Hibrid autó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Árban mindenképpen az Insight a nyerõ 😊 Kinézet alapján is bejön. Bár lehet, hogy hátul már nem férnék el, de én úgyis elöl ülök 😊
Mit értesz nazon, hogy nem feltétlenül képviselnek egy kategóriát? Mennyivel jobb vagy rosszabb a prius mint az insight?
What would Jesus do?
Toyota Prius - 7,15 millió (alapár)
Honda Insight - 5,6 millió (fullextra)
Azért ezek nem feltétlenül képviselnek egy kategóriát 😊
South Parkot nem nézem 😊
What would Jesus do?
Ám itt az Insight, kategóriájában nem mondanám sokkal drágábbnak.
What would Jesus do?
What would Jesus do?
What would Jesus do?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a kérdést már én is sokszor feltettem magamnak. De szerintem nem kell szakértõnek lenni, ahhoz hogy ezt megválaszold magadnak. Te tudod mennyit mész, hol és mennyit használod. Ha csak alap dolgokat veszel figyelembe...mint pl.
Minél többet használod az autót annál gazdaságosabb a vétel, hamarabb visszanyered a ráfordított plusz költséget. Nézd meg a különbözetet egy másik autó választása esetén, és az átlag fogyasztás differenciáját alapul véve mennyi idõ alatt nyered vissza ezt a pénzt.
Vedd még bele hogy nagyvárosban használod-e az autót, ha igen, akkor meglehetõsen sokat lehet megtakarítani a parkolási költségeken is!!! Ugyanis a hibrid autóknak nincs parkolási díja!
Szerintem 7 év elég sok idõ....
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
What would Jesus do?