1877
-
gyuri35 #1877 Ej,a nyavalyába pedig pont erre gondoltamEgyébként találkoztam már a "magyarítás" megfogalmazással is nem egyszerKöszönöm a választ! -
#1876 Akkor már legyen inkább így: "magyar nyelvű kiegészítő" :) -
#1875 Nem, "magyarosítást" semmiképp [nem rohangálnak betyárok a játékban, pejlovakon, piros kötényes lyánykákat üldözve).
De magyarítás sincs még hozzá. -
gyuri35 #1874 Sziasztok!Tegnap vettem a steam-en a játékot,talált hozzá valaki magyarosítást? -
#1873 -
#1872 Időközben nekem is meglett a játék Uplay-en :) -
smog15 #1871 Ááá köszi igen az árnyékok nagyon sötétek :) Próbáltam multizni de nem talált senkit akivel tudtam volna vagy valamit rosszul csináltam :D -
mester1987 #1870 Fasza, most, hogy írtatok, utána kutattam és megtaláltam a játék kiadáskor készült ENB módosítót kifejezetten a játékhoz, amivel valamelyest a sötétebb részek láthatóbbak. Azt írták ezzel a legjobb. Sose találtam, így megosztom, nem tudom meddig él a link:
Driver San Francisco ENBSeries -
smog15 #1869 Passz még nem próbáltam multizni gyorsan csináltam a feladatokat de így is csak 17%-ig jutottam :D Délután megnézem
Utoljára szerkesztette: smog15, 2014.10.13. 09:17:32 -
mester1987 #1868 A multi még mindig nem müxik vagy csak anno volt vele gond? Megvenném, ha tudnám, hogy nem zsákbamacska, mert többen panaszkodtam rá már megjelenés után nem sokkal. -
smog15 #1867 Olyan problémám van még a játékkal, hogy hiába van 1920x1080-ra állítva a felbontás vagy egy "kerete" a képnek a menü rendesen kitölti a képernyőt játék közben meg már nem. Amúgy tetszetősebb mint a TDU2 jókat lehet benne driftelni, Crew megjelenéséig elleszek vele :) -
smog15 #1866 Töltöttem le dll files fixert és jó lett :) Amúgy eredeti win 7 és király a játék valaki még multizik? :) -
#1865 nekem win 8 miatt nem akarta, win7 kompabilitással kell indítani a telepítőt a játékmappából :) -
Timbu #1864 Milyen OS ez? Jó directx verzió ven fent? -
smog15 #1863 Sikerült feltelepiteni most valami d3dx9... Hiányzik neki
-
smog15 #1862 Tegnap megvettem beirtam a kódot uplayre le is töltötte de telepitesnel nem engedi elfogadni a feltételeket ezzel lehet valamit csinálni? Délután rakok fel képet pontosan mire gondolok -
#1861 tegnap töröltem :D
de egy jó kis multi móka kedvéért bármikor letöltöm újra :) -
ToMM23 #1860 Nm. A többin sokkalta drágább, ennek a többszöröse.. Ennyit még csak-csak megér szerintem. -
#1859 Köszi. :)
Azt hittem olyan helyen, ahol regisztrált is vagyok. -
ToMM23 #1858 G2A-n -
#1857 Hol 4 euró? -
ToMM23 #1856 Sziasztok! Megéri megvenni Uplayre? Ha 4Euroba fájna csupán.. Úgy értem, van aki még játszadozik ezzel? Akár online cruise benne stb.. -
#1855 ha új játékot kezdesz attól még megmaradnak a feloldott cuccok -
#1854 Ettől még a jelenlegi állapot nem változik. Azaz, most buktam a régi változatot, mert a kecseg fejlesztők kihagytak egy egyszerű lépést, azaz, pl több mentési lehetőség. -
#1853 jelszavazd le a gépet :D -
#1852 Köszi, rossz válasz! A gyerekem nyomta meg véletlenül. De, mindegy ki nyomta meg, a kérdés, hogy a régi mentést felül írja-e mindig, nincs valami megoldás, hogy a régi mentést vissza lehessen tölteni. Ha csak az a megoldás, hogy rendszeresen lementem a save filet, akkor az lesz, de macera. -
#1851 nemigazán értem a kérdést.. ne nyomj a new game-re és akkor nem kezd újat.. :D -
#1850 Egy kis segítséget kérnék. Sikerült a "New Game" opcit választani, és újra kezdte ugye. Ezt hogyan lehet kikerülni, hogy ne keljen újra kezdenem? nem szeretném rendszeresen a régi állást mentegetni. Bár, ha nincs más megoldás... -
#1849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1848 Akkor jó, hogy nem tudtad, mert így magadra költötted - jogosan :)
Ráérek vele.
//Amúgy a végső "harcot" még mindig nem tudtam abszolválni wrz verzióban - egyszerűen nem tudom lesebezni a tudjukkit annyira, hogy lássam a végét. -
#1847 6euro, de gmg-n már volt 3 is.. ha tudtam volna hogy kell, kreditből megvehettem volna :) -
#1846 Még mindig nincs meg :))
Ami késik, az jön.
A kép nagyon frankó lett!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.17. 17:31:45 -
#1845 -
HUN BECSEHELY #1844 Hali.Megvettem Stem-en,csak van egy kis gondom.Indittás után nem ad képet.Erre tud valaki valami megoldt.22-Monitoron jó,de 82-es TV-nem. -
#1843 Skacok, szerintem a k*va nagy "Warez kérdésekkel fáradj az off topikba!" szöveg elég egyértelmű. -
ratgab #1842 Legközelebbi steam akcióban megveszed 1000 Ft körüli áron és rögtön nem kell többet emiatt aggódnod. -
rockerzsolt #1841 Heló valaki tudna nekem segíteni a játékkal kapcsolatban nekem a black box verzió van fent de van egy gondom a játékkal nem tudnátok meg mondani mit tegyek hogy el mentse a küldetéseket amit már meg csináltam mert sajnos ha ki lépek mindig újra kell kezdenem mindent nem marad meg a mentés -
Timbu #1840 Vagy a Steamen most 6,5 EUR... Nagyobb leárazásokkor még kevesebb. -
mester1987 #1839 Próbáld vaalmelyik komponenst frissíteni az operációs rendszeredhez illeszkedően:
-NVIDIA vagy AMD (vagy ha más) legfrissebb drivere
-DirectX frissítése (ajánlom a dxwebsetup-ot)
-.NET Framework + VC Redist++, d ezek a lemezen vannak ált.
-Vírus nem-e szólhat közbe vagy más program, ami eredeti Windows fájlokat frissített vagy változtatott - erre jó a HitmanPro gyorskereséshez vagy hosszabb védelemhez az avast!, Norton, kaspersky, Microsoft Essentials, Emsisoft stb...
-Esetleg fizikai hiba (pl. merevlemez vagy bármilyen alkatrész hibája - ez a legnehezebb ha nem vagy otthon benne)
Tényleg bármi lehet... -
rockerzsolt #1838 már több napja próbálok rá jönni de még mindig nem menti el tudna valaki segíteni