Európai távközlési csomag - bírói engedély kell a letiltáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"szarközy elmehet a búsba.... "
Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki az õt megilletõ néven nevezi ezt a gennyes patkányt.
Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki az õt megilletõ néven nevezi ezt a gennyes patkányt.
"..szerzõi jogvédõk és a kiadók újabb komoly vereséget szenvedtek el." - Hehe! <#mf1>#mf1> Ezt nekik:

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
"Amennyiben ellentétes döntés született volna, úgy az hozzáférések blokkolásához elegendõ lett volna egy szerzõi jogvédõ szervezet vagy egy kiadó erre irányuló kérése a hatóságokhoz és az internetszolgáltatók kénytelenek lettek volna lépni."
Baszki, egy szerzõi jogvédõ szervezet hatóság? Vagy mi a pöccs? És mi alapján bizonyítaná, hogy akár p2p-vel is milyen tartalmat továbbitok, mert legális van bõven, szarközy elmehet a búsba....
Baszki, egy szerzõi jogvédõ szervezet hatóság? Vagy mi a pöccs? És mi alapján bizonyítaná, hogy akár p2p-vel is milyen tartalmat továbbitok, mert legális van bõven, szarközy elmehet a búsba....
rad ferne egy kis blokkolas szvsz 😊
mocskos cionisták... a cionista eszméket kéne büntetni, nem a netet blokkolni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#eljen>#eljen>
Sebaj, annyiszor fogják újra és újra beterjeszteni, amíg csak egyszer elfogadják. Csak pénz kérdése, hány képviselõt kell ehhez lefizetni.
Ha meg egyszer elfogadták, akkor örök idõkre érvényben marad, mert a megszüntetésére senki nem fog elõterjesztést benyújtani. Éljen a demokrácia.
Ha meg egyszer elfogadták, akkor örök idõkre érvényben marad, mert a megszüntetésére senki nem fog elõterjesztést benyújtani. Éljen a demokrácia.