8
-
#8 az a baj hogy szépen lassan ezekkel az übergagyi zsebpénz-költségvetésű filmadaptációkkal aláássák a filmipar utolsó szándékmorzsáit is hogy rendes nagyfilmet akarjanak csinálni lovecraft zseniális sztorijaiból :s -
blessyou #7 Remélem del Toro-nak sikerülni fog, benne azért több reményem van. -
blessyou #6 Lehet, hogy ez a baj. Egy igazi (!) Lovecraft-adaptáció minden lenne, csak nem az, amit Horrywood elképzel a sikeres horrorfilmekről, és nem akar senki kockáztatni. Pedig szerintem meg lehetne jó ütősre csinálni, és szokatlan, újszerű volna, nem a sokadik ugyanolyan horror. -
Etinger #5 "mintha csak a barátok köztöt nézném" najó ez lehet kicsit erős volt :D -
Etinger #4 Hát körülbelül... de azt nem értem mi az oka ennek? Jó alapanyag lenne, és ha iszonyatosan gyenge horror filmekre futja --> Újvilág szülötte pl... akkor erre miért nem? Jaaa... hogy jócsaj nincs benne? Miért nem írják át, ha csak a gond? Nem értem... ez az előzetes is... hát... egy vicc. De most komolyan.. mintha csak a barátok köztöt nézném. -
Gilgamesh #3 "A legértelmesebb lovecraft-feldolgozás a fanok által készített fekete-fehér némafilm volt eddig, szerintem."
Egyetértek. Ha jól tudom, most a Suttogás a sötétben ff verzióján dolgoznak, szóval örömködhetünk akkor is, ha ez itt fent szemétnek bizonyulna. -
ntom #2 Iszonyatos költségvetés lehet mögötte, a jelenetek beállítása néhol a csengetett mylord-ot is eléri.
A legértelmesebb lovecraft-feldolgozás a fanok által készített fekete-fehér némafilm volt eddig, szerintem. A legparásabb novelláihoz nem is kéne műszörny, csak jól eltalált hangulat, hang, jól elhelyezett árnyékok... -
blessyou #1 Jeffrey Combs jó választásnak tűnik Wilbur Whateley szerepére.