181
Megéri hibrid autót venni?
-
#181 Toyota hibridek Európából -
#180 biztos ennyire elégedettek a külsejével,
de a belső designereket mindig kirúgják :Ð -
Borg #179 Nade ez már a harmadik :D
Akárhogyis, ezt a műszerfalat sosem fogom megérteni... a külső még csak hagyján, az oldalról meg hátulról ugyanolyan csúnya mint az Insight. Viszont az Insight szemből sokkal jobb. -
#178 Prius sosem votl valami szép. az első generáció kifejezetten bűnrondának nevezhető. -
Borg #177 Most olvastam a TC-n a tesztet... hát szegényem ritka ronda lett, főleg belül, de kívül is...
Viszont amit tud, az előtt le a kalappal. Kéne :) -
#176 Jahkérem ők nincsenek 35 évvel elmaradva. :D -
#175 Igen, de ezzel meg el lehet menni tankolni a benzinmotor használata nélkül...csodálatos :DDDD -
#174 na ez sem teljesen igaz :)
van egy '88as amerikai autóm digitális műszerfallal. Kódot kér, hogy űjra életre keljen kmóra. :) Nesze neked NASA :Ð -
#173 Ja. Hagyomáynos kocsit megtankolod és megy, nem kell hozzá NASA űrtechnika. (1990-ig bezárólag) -
#172 Igen, de egy hagyományos kocsihoz képest akkora jó :DDD -
#171 de nagyon jól hangzik. :) -
#170 A kukába?! Tudod, hogy ez egy hamvaiban halott átmeneti technológia, ergó tökéletesíteni szép dolog, de aztán megy a szemétbe és örökre elfeledik még a létezését is (még szerencse). -
#169 én már akkor nagyon öreg leszek :) -
#168 szerintem egyre pofásabb és lassan elér oda ahová egy hibridnek el kell érnie. -
#167 kezdem megszeretni a hibrideket :DDDD -
#166 Új Toyota Pirus!
csak így sikerült...
Videáról hogy kell videót berakni? -
#165 Azt képzeld el, ha majd atomhajtásúak lesznek a verdák, mint a Falloutban! :DDD -
#164 na megint valami amivel lehet az emberek kedélyeit borzolni:
Hibrid autók veszélyei -
#163 ez is emberi lépték, csak nagyobb :Ð -
#162 Kinéztem múltkor egy 72' 7000cc-s kis Thunderbird-öt, de túl drágán adják ezeket. Sniff... -
#161 te 1 gép vagy ráadásul software hibás, én emberi léptékkel gondolkozok -
#160 Ehhh, engem erősen érintett a szép magas benzinár. Gondolkodtam is, hogy nem elég városba a 3000V6, veszek egy 6000V8, avagy 8000V12-est. -
#159 még mindig a gyalog legtöbbször :D -
#158 Na?! nagyon csendben vagytok! Mindenki megvette már a maga hibridjét és boldog vele, vagy mi van!??! :D -
Borg #157 Honda Eco Touron volt olyan Insight, amit behoztak 3.5/100km-es fogyira :) -
#156 Lexus RX450h? -
nagyadam77 #155 Ahaa, és az aksik vesznek el helyet a csomagtartóból? Gondolom nem, mert nem olyan nagyok amúgy sem, meg azért eléggé méretes a hátulja így is. Engem valahogy a hibrid Lexus SUV-kre emlékeztet az alakja. Tipikus családi autó forma. -
Borg #154 A padlólemez közös, de ettől még az Insightnak nagyobb a puttonya, mert ott vannak az akksik. -
Borg #153 Ez igy ebben a formában nem igaz. A benzinmotor benzinellátását kis terhelésnél kapcsolja le, nem sebesség függvényében... -
nagyadam77 #152 Na ezt nem is tudtam. Mondjuk a Jazz valahogy "tömzsibb" nem? -
baluk10 #151 az tuti,nekem nagyon tetszik az a megoldás a hibrideknél,hogy egy bizonyos sebességig nem kapcsol be a benzinmotor,ez lehet akár 40-50km/h-rás sebesség,ha azt nézed ennyivel sokszor mész a városban,és nincsen benzinfogyasztásod....:):) -
Borg #150 Az Insight lényegében a Jazz hibrid változata. Egy padlólemezre épülnek. -
nagyadam77 #149 Azért biztos többet eszik a gyárilag megállapítottnál de még így is kevesebbet mint a legtöbb benzinmotoros. -
baluk10 #148 hát fene tudja hogy van-e,de szerintem a hibrid autó megéri hosszabbtávon mindenképpen,hacsak a benzinfogyasztásra gondolunk,és legyen szó bármelyik hibrid autóról,mondjuk nekem is bejön ez az új honda,fogyasztása az nagyon baráti,4,5 liter -
#147 Naná, hogy látnak. Maguk termelik meg (nacionalizmuséltető érzés), éjjel-nappal dugóban állnak, ergó jó nekik bármi, ami kevesbbet pöfög egy ájgónál. -
nagyadam77 #146 Hát igen, ott kicsit nagyobb az életszínvonal is mint nálunk de nem is csodálom hogy egyből az élre ugrott. Relatíve alacsony árú, jó teljesítményű, minőségi autó, viszonylag értelmes külsővel (ha a hátuljától eltekintünk ^^). Hülye kérdés: Jazzből is van hybrid változat vagy ez a rendes benzinmotoros? És ennyire népszerű lenne? :O -
Borg #145 Nem is az áron van a hangsúly, hanem hogy ezekszerint látnak értelmet benne. -
#144 Japánban. Azoknak semmi sem drága, meg kb. 20 évvel vannak előttünk. -
Borg #143 Az Insight japánban már sikermodell, máris az eladási listák élére kúszott, pedig alig kapni pár hónapja. A második pedig a Jazz. -
nagyadam77 #142 Bár én is azon az állásponton vagyok hogy a hibrid csak egy szükséges evolúciós lépcső, úgy gondolom elég sokára lesz mire feljebb lépünk egyet. Tehát érdemes beruházni hibridre, nem fog pár év múlva "kihalni". Nekem az első élményem velük egy Lexus RX400 volánja mögött volt. Finoman szólva is elolvadtam :) Bár nekem még messze az árkategóriámon kívül vannak ezek a gépek de úgy gondolom jó lépés beruházni egyre ha valaki megteheti.