40
  • polarka
    Hát de annak volt felesége, gyereke és később is összejött vagy 2-3 csajjal.
  • Imre84
    Hát igen, micsoda diszkrimináció, h eddig nem szerepeltek az sg sorozatokban a buzogányok. Na de majd most!
  • tyuklepes
    Következő Stargate sorozatban lesznek heterok is ... :-D
  • gabber a hun
    a tilk bruhahaha
  • lamer the true
    Hát ezt azért nem kéne. Nagy fan vagyok, de ha nekiállnak buzulni, akkor részemről vége.
  • polarka
    Eredeti sorozatban ki volt meleg?
  • CybeRick
    Ha a meleg karakterek mégsem jönnének be a nézőknek, majd a forgatókönyvírók szépen felzabáltatják őket valami vérszomjas idegennel Könnyen ki lehet írni karaktereket egy sorozatból, láttunk már erre példát.
  • cateran
    Rájöttem wazze...csillagközi melegfelvonulás szervezése lesz a fő storyline és az egyes részekben meg kell majd győzniük a különféle idegeneket,hogy csatlakozzanak...
  • lammaer
    Tollboaban es habban is fognak tancolni? :)
  • Magiszter
    Ha túlerőltetik a dolgot akkor tutira sok nézőt vesztenek. Meg akarnak nyerni egy másik társadalmi réteget is, de ezzel elvesztik a fő célközönséget. Már ha egyáltalán van nekik ilyen.
  • gemihu
    Látom már, ezt a filmet úgy rakják már össze mint az együtteseket. A lényeg hogy mindenkinek tetszenek a tagok, az hogy milyen a zene az már mellékes. Hát egyre elszomorítóbb. Remélem nem lesz belőle csillagközi szappanopera amolyan csillagok közt:)
  • xido
    viszont a homo csajt meg csávót is pár évad alatt muszáj lesz összehozni valakivel és akkor már 2 homo csaj és 2 homo csávó lesz..vagy különben azt mutatják majd be,hogy egyedülálló homo karaktereket folyton visszautasítanak és lesz mély depi meg moralizálás és a végén Sarlakk szájában végzik a Tatooin-on,mert nincs más kiút a magányból,mint az öngyilkosság:)))
  • GG
    Itt a globális felmelegedés...De ne legyünk raszisták ez jó hogy probálják megszoktatni velünk a meleg identitást :P
  • mrzed001
    A fene Nyálivúdba, ez már sok.
    Azt még valahogy megette a bögyörőm, hogy MINDEN sorozatban KÖTELEZŐ hogy legyen valamelyik (überpozitív) karakter a tudjukmelyik népcsoportból ... attól már öklendezek, amikor már a szertartásaikat is belecsempészik (bujtatott reklám, vagy mi?) ... viszont melegekkel teletenni a sorozatot, na ez már nekem sok.
    És szerencsére nem csak nekem, de a normális (még) többségi hetero társadalomnak is, szóval erőltessék csak, és hatalmas pofáraesés lesz.
  • T O M
    leszarom a buzikat, csak ne nyomják a képünkbe őket!
  • zedow
    Mi a fenének kell ezt az SG-vel csinálni? Will & Grace nem elég? Ez diszkrimináció a heterokkal szemben :)
  • tyuklepes
    Mindenesetre király lesz, amikor a nagydarab kigyúrt meleg karakter ráizgul valami 3 fejű, 6 szemű és kéttucat végtaggal rendelkező élienre, akinek még 5-6 csápja is van :D
  • tyuklepes
    Nem zavarnak a langyik sem itt sem a 'valódi1 világban, de a létezésük, meg az hogy ennyire 'hirdetik' (jobb szó nem jut eszembe, talán, hogy 'előtérbe helyezik magukat'?) az már zavaró az én toleranciámnak ...
  • xido
    hát hol fedték fel??..két felvétel között a lakókocsiban egymás között?..
  • xido
    "az eddigi Stargate-sorozatokban is voltak meleg karakterek, csak a képernyőn nem fedték fel orientáltságukat."..akkor meg ki a rákot érdekel és mi értelme volt utólag melegnek kikiáltani szerencsétlent,ha csak papíron volt olyan a karaktere??
  • AnarchoiD
    SEX STARTREK N' ROCK & ROLL nesztek ;) ez "meleg" :)
  • CybeRick
    Jó reggelt - ébresztő! Sajnos már rég így van az amerikai sorozatokban is. Az hogy az SG-t is utolérte ez a fajta "divat", elszomorító. Semmi bajom a melegekkel, azzal sem ha megjelennek a médiában. Csakhogy lassan már divatos, "trendi" ha valaki meleg, vagy legalábbis biszex. És ezt nem győzik minden fronton erőltetni.
    Hogy mikor jön Mo-ra SG-U? amint felkerül egy Tvrip De ezt már megszoktuk. SG-1 nemrég ért véget, és SG-A is csak a 3. évadot tapossa szinkronosan.
  • FoodLFG
    Néhány japán sorozat megnézése után már előre félek.
    Jó, tudom, hogy itt most nem egy japán sorozatról van szó, de rossz emlékeim vannak az ilyen karakterek szerepeltetésével kapcsolatban a sorozatokban.

Mindenesetre érdekes, hogy Azsia egyes országaiban (Japán) mennyire "trendi" kicsit langyinak kinézni.. A sorozatokban pedig mennyire "trendi" langyos karakterek szerepeltetése, ami szerintem csak a készítők fantáziátlanságát bizonyítja..
    Az SG nem érdekel nagyon, de nem szeretném, hogy az amerikai sorozatokban is feltűnjenek ilyen elemek. Sok jót nem ígér. :/
  • emile zola
    "abba bele sem gondolunk, hogy itthon mikor láthatjuk az új szériát..."
    sztem nemsokkal az usa-ban leadott rész után
  • winnie
    miért szerencse? mert csak filmeket nézel? szegény...:(((
  • 1Obi1
    Sebaj, több jut nekünk.
  • willcox
    Még szerencse, hogy nem nézek sorozatokat.
  • cateran
    Aláirom amit irsz,de vajh mekkora szexuális feszültség lesz 2 nagydarab,szőrős pasi közt? Szvsz nem kéne.....
  • CybeRick
    az idei év legkevésbé tetsző spoilere. tartok tőle az új sorozat nekem már túl 'trendi' lesz, és minden más SG-1-es kedvelőnek.
  • kalapos01
    Az eredeti sorozatban szerintem érdekes volt a szexuális feszültség O'Neill és Carter között, nem? Itt is érdekes lehet, hiszen arra fognak koncentrálni, hogy valakinek az exe a Földön van. Nem hiszem, hogy nagy összejövések lennének majd az SGU-ban.
  • schrank
    valszeg nagy meleg rajongó tábora volt annak a kopasz kigyúrt néger tranvesztitának a sorozatban akinek egy kígyó nőtt ki a hasából
  • Sippie
    Hát igen, általában a történet szempontjából aztán rohadtul fontos hogy ki kihez vonzódik, így feltétlen kell hogy legyen minden sorozatban legalább 2 meleg... pffff...
  • Herczi
    Na most mondjátok, hogy a globális felmelegedés nem létezik :)