4
  • Alvarez999
    #4
    A német törvényhozók és úgy általában a politikusok hülyeségben már lehagyják az USA-t.
  • aaaaa
    #3
    Nem is jó az , ha az emberek túl sokat,olvasnak, még okosak leszenek, ez pedig senkinek nem lehet a célja, mert az okos rabszolga nem jó.
  • Narxis
    #2
    Hagyd csak az emberekre, hogy mennyit akarnak olvasni.
  • B0nFire
    #1
    Kezd egyre unalmasabb lenni a téma. Lassan minden napra jut egy cikk a szerzői és szomszédos jogsértésekről, meg az ellene irányuló vendettáról. Szankciók és retorziók lesznek! Ha!

    Egyelőre ott tartunk, hogy az emberek jó nagy hányada egész életében egyetlenegy könyvet sem olvas el - legalábbis önszántából -, köszönhetően a neveltetésnek és az iskolarendszernek. Az összes olvasnivaló kimerül a napilapokban, és kész. Előbb talán rá kéne szoktatni az embereket az olvasásra, mielőtt megindítjuk a végső offenzívát ellenük.

    Ezeknél a jogvédőknél meg egyre inkább úgy tűnik, beakadt a lemez. Ugyanazokat szajkózzák egyfolytában, mint valami szar refrént, csak a nevek változnak a cikkben. HADOPI így meg úgy. Az cseppet sem érdekli őket, hogy a parlament is leszavazta; lekerült a napirendről, mert egy képviselő sem olyan hülye, hogy maga alatt vágja a fát. Ők akkor is izmoznak, holott az ISP-k kimondták kerekperec, hogy ők biza nem blokkolnak senkit hatósági végzés nélkül. De a jogvédők meg a kiadók csakazértis kekeckednek. Mintha meg sem hallanák az ellenvéleményt.

    Mi meg nem halljuk meg az övékét.

    Ezt nekik!