BCR: Garbage Truck Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Megtaláltad?

sambauer
hát ez az sg.

Turn Me On Dead Man

nandorb
akkor keress ra meg 5x es megtalalod...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

M@TriX
rákerestem, de nem dobott ki semmit...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hát te hány diplomával rendelkezel?
Narxis
Kezeld inkább azt a darut.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Calver
Saints Row 2-ben lehetett szippantóskocsizni, mondjuk ott a cél spec épületek beterítése volt <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Darukezelő
Én egyet nem értek. Akit nem érdekel a játék, az minek jön sírni, hogy "jaj már megint egy olyan játék amit igazából leszarok, de azért leírom hogy tudjátok" Nem tudom srácok, de ami engem nem érdekel, azzal nem foglalkozom. Játék és játék között mi a különbség, ugyanúgy a pc elõtt ülsz és nyomod a gombot meg az egeret. Nem leszel okosabb a Crysistõl, attól függetlenül, hogy szebb és mondjuk jobb. Játék lényege hogy kikapcsoljon, jót szórakozzak, jól érezzem magam. Ha ez valakinél a kukásautós játékkal egyenlõ, akkor az miért baj? Lehet a kukásautó játékkal, meg miegymás általatok szarnak minõsített játékkal játszó ember szerint a ti általatok fényezett játékok a szarok. <#nemtudom>

Kicsikiraly
"The Homeless Simulator 2009 - Cold Streets "

Marketingesnek kéne menned AsD:aS😄A:SdA:Sd:AS😄a:Sd:Asd

DFTBA &#3232;_&#3232;

KAMIONOS KOGYO
Mekkora foss!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

nandorb
Jolvan ennek mar mehet a bunti szerintem mert mar van 2topik belole...

Most mar unalom hogy minden szar jatekra megy 3topik

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

GTA4-ben is kellet kukásautózni D:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Már alig várom a szenyvíz szippantóskocsi szimulátort, ajándék szag mintával, hogy jobban beleélhesd magad <#idiota>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Slayerboy
😄XDSDSAD ezen borultam 😄

Voltam zárás előtt. _______________

CS@
Hámáhogy a túróba ne lenne olyan <#buck> A Harvest Moon sorozat 1996óta létezik, szinte az összes konzolon fellehetõ, de tudtommal soha egyetlen rész sem készült belõle PCre(amúgy személy szerint imádom a HM játékokat😊.

Viktor99
Ez komoly? Nincs véletlenül kapáló szimulátor, vagy malacetetõ? Mi ez a sok fasság? Úristen... A kamionszim. még oké. DE EZ!
kuci06
Az a Homeless Sim 2009 kiegészítõje lesz.
Aztán utána jön a "Live The Sukár Life", ahol szódásüvegek helyett szinesfémet kell A pontból B-be vinni.
Instant siker.

De psszt, ez belsõs infó.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

de az a vicc, ezekkel mennyi fogyatékos játszik 😄
szódásüveg kihordó szimulátor mikor lesz?
kuci06
Régen a gyerekek ûrhajósok akartak lenni, most kukásautósok

változnak az idõk

már várom a The Homeless Simulator 2009 - Cold Streets címû cuccot is, gondolom már gyártják valamelyik Zs kategóriás német cégnél

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ez pl az, meg ezis az...

vagy ez már a harmadik? 😄
kuci06
pff
elõre látom, hogy ez is top10-es téma lesz :S

...mert ugye kukásokból, parasztokból, és 12 éves kamionosokból sosem fogyunk ki...

van már kukás autó szimulátor topik
Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Azoknak aki beleuntak a Landwirtschaft Simulatorba vagy ETS-be.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

R0zs0máK
rettenetesen szar játék, már próbáltam...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

circa
<#wow3>

n3whous3
áááááááááááááááá

púúúúú

M@TriX
akik munka után nem bírják abbahagyni... 😉

vagy a sznoboknak akik így akarják megtudni milyen kukásembernek lenni

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gfreak
na ezt már tényleg nem hiszem el...kinek fejlesztik ezeket???

Racism is a weapon of mass destruction!

M@TriX

A buszvezetõ szimulátor után a ValueSoft kiadta a kukásautó szimulátorát is 😉 Poén...