1877
driver.png
  • janihunk
    Hmm F1 is kedden jött (tegnap):D Bár az tegnap jelent meg usankában így nem véletlen.
  • mester1987
    jaja, lehet fel is rakom, csak jobb lenne az a "bizonyos" szinkronnal, amit anno láttam nameg valami grafikai turbo se ártana, valaki valamit nem tud, addig én körülnézek, hátha :)
  • mester1987
    így figyeled :P sose jegyeztem én még eddig :)
  • Pretorian
    Driver 1-nél nem sok szopatósabb játék létezett a megjelenése idején. Emlékszem, hogy volt egy rohadt hosszú küldetés, amit csak úgy lehetett megcsinálni, ha teljesen hibátlanul mentél végig. PS-en elég sokat szenvedtem vele, rohadt nehéz volt. De valahogy mégis lekötött, és sokáig elvoltam vele. A mai játékok lehet hogy százszor jobbak technikailag, és tartalmasabbak is, de valahogy mégsem kötnek le annyira, mint akkoriban az éppen aktuális slágerjátékok, a Quake 3, a GTA2, vagy éppen a Driver.
  • janihunk
    Bár az is igaz hogy a legtöbb játékot kedden szokták felrakni. Nem tudom mi ez a kedd mánia de most jöhetne hamarabb is mondjuk most, vagy most, vagy talán most....
  • mester1987
    fene se tudja mikor ez már...:D
  • mester1987
    hát semmit
  • janihunk
    Annak nem sok hasznát vesszük.
  • mester1987
    clonedvd már van, csak fake formában
  • TaRka0107
    Jaja, én is azt néztem, nekem szerintem tetszeni fog, főleg hogy a Driver 1. részén nőttem fel:)))
    Nosztalgia volt amikor ment a járdán a tesztben és kiugrottak előle a járókelők, úgy mint az 1-ben. Felhozták a régi emlékeket. Ááá de jó volt az, szerintem ez is az lesz
  • janihunk
    Lejjebb a pcguru videóteszt ben volt. És elég pozitívan álltak a dologhoz úgy hogy engem is megfogtak. De majd meg látjuk mi sül ki belőle.
  • TaRka0107
    Ezen volt vita, hogy ki át lehet pattanni más kocsikba amikor akarunk, hogy ez mennyire rossz, mert ez nem sci-fi játék, de ez azért van mert kómában vagyunk és csak álmodunk.(ha már tudtátok akkor bocsi:)
  • TaRka0107
    A héten nem hiszem, hogy játszunk vele. 27.-e az európai megjelenés, gondolom 25.-n jelenik meg Amerikában, akkor lesz clonedvd is. Plusz még várhatunk crack-re is. Habár már valamikor az amerikai megjelenés előtt 2 nappal is fent szokott lenni a játék.
    Bizakodjunk!:)
  • janihunk
    Remélem mert jövőhéttől meló.
  • mester1987
    na mind1, a héten csak megérkezik...
  • mester1987
    valahol láttam, de kamu, lényeg, hogy CLONEDVD-nek is nevezhető, ha a cracket nem vesszük hozzá, ami hamis...
  • ricsa008
    oh nem néztem hogy link csak azt hogy skidrow sorry
  • mester1987
    az szép, azóta nem sikerült ezek szerint crackelni?!
  • Szabi1991
    "Added 03-09-2011 "...
  • ricsa008
    honnan az infó???
  • mester1987
    Amúgy innen vettem, hogy már van PC-re az eredeti:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.torrents.net/torrent/1760857/Driver.San.Francisco-SKIDROW/
  • janihunk
    Hát mint szinte az összes "nagy keres" játéknál.
  • mester1987
    igen valamit énis, aztán még enged egy kicsit belőle, fene se tudja, lényeg, hogy a multit tudjuk, hogy kilőve
  • janihunk
    Vagyis én ezeket halottam mióta az ubi próbálkozik az ilyen védelmi lépésekkel.
  • mester1987
    érdekes...hát ma éjjel nem hinném, hogy felkerülne, pedig most is elkezdeném, mert a tesztek alapján nagyon ott van :P
  • janihunk
    Persze állandó net nemlényeges. Az már igen ha csak a megjelenés napján lehet aktiválni a játékot. Mert akkor olyan fájlokat tölt le amik alapon nincsenek a lemezen és ezért nem is indulhatna el.
  • mester1987
    jah vagy úgy?? az komoly :D anno a Starforce 3-as védelem volt nagyon kemény...de ha ezt is meg tudják okosítani...
  • janihunk
    Állandó netkapcsolat nem probléma. Egy offline launchert szoktak csinálni elsőnek amiben a mentés nem müxik majd kiadnak egy másik cracket ami már jó:D Legalábbis a CoJ: The Cartel ben így volt.
  • mester1987
    hár én nem tudom, hogy az Assassin's Creed, milyen volt, mert kellett ahhoz is állandó netkapcsolat :P

Bár jöhet még steam féle is kitudja...

• janihunk
    Ja időkorlátos kód van rajta? Az már más azt eddig nem tudták megtörni. Legalábbis megjelenés előtt még nem jött ki release ami azzal a védelemmel volt ellátva.
  • mester1987
    de a CloneDVD-t se lehet szerintem, mert az elején aktivációs kódot kér sajnos...bár nem tudni, hogy steam féle is lesz-e
  • janihunk
    Hmm. Akkor elvileg hamarosan jön egy már crackelt release. Vagy egy clonedvd amit lehet telepíteni.
  • mester1987
    már van PC-s verzió, csak ugyebár szériaszám kell a telepítéshez is már.
  • janihunk
    Hogy hogy? Nem 30. csúszott a játék?
  • mester1987
    vazzeg most néztem a Driv3rt és tényleg mindkettő kórházba került a végén, én meg azt hittem, hogy Jericho megint elmenekült sebesülten, jó ezt is tudni így pár év után :D :D
  • BoneDragon
    Ezt ma már belinkelték
  • mester1987
    vagy 1 órás TESZT :)
  • mester1987
    addig is itt a TESZT!!!
  • mester1987
    szokás szerint telepíteni se lehet...na de majd egy custom telepítővel ellátva megkapjuk nemsoká
  • Stockbauer33 #258