Több meleg karakter is lesz az új Csillagkapu sorozatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Azt még valahogy megette a bögyörõm, hogy MINDEN sorozatban KÖTELEZÕ hogy legyen valamelyik (überpozitív) karakter a tudjukmelyik népcsoportból ... attól már öklendezek, amikor már a szertartásaikat is belecsempészik (bujtatott reklám, vagy mi?) ... viszont melegekkel teletenni a sorozatot, na ez már nekem sok.
És szerencsére nem csak nekem, de a normális (még) többségi hetero társadalomnak is, szóval erõltessék csak, és hatalmas pofáraesés lesz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hogy mikor jön Mo-ra SG-U? amint felkerül egy Tvrip <#beka2>#beka2> De ezt már megszoktuk. SG-1 nemrég ért véget, és SG-A is csak a 3. évadot tapossa szinkronosan.
Jó, tudom, hogy itt most nem egy japán sorozatról van szó, de rossz emlékeim vannak az ilyen karakterek szerepeltetésével kapcsolatban a sorozatokban.
Mindenesetre érdekes, hogy Azsia egyes országaiban (Japán) mennyire "trendi" kicsit langyinak kinézni.. A sorozatokban pedig mennyire "trendi" langyos karakterek szerepeltetése, ami szerintem csak a készítõk fantáziátlanságát bizonyítja..
Az SG nem érdekel nagyon, de nem szeretném, hogy az amerikai sorozatokban is feltûnjenek ilyen elemek. Sok jót nem ígér. :/
https://twitter.com/foodlfg
sztem nemsokkal az usa-ban leadott rész után<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"