13
-
Shopaholic #13 Én nem értek egyet ezzel a kritikával, mert szerintem ez a film nagyon is szerethető, humoros, könnyen emészthető és nem fárasztó. Szerintem erős túlzás, hogy ennél a Sakáltanya jobb volt:D
Én külön örülök, hogy "öt perc alatt rendezhető álkonfliktusnál " nem volt több bonyodalom benne.. -
lcee #12 Én rosszabbra számítottam, annyira nem volt gáz.
Hogy legyen egy kis ellenvélemény, pedig csak betettem hogy szóljon vmi:) -
vanclemmons #11 én tegnap láttam a mozifanatikusokon... borzasztó élmény volt!!!! :S
az előtte látott 3 film hangulatát, amik jók voltak, teljes mértékben elrontotta ez az egy, a végén már hangosan szenvedtünk, hogy legyen már végre vége... és a közönség fele ugyanígy tett...
isla fisher amúgy helyes volt, és abszolút jól hozta a figurát és ő tényleg vicces volt, de a történet és a párbeszédek olyan szinten szarok voltak, hogy még ez se mentette meg.
nagyon nagy jóindulattal: 2/10 -
szily3 #10 A Kenguru Jackel semmi baj nem volt! Kikérem magamnak, egyik kedvenc vígjátékom -.- -
smaszi #9 "ez a vásárlásmánia is csak egy kitalált dolog"
Részben igazat adok, részben nem, mert nekem is vannak néha olyan időszakaim, hogy "kielégíthetetlen vágyat" érzek arra, h. ezt most azonnal meg kell vennem, pedig tök másért indultam.. Ez gondolom nagy részben valamilyen más elfojtott vágyakozásom kielégítését-, másrészt meg egy már régóta óhajtott termék
megvásárlása utáni megelégedettség érzését szolgálja... -
#8 Még szerencse, hogy nem néztem meg :D a cikk nagyon tetszik, nagyot nevettem :D -
kukacS3K #7 ez a vásárlásmánia is csak egy kitalált dolog - azért mert van sok gazdag agyhalott akik halálra vásárolják magukat közben meg sikoltoznak ha meglátnak egy cipőt - ez nem betegség hanem hülyeség -
#6 P.J. Hogan rendezte. Bruckheimer csak a producer volt. -
#5 arról nem is beszélve, hogy olyan filmek után, mint a szikla, bad boys, h sikerült Bruckheimer-nek ilyet rendezni?.. -
#4 hát ez katasztrófálisan szar film, ilyet minek csinálnak egyáltalán? vagy adják ki dvd-n, de moziba?... -
#3 Nem is értem minek irni ilyen filmekrol kritikat,kilometerrol latni hogy szar. -
#2 "kiherélt"
király. -
#1 Én elvoltam a filmmel, de nem volt nagy szám, az tény. A kritikával jórészt egyetértek. Ami a legzavaróbb volt nekem, hogy nem igazán "jött át" a vásznon a beteges vásárlásmánia. Nem éreztem, hogy ez tényleg olyan súlyos. (A könyvet nem olvastam.)