Hibrid autó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez olyan szerintem, hogy az Internet korában aki érdeklõdik valami után, nem nehéz utána néznie, érted...
Reklámoknak meg inkább az a feladata, hogy felhívja a figyelmet valahogy. Pl egy Dexter-es reklám olyan volt, hogy vérszínûre színezték egy szökõkútnak a vizét és körbevették ilyen "police-os" szalaggal, egy hétig csak róluk szólt szinte az egész blogoszféra, hogy mekkora királyság vagy éppen hülyeség volt az egész (ugye a vélemények már szubjektívek). A lényeg, hogy megdöbbentõ volt és ment a reklám ezerrel. Most egy ilyen 50-es évekbeli reklám meg milyen lenne már, amiben elkezdik sorolni, hogy milyen fasza az autó, meg amúgy környezetet kímél, meg van piros és pepita színben, meg kézen állva tapsol, meg...
Érted :-)
Reklámoknak meg inkább az a feladata, hogy felhívja a figyelmet valahogy. Pl egy Dexter-es reklám olyan volt, hogy vérszínûre színezték egy szökõkútnak a vizét és körbevették ilyen "police-os" szalaggal, egy hétig csak róluk szólt szinte az egész blogoszféra, hogy mekkora királyság vagy éppen hülyeség volt az egész (ugye a vélemények már szubjektívek). A lényeg, hogy megdöbbentõ volt és ment a reklám ezerrel. Most egy ilyen 50-es évekbeli reklám meg milyen lenne már, amiben elkezdik sorolni, hogy milyen fasza az autó, meg amúgy környezetet kímél, meg van piros és pepita színben, meg kézen állva tapsol, meg...
Érted :-)
jóvan nyilván ezt fogom megnézni, de ha venni is szeretnél kocsit, akkor ez már kevés és vásárlás elõtt inkabb a technikai adatokat nézed nem ezt a csili-vili reklámot 😄
persze semmibajom meg mindig ezzel csak picit furcsállom
persze semmibajom meg mindig ezzel csak picit furcsállom
Persze, de mit nézel meg többször, egy átlagos kocsiról szóló reklámot, vagy egy újfajta, ötletes videót?
Üdvözlet 2009-ben :-)
Üdvözlet 2009-ben :-)
woahh nem rossz, de lehet inkabb ha egy kocsit reklámozok akkor arra kéne fektetni a hangsúlyt nem erre,de ennek ellenére jó kis video
De mostanában egyre több helyen felbukkan ez a 'mozaik' téma, a következõ reklám spot-ba gondolom már 1.000.000 monitor fog villogni legalább
Megnéztem végre otthon, eddig mindig kiment a fejembõl :-)
Wow, királyság, mint a Wario Wii reklámja jútúbon, szeretem az ilyen kreatív megoldásokat! Ráadásul itt az egész oldalról valami printscreent csinál és úgy dobja át a flashbe. Kiváncsi lennék a technikai hátterére, hogy hogyan oldották meg...
Wow, királyság, mint a Wario Wii reklámja jútúbon, szeretem az ilyen kreatív megoldásokat! Ráadásul itt az egész oldalról valami printscreent csinál és úgy dobja át a flashbe. Kiváncsi lennék a technikai hátterére, hogy hogyan oldották meg...
Mi érdekelne? Én tudom a választ: 42
;-)
Amúgy tényleg, mi érdekelne pontosabban?
;-)
Amúgy tényleg, mi érdekelne pontosabban?
Engem is érdekelne!
Persze, végeredmény szempontjából igen, de én eleinte simán azt hittem, hogy ez egy animációs film (végül is nem HD-ban tekinthetõ meg, de ha azzal lenne se jelentene semmit), aztán láttam, hogy tényleg valós helyszín és kocsik, majd utána mutatták az egészben a trükköt. Szóval lényegtelen, de érdekes adat :-)
Teljesen lényegtelen 😊
Közben utána néztem jútúbon a "werk" filmnek, hogy hogyan is csinálták, azért csaltak benne bõven, haha. Vagyis nem mind autó, ami fénylik... ;-)
Na ennyi! Szerintem is az kéne, hogy az embereket kényszeríteni afelé hogy ne csak X5-ösökkel rohangáljanak a sarki közértekig. Ezek a hibridek már iránymutatást képviselnek és nem ártana elkezdeni környezettudatosan gondolkodni.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Hát ezt így nekem melóból nem hozza be :-(
Írja be valaki SPOILEResen, hogy mi is lenne a poén :-D
Írja be valaki SPOILEResen, hogy mi is lenne a poén :-D
Akkor már inkább itt nézzétek 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt maga az oldal is része a reklámnak. Indítsátok el a vieót (ne full screenen!) és meglátjátok 😊
Itt az elsõ Insight reklám is
az 54. számú Szabadkõmûves Kamara tiszteletbeli elnöke vagyok. És nem sikerült megtörnünk a priusok terjedését sem. 😄D Mi lesz a hondákkal? 😉
annyit nem tud fizetni egyetlen lobbi csoport sem.
a 2 milka hasonlat volt
ha az olaj-lobbi meg is akadályozza az új dolgok megjelenését a mindennapokban, a hadi-fejlesztés majd elõtérbe hozza onnantól pedig nincs megállás
De most erre lesz igény úgy is.
A benzin és az olaj ár majd fel fog szökni úgy is. Menni pedig akkor is kell és a megoldás a hibrid esetleg hasonló technológiájú autókban lesz.
De ha belegondolunk...csak a japánok próbálkoznak ezzel.Szóval ez még nem most lesz.
A benzin és az olaj ár majd fel fog szökni úgy is. Menni pedig akkor is kell és a megoldás a hibrid esetleg hasonló technológiájú autókban lesz.
De ha belegondolunk...csak a japánok próbálkoznak ezzel.Szóval ez még nem most lesz.
Jó, senki se mondta, hogy nem fognak elterjedni, de a robbanómotors modellekhez is kellett jó pár év, míg tényleg elterjedtek.
A hibrid meg jó úttörõje LEHET ennek az egésznek. Szerintem.
A hibrid meg jó úttörõje LEHET ennek az egésznek. Szerintem.
az automobil feltalálásakor sem volt egy benzinkút se nemhogy hálózat, se autószerelõ se gumis, mégis elterjedt
Baromság, mivel ahhoz hogy üzemeltetni tudj egy ilyen autót, például hidrogénest, ahhoz kúthálózat is kell. Amíg az nincs, addig hiába dobják neked AKÁRMENNYIÉRT piacra. Másrészt nyilvám 2M HUF abszolút nem reális egy normális hidrogénes autóért sem.
én a hibrideket csak félmegoldásnak tartom amolyan elsõ lépéseknek
van ez a "kinetikus energiavisszanyerõ lassítórendszer": ha ezt ötvözik az elektromos meghajtással legalább olyan jó jármûvet alkotnának mint akármelyik hagyományos
szóval a technika az rendelkezésre áll csak valamiért döcög a fejlesztés
van ez a "kinetikus energiavisszanyerõ lassítórendszer": ha ezt ötvözik az elektromos meghajtással legalább olyan jó jármûvet alkotnának mint akármelyik hagyományos
szóval a technika az rendelkezésre áll csak valamiért döcög a fejlesztés
Ezekben azért nem hiszek maradéktalanul... Ha valaki piacra dobna egy autót 2 millióért, ami 2 litert fogyaszt, temérdek számra vennék. Ha a technológia már adott, nincs az a lobbi, ami megállít egy ekkora üzletet.
Igen, sajnos én is hasonló állásponton kell, hogy legyek. Mert persze, a technológiai háttér minden bizonnyal adott, csak a többi nem...
Akár tetszik akár nem, az a gyár aki környezetbarát autót akar piacra dobni, ugyanúgy a vadkapitalista pénzvilágban kénytelen mûködni, mint a többi aki benzintemetõket meg koromdízeleket gyárt. Ez nem jótékonysági kérdés.
Alapjaiban világrengetõ dolgot csak akkor lehetne bevezetni, ha a pénzrendszert alakítaná át, vagy szüntetné meg valaki. Egészen addig csak apró lépésekkel, pepecseléssel lehet elõre haladni.
Alapjaiban világrengetõ dolgot csak akkor lehetne bevezetni, ha a pénzrendszert alakítaná át, vagy szüntetné meg valaki. Egészen addig csak apró lépésekkel, pepecseléssel lehet elõre haladni.
A hybrid megoldásnál is csak azt tartották elsõsorban szem elõtt,hogy minél több pénzt tudjanak belõle csinálni. Szerintem a technológia már adott,hogy egy totál környezetkímélõ járgányt csináljanak de akkor mibõl élnének meg azok akik benzinnel és olajjal kereskednek?
A hybrid benzinnel is megy plusz környezetkímélõ egy kicsit. Az emberekben pedig kezd a tudatosság szemet nyitni. Ezért van rá kereslet.
Ezzel pedig mindenki jól jár. A környezetvédõk, a kereskedõk és a vásárlók is....aki nem jár teljesen jól az pedig a föld anya.
A hybrid benzinnel is megy plusz környezetkímélõ egy kicsit. Az emberekben pedig kezd a tudatosság szemet nyitni. Ezért van rá kereslet.
Ezzel pedig mindenki jól jár. A környezetvédõk, a kereskedõk és a vásárlók is....aki nem jár teljesen jól az pedig a föld anya.
Tényleg, vezetni mennyivel másabb egy hibridet, mint egy teszem azt átlagos benzines autót? Nem volt még sajnos alkalmam hibridet vezetni...
Amúgy tény, hogy felemás megoldás, de legalább elindult valami a változás felé... legalább is egy kis halvány remény van rá :-)
Amúgy tény, hogy felemás megoldás, de legalább elindult valami a változás felé... legalább is egy kis halvány remény van rá :-)
Ja, törõdjön bele aki akar.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ja, nem kell annyira forgatni, hogy menjen...pont erre találták ki...viszont gyengébb is 😊))
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
visszakaptam a 4afe-met en jobban szeretem mint a 4age-t 😊
respect to the man in the ice cream van
Jólvan, majd építek egy hibrid motort...7A-FE alja, 4A-GE teteje...XDDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
mondjuk ez a hibrid megoldás olyan felemás, nem igazán a környezetkímélésre mentek 😊
lexus ls600h V8 & Electric Lexus Hybrid Drive
lexus ls600h V8 & Electric Lexus Hybrid Drive
hát ja sajnos a toyota nem igazán csinál már tökös autókat
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
minek vna ilyen hangja: (tikk, takk, tikk, takk)
-hibrid autó elõz egy biciklist.😛
-hibrid autó elõz egy biciklist.😛
http://www.tenke.hu
Jelentos adokedvezmeny is van a hibrid autokra. Londonban pedig nem kell fizetni a dugo dijat, ha valaki hibrid autoval megy be a zonaba. Napi 8 font amugy a dij. A terepjarokra meg 15 fontra akarjak emelni. Budapesten is tervezik bevezetni a dugo dijat. Tehat nem mondananm, hogy nem eri meg.
Kaliforniában már ki van építgve egy teszt hidrogén-kút hálózat, ott már használnak is FCX-eket. Szóval még "béta teszt" fázisban van, de szerintem is ez a jövõ a hibrod csak egy átmenet ami ki fog halni.
Kutat meg azért nem építenek, mert nincs autó, ami ott tankolna, így sosem lesz belõle semmi.
Arra várnak, hogy legyen hidrogénkút hálózat hozzá. Anélkül ugyanis értelmetlen értékesíteni.