Több meleg karakter is lesz az új Csillagkapu sorozatban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát de annak volt felesége, gyereke és késõbb is összejött vagy 2-3 csajjal.

Hát igen, micsoda diszkrimináció, h eddig nem szerepeltek az sg sorozatokban a buzogányok. Na de majd most!
Következõ Stargate sorozatban lesznek heterok is ... :-D
gabber a hun
a tilk bruhahaha

Hát ezt azért nem kéne. Nagy fan vagyok, de ha nekiállnak buzulni, akkor részemrõl vége.
Eredeti sorozatban ki volt meleg?

CybeRick
Ha a meleg karakterek mégsem jönnének be a nézõknek, majd a forgatókönyvírók szépen felzabáltatják õket valami vérszomjas idegennel <#zavart1> Könnyen ki lehet írni karaktereket egy sorozatból, láttunk már erre példát.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Rájöttem wazze...csillagközi melegfelvonulás szervezése lesz a fõ storyline és az egyes részekben meg kell majd gyõzniük a különféle idegeneket,hogy csatlakozzanak...<#hehe>
Tollboaban es habban is fognak tancolni? 😊

Magiszter
Ha túlerõltetik a dolgot akkor tutira sok nézõt vesztenek. Meg akarnak nyerni egy másik társadalmi réteget is, de ezzel elvesztik a fõ célközönséget. Már ha egyáltalán van nekik ilyen.

Látom már, ezt a filmet úgy rakják már össze mint az együtteseket. A lényeg hogy mindenkinek tetszenek a tagok, az hogy milyen a zene az már mellékes. Hát egyre elszomorítóbb. Remélem nem lesz belõle csillagközi szappanopera amolyan csillagok közt😊
viszont a homo csajt meg csávót is pár évad alatt muszáj lesz összehozni valakivel és akkor már 2 homo csaj és 2 homo csávó lesz..vagy különben azt mutatják majd be,hogy egyedülálló homo karaktereket folyton visszautasítanak és lesz mély depi meg moralizálás és a végén Sarlakk szájában végzik a Tatooin-on,mert nincs más kiút a magányból,mint az öngyilkosság😊))
Itt a globális felmelegedés...De ne legyünk raszisták ez jó hogy probálják megszoktatni velünk a meleg identitást 😛
mrzed001
A fene Nyálivúdba, ez már sok.
Azt még valahogy megette a bögyörõm, hogy MINDEN sorozatban KÖTELEZÕ hogy legyen valamelyik (überpozitív) karakter a tudjukmelyik népcsoportból ... attól már öklendezek, amikor már a szertartásaikat is belecsempészik (bujtatott reklám, vagy mi?) ... viszont melegekkel teletenni a sorozatot, na ez már nekem sok.
És szerencsére nem csak nekem, de a normális (még) többségi hetero társadalomnak is, szóval erõltessék csak, és hatalmas pofáraesés lesz.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

leszarom a buzikat, csak ne nyomják a képünkbe õket!

Mi a fenének kell ezt az SG-vel csinálni? Will & Grace nem elég? Ez diszkrimináció a heterokkal szemben 😊

Mindenesetre király lesz, amikor a nagydarab kigyúrt meleg karakter ráizgul valami 3 fejû, 6 szemû és kéttucat végtaggal rendelkezõ élienre, akinek még 5-6 csápja is van 😄
Nem zavarnak a langyik sem itt sem a 'valódi1 világban, de a létezésük, meg az hogy ennyire 'hirdetik' (jobb szó nem jut eszembe, talán, hogy 'elõtérbe helyezik magukat'?) az már zavaró az én toleranciámnak ...
hát hol fedték fel??..két felvétel között a lakókocsiban egymás között?..
"az eddigi Stargate-sorozatokban is voltak meleg karakterek, csak a képernyõn nem fedték fel orientáltságukat."..akkor meg ki a rákot érdekel és mi értelme volt utólag melegnek kikiáltani szerencsétlent,ha csak papíron volt olyan a karaktere??
AnarchoiD
SEX STARTREK N' ROCK & ROLL http://www.youtube.com/watch?v=0_Y2P-JkSWw nesztek 😉 ez "meleg" 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

CybeRick
Jó reggelt - ébresztõ! Sajnos már rég így van az amerikai sorozatokban is. Az hogy az SG-t is utolérte ez a fajta "divat", elszomorító. Semmi bajom a melegekkel, azzal sem ha megjelennek a médiában. Csakhogy lassan már divatos, "trendi" ha valaki meleg, vagy legalábbis biszex. És ezt nem gyõzik minden fronton erõltetni.
Hogy mikor jön Mo-ra SG-U? amint felkerül egy Tvrip <#beka2> De ezt már megszoktuk. SG-1 nemrég ért véget, és SG-A is csak a 3. évadot tapossa szinkronosan.

Néhány japán sorozat megnézése után már elõre félek.
Jó, tudom, hogy itt most nem egy japán sorozatról van szó, de rossz emlékeim vannak az ilyen karakterek szerepeltetésével kapcsolatban a sorozatokban.

Mindenesetre érdekes, hogy Azsia egyes országaiban (Japán) mennyire "trendi" kicsit langyinak kinézni.. A sorozatokban pedig mennyire "trendi" langyos karakterek szerepeltetése, ami szerintem csak a készítõk fantáziátlanságát bizonyítja..
Az SG nem érdekel nagyon, de nem szeretném, hogy az amerikai sorozatokban is feltûnjenek ilyen elemek. Sok jót nem ígér. :/

https://twitter.com/foodlfg

"abba bele sem gondolunk, hogy itthon mikor láthatjuk az új szériát..."
sztem nemsokkal az usa-ban leadott rész után<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

miért szerencse? mert csak filmeket nézel? szegény...😞((
Sebaj, több jut nekünk.
Még szerencse, hogy nem nézek sorozatokat.
Aláirom amit irsz,de vajh mekkora szexuális feszültség lesz 2 nagydarab,szõrõs pasi közt? Szvsz nem kéne.....
CybeRick
az idei év legkevésbé tetszõ spoilere. tartok tõle az új sorozat nekem már túl 'trendi' lesz, és minden más SG-1-es kedvelõnek.

Az eredeti sorozatban szerintem érdekes volt a szexuális feszültség O'Neill és Carter között, nem? Itt is érdekes lehet, hiszen arra fognak koncentrálni, hogy valakinek az exe a Földön van. Nem hiszem, hogy nagy összejövések lennének majd az SGU-ban.
schrank
valszeg nagy meleg rajongó tábora volt annak a kopasz kigyúrt néger tranvesztitának a sorozatban akinek egy kígyó nõtt ki a hasából <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sippie
Hát igen, általában a történet szempontjából aztán rohadtul fontos hogy ki kihez vonzódik, így feltétlen kell hogy legyen minden sorozatban legalább 2 meleg... pffff...
Na most mondjátok, hogy a globális felmelegedés nem létezik 😊