap jelent meg usankában így nem véletlen. -
mester1987 #296 jaja, lehet fel is rakom, csak jobb lenne az a "bizonyos" szinkronnal, amit anno láttam nameg valami grafikai turbo se ártana, valaki valamit nem tud, addig én körülnézek, hátha :) -
mester1987 #295 így figyeled :P sose jegyeztem én még eddig :) -
#294 Driver 1-nél nem sok szopatósabb játék létezett a megjelenése idején. Emlékszem, hogy volt egy rohadt hosszú küldetés, amit csak úgy lehetett megcsinálni, ha teljesen hibátlanul mentél végig. PS-en elég sokat szenvedtem vele, rohadt nehéz volt. De valahogy mégis lekötött, és sokáig elvoltam vele. A mai játékok lehet hogy százszor jobbak technikailag, és tartalmasabbak is, de valahogy mégsem kötnek le annyira, mint akkoriban az éppen aktuális slágerjátékok, a Quake 3, a GTA2, vagy éppen a Driver. -
janihunk #293 Bár az is igaz hogy a legtöbb játékot kedden szokták felrakni. Nem tudom mi ez a kedd mánia de most jöhetne hamarabb is mondjuk most, vagy most, vagy talán most.... -
mester1987 #292 fene se tudja mikor ez már...:D -
mester1987 #291 hát semmit -
janihunk #290 Annak nem sok hasznát vesszük. -
mester1987 #289 clonedvd már van, csak fake formában -
#288 Jaja, én is azt néztem, nekem szerintem tetszeni fog, főleg hogy a Driver 1. részén nőttem fel:)))
Nosztalgia volt amikor ment a járdán a tesztben és kiugrottak előle a járókelők, úgy mint az 1-ben. Felhozták a régi emlékeket. Ááá de jó volt az, szerintem ez is az lesz -
janihunk #287 Lejjebb a pcguru videóteszt ben volt. És elég pozitívan álltak a dologhoz úgy hogy engem is megfogtak. De majd meg látjuk mi sül ki belőle. -
#286 Ezen volt vita, hogy ki át lehet pattanni más kocsikba amikor akarunk, hogy ez mennyire rossz, mert ez nem sci-fi játék, de ez azért van mert kómában vagyunk és csak álmodunk.(ha már tudtátok akkor bocsi:) -
#285 A héten nem hiszem, hogy játszunk vele. 27.-e az európai megjelenés, gondolom 25.-n jelenik meg Amerikában, akkor lesz clonedvd is. Plusz még várhatunk crack-re is. Habár már valamikor az amerikai megjelenés előtt 2 nappal is fent szokott lenni a játék.
Bizakodjunk!:) -
janihunk #284 Remélem mert jövőhéttől meló. -
mester1987 #283 na mind1, a héten csak megérkezik... -
mester1987 #282 valahol láttam, de kamu, lényeg, hogy CLONEDVD-nek is nevezhető, ha a cracket nem vesszük hozzá, ami hamis... -
ricsa008 #281 oh nem néztem hogy link csak azt hogy skidrow sorry -
mester1987 #280 az szép, azóta nem sikerült ezek szerint crackelni?! -
Szabi1991 #279 "Added 03-09-2011 "... -
ricsa008 #278 honnan az infó??? -
mester1987 #277 Amúgy innen vettem, hogy már van PC-re az eredeti:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrents.net/torrent/1760857/Driver.San.Francisco-SKIDROW/ -
janihunk #276 Hát mint szinte az összes "nagy keres" játéknál. -
mester1987 #275 igen valamit énis, aztán még enged egy kicsit belőle, fene se tudja, lényeg, hogy a multit tudjuk, hogy kilőve -
janihunk #274 Vagyis én ezeket halottam mióta az ubi próbálkozik az ilyen védelmi lépésekkel. -
mester1987 #273 érdekes...hát ma éjjel nem hinném, hogy felkerülne, pedig most is elkezdeném, mert a tesztek alapján nagyon ott van :P -
janihunk #272 Persze állandó net nemlényeges. Az már igen ha csak a megjelenés napján lehet aktiválni a játékot. Mert akkor olyan fájlokat tölt le amik alapon nincsenek a lemezen és ezért nem is indulhatna el. -
mester1987 #271 jah vagy úgy?? az komoly :D anno a Starforce 3-as védelem volt nagyon kemény...de ha ezt is meg tudják okosítani... -
janihunk #270 Állandó netkapcsolat nem probléma. Egy offline launchert szoktak csinálni elsőnek amiben a mentés nem müxik majd kiadnak egy másik cracket ami már jó:D Legalábbis a CoJ: The Cartel ben így volt. -
mester1987 #269 hár én nem tudom, hogy az Assassin's Creed, milyen volt, mert kellett ahhoz is állandó netkapcsolat :P
Bár jöhet még steam féle is kitudja...
-
janihunk #268 Ja időkorlátos kód van rajta? Az már más azt eddig nem tudták megtörni. Legalábbis megjelenés előtt még nem jött ki release ami azzal a védelemmel volt ellátva. -
mester1987 #267 de a CloneDVD-t se lehet szerintem, mert az elején aktivációs kódot kér sajnos...bár nem tudni, hogy steam féle is lesz-e -
janihunk #266 Hmm. Akkor elvileg hamarosan jön egy már crackelt release. Vagy egy clonedvd amit lehet telepíteni. -
mester1987 #265 már van PC-s verzió, csak ugyebár szériaszám kell a telepítéshez is már. -
janihunk #264 Hogy hogy? Nem 30. csúszott a játék? -
mester1987 #263 vazzeg most néztem a Driv3rt és tényleg mindkettő kórházba került a végén, én meg azt hittem, hogy Jericho megint elmenekült sebesülten, jó ezt is tudni így pár év után :D :D -
#262 Ezt ma már belinkelték -
mester1987 #261 vagy 1 órás TESZT :) -
mester1987 #260 addig is itt a TESZT!!! -
mester1987 #259 szokás szerint telepíteni se lehet...na de majd egy custom telepítővel ellátva megkapjuk nemsoká -
Stockbauer33 #258