Rablás? "az adott film borítóját, valamint 5 dollárt kötelesek beküldeni, ezért pedig megkapják az alkotás Blu-ray korongon megjelenő változatát." Megmarad mindkét példány. Nem rossz üzleti fogás, de a vásárlók is olcsóbban juthatnak a nyertes formátumhoz, mintha meg akarnák venni még egyszer. Ha már a HD dvd lejátszójuk megadja magát, nehéz lesz pótolni, és mehet a kukába a gyűjtemény.
cateran#4
Ne lottózz....a VHS mögött a JVC állt, a Sony a Betamaxot támogatta...
sztem is korrekt ajánlat. meg nem is köteles visszavinni, szóval nem volt szerencséje. ez legyen a legnagyobb gondja.
ui: én a BD-re tettem volna (ha kelett volna vennem) mert ami mögött a sony áll (ld vhs) az jó esélyekkel indul, főleg ilyen TV/mozi/adathotdozó téren. amúgy kb mindkettőt ugyanolyan érdektelennek tartottam.
Cat 02#2
*$6.95 shipping & handling on each order within the Continental US, $8.95 per order within
Hawaii, Alaska and Puerto Rico (plus applicable taxes). Certain restrictions apply
hehe
Hülye aki azt várja, hogy cseréljék be neki ingyen. Fogadja el, hogy rossz lóra tett és örüljön, hogy viszonylag olcsón kijavíthatja a hibáját. Ez így korrekt.