181
Megéri hibrid autót venni?
  • N3TuddKi
    Toyota hibridek Európából
  • N3TuddKi
    biztos ennyire elégedettek a külsejével,
    de a belső designereket mindig kirúgják :Ð
  • Borg
    Nade ez már a harmadik :D
    Akárhogyis, ezt a műszerfalat sosem fogom megérteni... a külső még csak hagyján, az oldalról meg hátulról ugyanolyan csúnya mint az Insight. Viszont az Insight szemből sokkal jobb.
  • N3TuddKi
    Prius sosem votl valami szép. az első generáció kifejezetten bűnrondának nevezhető.
  • Borg
    Most olvastam a TC-n a tesztet... hát szegényem ritka ronda lett, főleg belül, de kívül is...
    Viszont amit tud, az előtt le a kalappal. Kéne :)
  • Sir Quno Jedi
    Jahkérem ők nincsenek 35 évvel elmaradva. :D
  • R0zs0máK
    Igen, de ezzel meg el lehet menni tankolni a benzinmotor használata nélkül...csodálatos :DDDD
  • N3TuddKi
    na ez sem teljesen igaz :)
    van egy '88as amerikai autóm digitális műszerfallal. Kódot kér, hogy űjra életre keljen kmóra. :) Nesze neked NASA :Ð
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Hagyomáynos kocsit megtankolod és megy, nem kell hozzá NASA űrtechnika. (1990-ig bezárólag)
  • R0zs0máK
    Igen, de egy hagyományos kocsihoz képest akkora jó :DDD
  • N3TuddKi
    de nagyon jól hangzik. :)
  • Sir Quno Jedi
    A kukába?! Tudod, hogy ez egy hamvaiban halott átmeneti technológia, ergó tökéletesíteni szép dolog, de aztán megy a szemétbe és örökre elfeledik még a létezését is (még szerencse).
  • N3TuddKi
    én már akkor nagyon öreg leszek :)
  • N3TuddKi
    szerintem egyre pofásabb és lassan elér oda ahová egy hibridnek el kell érnie.
  • R0zs0máK
    kezdem megszeretni a hibrideket :DDDD
  • jhetedikj
    Új Toyota Pirus!
    csak így sikerült...

Videáról hogy kell videót berakni?
  • Sir Quno Jedi
    Azt képzeld el, ha majd atomhajtásúak lesznek a verdák, mint a Falloutban! :DDD
  • N3TuddKi
    na megint valami amivel lehet az emberek kedélyeit borzolni:
    Hibrid autók veszélyei
  • N3TuddKi
    ez is emberi lépték, csak nagyobb :Ð
  • Sir Quno Jedi
    Kinéztem múltkor egy 72' 7000cc-s kis Thunderbird-öt, de túl drágán adják ezeket. Sniff...
  • Punker
    te 1 gép vagy ráadásul software hibás, én emberi léptékkel gondolkozok
  • Sir Quno Jedi
    Ehhh, engem erősen érintett a szép magas benzinár. Gondolkodtam is, hogy nem elég városba a 3000V6, veszek egy 6000V8, avagy 8000V12-est.
  • Punker
    még mindig a gyalog legtöbbször :D
  • Sir Quno Jedi
    Na?! nagyon csendben vagytok! Mindenki megvette már a maga hibridjét és boldog vele, vagy mi van!??! :D
  • Borg
    Honda Eco Touron volt olyan Insight, amit behoztak 3.5/100km-es fogyira :)
  • R0zs0máK
    Lexus RX450h?
  • nagyadam77
    Ahaa, és az aksik vesznek el helyet a csomagtartóból? Gondolom nem, mert nem olyan nagyok amúgy sem, meg azért eléggé méretes a hátulja így is. Engem valahogy a hibrid Lexus SUV-kre emlékeztet az alakja. Tipikus családi autó forma.
  • Borg
    A padlólemez közös, de ettől még az Insightnak nagyobb a puttonya, mert ott vannak az akksik.
  • Borg
    Ez igy ebben a formában nem igaz. A benzinmotor benzinellátását kis terhelésnél kapcsolja le, nem sebesség függvényében...
  • nagyadam77
    Na ezt nem is tudtam. Mondjuk a Jazz valahogy "tömzsibb" nem?
  • baluk10
    az tuti,nekem nagyon tetszik az a megoldás a hibrideknél,hogy egy bizonyos sebességig nem kapcsol be a benzinmotor,ez lehet akár 40-50km/h-rás sebesség,ha azt nézed ennyivel sokszor mész a városban,és nincsen benzinfogyasztásod....:):)
  • Borg
    Az Insight lényegében a Jazz hibrid változata. Egy padlólemezre épülnek.
  • nagyadam77
    Azért biztos többet eszik a gyárilag megállapítottnál de még így is kevesebbet mint a legtöbb benzinmotoros.
  • baluk10
    hát fene tudja hogy van-e,de szerintem a hibrid autó megéri hosszabbtávon mindenképpen,hacsak a benzinfogyasztásra gondolunk,és legyen szó bármelyik hibrid autóról,mondjuk nekem is bejön ez az új honda,fogyasztása az nagyon baráti,4,5 liter
  • Sir Quno Jedi
    Naná, hogy látnak. Maguk termelik meg (nacionalizmuséltető érzés), éjjel-nappal dugóban állnak, ergó jó nekik bármi, ami kevesbbet pöfög egy ájgónál.
  • nagyadam77
    Hát igen, ott kicsit nagyobb az életszínvonal is mint nálunk de nem is csodálom hogy egyből az élre ugrott. Relatíve alacsony árú, jó teljesítményű, minőségi autó, viszonylag értelmes külsővel (ha a hátuljától eltekintünk ^^). Hülye kérdés: Jazzből is van hybrid változat vagy ez a rendes benzinmotoros? És ennyire népszerű lenne? :O
  • Borg
    Nem is az áron van a hangsúly, hanem hogy ezekszerint látnak értelmet benne.
  • Sir Quno Jedi
    Japánban. Azoknak semmi sem drága, meg kb. 20 évvel vannak előttünk.
  • Borg
    Az Insight japánban már sikermodell, máris az eladási listák élére kúszott, pedig alig kapni pár hónapja. A második pedig a Jazz.
  • nagyadam77
    Bár én is azon az állásponton vagyok hogy a hibrid csak egy szükséges evolúciós lépcső, úgy gondolom elég sokára lesz mire feljebb lépünk egyet. Tehát érdemes beruházni hibridre, nem fog pár év múlva "kihalni". Nekem az első élményem velük egy Lexus RX400 volánja mögött volt. Finoman szólva is elolvadtam :) Bár nekem még messze az árkategóriámon kívül vannak ezek a gépek de úgy gondolom jó lépés beruházni egyre ha valaki megteheti.